AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şiddetle bir şeyin çözüleceğini gördün mü hiç? Kaldı ki 6 ay askerlik süresi yaptıkları tek şey sadece yatmak.
Evet gördüm
ilk örnek sen olabilirsin belki bu çözümle bu zihniyetten kurtulabilirsin
aslanı bile şiddetle eğitirsin
Askerlik farklı bir olay disiplin şart
Doğru
Aslanı siddetle egitmeyle bizin ne alakası var aslan laftan anlamaz cunku de siddete basvurursun cunku uygulayacagin baska yontem yoktur
Bu tarz kafalar oldugu surece insanlık zor gelisir her cozumu siddet sanıyorsunuz siz seriatta istersiniz
işte insanda öyledir üstünde baskı kurmadan bi işi kolayca yaptıramazsın bi cezası yaptırımı olmalı
valla dediğiniz işe yarasaydı ülkede bu kadar suç olmazdı herhalde sözde laftan anlıyorlar ya hani
@SoyPerfecto o dediğin insanlar laftan anlamaz zekası dusuk olan insanlar ve jenerasyon ilerledikçe insanların artık iq ortalaması artıyot zekası artıyor yani siddet ileride cozum olmayacak Şu an belki kesimin yuzde 50 si icin cozjm olabilir ama ileride olmicak
geçen senelere göre ortalama düştü ama 90dan 89a nasıl artıyor anlamadım hem zekası düşük olanlar yüksek zekalı çocuk yetiştirebilir mi
@SoyPerfecto bir cocuk zekşyse dogustan zeki dogar zaten bilimsel olarakta her sene insnalar zekası artıyor sadece o cocugun gelisme esnasında gelisme hizi yavas olur ama onjn aptal olacağı anlamına gelmez ve o yapılan ortalamada yuzde yuz dogru degil kac kisi katılmıs? Kacı genc kacı yaslı? Nerden katılmıslar? Bunların hepsi etken ve yapılan 2 testinde tamamen aynı yerlerden yapılma olasılıgınyok yani dediginiz sacma zaten teknloloji gelisiyor cocuk direk adapte oluyor ve bu tarz seyler sayesinde kucukken hızlı ogrenme yetenegi gelisiyor
o zaman şunuda ekleyeyim çocuk üstün zekâlı doğsa bile eğer bu erkenden keşfedilmezse zeka seviyesi normale dönmeye başlıyor
Disiplin denilen şey sorumluluklarını yeri getirmektir, bu disiplini eğitim ve aileyle oluşturabilirsin. Kuralları, kural ihlallerini ve cezaları belirlersin, kalkıp şiddet yerine başka şekilde bu cezayı uygularsın. Kaldı ki askeri eğitimi alan kişiler disiplini oturmuş insanlar, askere yollanan kişilerden disiplin bekleyemezsin öyle yetiştirilen bir toplum değiliz. Toplumca bir disiplin sıkıntısı var, anlayabiliyorsundur umarım. Biyolojik olarak hayvan olabiliriz ama onlardan ayıran birçok etken var. O aslanı bir gün öyle yetiştir, doğası gereği en sonunda yer seni.
Zeka seviyesi yas ilerledikce dusmez artacagi varsa artar 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ gercekten tartistigim kişiye bak ya utandım neyse konuyu uzatmayacagim
yaş ilerledikçe demiyorum araştır biraz zeka sürekli değişen bişi arttıradabilirsin azaltadabilirsin
üstün zekâlı insanlar için ayrı eğitim yerleri var bu yüzden
@SoyPerfecto 😂😂😂 zekayı azaltmak cok olasındegil “ekstrem “ birsry yasamadigin surece ve genel olarwk konusuyorsak eger bu konuda istisna olaylar bizi ilgilendirmez
öyle aslında neyse
@JuniorForeverrrr Boş ver, bilimden uzak kesimler aşırı bunaltıcı.110 Iq ile doğduysan sen onu belli bir seviyeye çıkarabilirsin çevreyle. Nasıl düşürecekler ıq seviyesini :/
@stoneecold yanii 120 iq seviyesinde birisinin cevreden dolayı zekasının dusme ihtimali yok cunku herseyi idrak edecek seviyede …… fazlasıyla
m.haberturk.com/.../2
mantığını anlarsan neden ortalama zekaya düştüğünü anlarsın
@SoyPerfecto Allah aşkına Einstein, Newton, Tesla, Da Vinci özel okullarda mı okudular?
@SoyPerfecto askerlik farklı disiplin şart
ohoooo siz bu kafayla hiç bişi anlamazsınız sorgulamıyorsunuz ki inanmışınız tek bi şeye
hani var mı kanıtın o zaman düşürülmediğine dair
O alıskanlıklar zekanı dusurse dahiii tas catlasa 2 3 puan dusurur cunku bu aynı kas hafısazı gibi bırektıgın zaman eski haline doner calisirsan yine olur yani zeka insnajn genetiginde olan birsey 120 iq olan birisi 100 iq ya asla dusmez
@SoyPerfecto boşuna konuşuyorsunuz askerde var ve etkili
@SoyPerfecto Sorgulamıyorsun ki getirmişsin bir tane kıytırık haber beyini inceledin mi yapısını biliyor musun
Şu an İlber ve Celal'in yaşı var ıq düşük mü onların
kusura bakma inanmayan kişiler için kırk tane örnek sunmaya üşendim elinizin altında İnternet araştırın
sen inceledin mi o zaman düşünmediğini nerden biliyon
ayh uğraşamam valla
neye istiyorsanız inanın
@SoyPerfecto Hayatım beynin yapısını biliyor musun? İlber ve Celal şu an ıq düşüklüğü mü yaşıyor? Şu an onlar bile maruz kalıyor o tür şeylere. Ben inceledim ve bilimi takip ediyorum. Nöron, sinaps, nörotransmitter madde bunlardan haberin var mı? Beynin işleyişi onlarla devam ediyor.
dediğim gibi neye istiyorsan inan tartışmaktan sıkıldım
@SoyPerfecto Ben de sıkıldım sizden, her gördüğünüz habere inanmaya devam edin.
ne oluyor burada
başka kaynaklarda var ama araştırırsan görürsün hepsini tek tek atamam
@Kaba-Sakal Bilimle alakası olmayan iki kızçeyle orta yolu bulmaya çalışıyor ashfhf
@SoyPerfecto Hayatım Parkinson hastalığından bahsediyor ıq düşüklüğü ile ne alakası var dopamin sıkıntısında kaynaklı
@Kaba-Sakal Suya anlatsam derdimi olmayan ıq seviyesi zirveydi hastalıklarının nedenlerini bilmiyor gelmiş atıyor asjfjf
@stoneecold ne demiş mevlana biliyor musun
@SoyPerfecto Kızım anlaman mı yok? Yazıda Parkinson hastalığı ıvır zıvır diyor ıq düşüklüğüyle ne alakası var? Alzheimer ıq düşüklüğüyle alakası yok, onun olayı çok farklı. Bir zamanlar tuz tüketmeyin denildi, vücuda iyot girmese ne olacağını biliyor musun?
ona bakarsak bi zamanlar yumurta zeytinde yemeyin diyorlardı ne alaka
@SoyPerfecto işte ben de sana bunu söylüyorum her denilen gerçek olmayabiliyor haberi oku parkinson ve alzheimer ne alaka ıq düşüklüğüyle
ayrıca orada tek hastalıklardan da bahsetmiyor o hastalığa yakalanma riski artıyor diyor nerenle okuyon sen
düzgün oku
@SoyPerfecto Bilimsel yazı değil sadece kıytırık bir haber, her habere inanılırsa ohoooo
Hala konusuyonuzmu 😂
yav 40 tane şey var hangi birini atayım
çok biliyorsan kendin araştır o zaman
senin o dediğin eski bilimsel şey
eskiden ne artar ne azalır diyordu
@SoyPerfecto ben sağlık öğrencisiyim hastalıkların nasıl oluştuğunu gayet iyi biliyorum hipotezler makaleler baz alınması gerekirken kıçı kırık haberleri önüme sürüyorsun
Bide sinirden kaldırttırmıs yorumu yazık 😂😂😂😂
Ya ne alaka. Babamın zamanında varmış o hangi devirde yaşıyoruz
Devir değişmez
Hayır olmamalı bu ne ya siz hala eski cagdamı kaldınız
Adres ver. Seni zike zike askere götürmek lazım.
Niye, sen dayak olmadan adam olamıyor musun?
kurmuş bir hayal dünyası yaşıyor. Bu tarz kişilere itibar etmeyin. Yasal olarak suc işlediğinin farkında bile değil
Dayak eşeğe atılır , insan olan laftan anlar
Dayaktan çok daha etkili yöntemler uyguluyorum aslında disiplini sağlamak için.
Olmalı evet
Bencede
olmamalı tabi ki öyle bir saçmalık mı olur
Alakası yok o rütbelilerin disiplini yok başta
Var zaten 😅
şart