Sevgilimi seviyorum ama statü olarak uygun değiliz. Şöyle diyim ben İngilizce öğretmeniyim o da jandarma. Sizce uygun muyuz? benden fazla maaş alıyor ama lise mezunu. Eğitimli değil, ama geri kafalı da değil. Ama kafa yapımız aynı değil haliyle. Yaşlar 24. 3-4 aylık sevgiliyiz. Evliliğe gitmeli mi bu adımlar bilmiyorum. Tipini karakterini beni sevişini beğeniyorum güveniyorum beni çok seviyor ben de seviyor gibiyim ama mesleği beni yanıltıyor. Mesela İngilizce bilmiyor, eksi sevgilimle hep İngilizce konuşurduk biz bu tarz şeyleri seviyorum ama yapamıyorum. (Karşılaştırma değil) Benim hoşlandığım şeylerden aktivitelerden de çoğundan hoşlanmıyor.. bi şey diyorum ne gerek var diyor falan filan.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSatatü konusundan başlamak istiyorum. Bence insanların statülerinin yaptıkları mesleklerle alakası yok. Meslekle alakası olması için ancak mesleğini icra ettiği zamanlarda mesleki statüden bahsedebiliriz. Sosyal hayata ve ilişkilere etkisi olan şey ise kültür yayapısıdır. Yani en azından ben böyle düşünüyorum.
Yine de eğer kazanç olarak denk olup olmadığını merak ediyorsan, jandarmalar da gayet iyi kazanıyor ki bunu kendin de söylemişsin. Üstelik; asker, polis, jandarms bunlar gayet iyi meslekler. Bu açıdan sıkıntı etmen gereken bir durum yok.
Sizin aranızda benim problem olarak gördüğüm tek şey: aynı şeylerden keyif almıyor olmanız. Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama bana göre aynı şeylerden keyif alıyor olmak ve dünyaya aynı penceren bakmak bir ilişkide en ama en önemli şey.
Bu kişiyi seviyorsun, o da seni seviyor ve bunu hissettiriyor belli. Fakat hiçbir şekilde ortak noktada buluşamıyorsanız ve bu durum senin için ilerde sıkıntı oluşturacaksa işte o zaman ilişkin hakkında düşünmeye başlayabilirsin. Bilemiyorum tabii ama belki de sen aranızda belli uyumsuzluklar görüyor ve buna da sebep olarak mesleklerinizi bahane ediyorsun. Oysaki bu tarz şeyler mesleklerden bağımsızdır. Ortak paydalarda buluşabilmek çok önemli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğitimli olmak üniversite okumaktan geçmiyor. Birisinin eğitimli olduğunu ancak konuşmalarından anlayabilirsin. Lise mezunu olmakta bir insanı eğitimsiz yapmaz önemli olan üniversite okumak değil insanın kendisini geliştirmesidir. Ayrıca o zaten statü olarak senden üstün üniversite okumamış olması onu senden aşağı yapmaz. Artık üniversite okumamış insanları aşağı görmekten vazgeçin.
Seviyorum falan demişsin ama bu külliyen yalan. Eğer sen onu seviyor olsaydın eski sevgilinle kıyaslamazdın. Karşılaştırma değil diyorsun ama yaptığın şey ikisini karşılaştırmak oluyor. Bunu anlamayacak kadar cahil değiliz. Sevgili olmanız aynı şeylerden hoşlanacağınız anlamına gelmez. Herkes aynı şeyleri sevecek diye bir kural yok. İngilizce bilmemesi de gayet normal. Dışarı çıkıp ingilizce bilen ve bilmeyenleri kenara ayırsan bilmeyen daha çok insan çıkar. Umarım sevgilin kendisini hemen senden kurtarır.
10 Yorumla
+1 yılTüm dürüstlüğümle yazıyorum: Tanıdığım bir öğretmen kadın var 40'lı yaşların başında, eşi de geçen yıl paşalığa, generalliğe terfi etti. Şimdi böyle bakınca o adamın kalkıp statü olarak eşini küçük mü görmesi gerekiyor? Bence gerçek sevginin ve alın teriyle hayatın kazanıldığı yerde mesleklerin, statülerin hiçbir anlamı kalmıyor. Elbette kültürel olarak insan birbirini mutlaka beslemeli. Hayata benzer perspektiften bakıp ortak değerler üzerine bir yaşam savunusu yapmalı. Ama görebildiğim kadarıyla siz hayata bakışta zaten farklılık içindesiniz. Yani anladığım kadarıyla dünyaya bakışınızda temel farklılıklar var gibi.
00 Yorumla
+1 yılHer ilişki farklıdır ve birbirinize değer veriyorsanız, meslek veya eğitim farklılıkları asıl önemli olan şeyler değildir. İki farklı dünyadan gelmek, ilişkinizi zenginleştirebilir. Önemli olan, karşılıklı saygı, anlayış ve iletişimdir. Unutmayın, sevgi her zaman birçok faktörü aşabilir. Şu anda ilişkinizde mutlu hissediyorsanız ve gelecekteki adımları düşünüyorsanız, açık ve dürüst bir iletişimle birlikte bu konuları konuşmanız önemlidir. Hayatta hangi yolu seçeceğiniz tamamen sizin ve sevgilinizin kararı olacaktır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
54Cevap
Mesleği kıyaslamak saçma. İngilizce öğretmeni bir arkadaşım var eşi asker çok da güzel anlaşıyorlar yani. Önemli olan kafanın uyması. Herkes İngilizce konuşmak zorunda da değil o senin mesleğin. Adam da senden silah kullanamıyorsun diye ayrılsın oldu olacak😅
80 Yorumla
+1 yılİngilizce konuşamayınca ne oluyor? 🙄🙄Hadi eğitim durumu farkını sorun etmeni anladım. Haklısın da bence. Lise mezunu ve üniversite mezunu arasında fikir ayrılıkları oluyor. Üniversite mezunu kendi gibi üniversitesi mezunu biriyle daha iyi anlaşır. Yanı muhakkak anlaşır demiyorum ama çoğu yönden daha iyi anlaşır ama sizin aranızda böyle bir sıkıntı yok ki "Düşüncem düşüncesi ile uyuşuyor." demişsin. Bu daha önemli. Üniversite mezunu olup fikir ayrılığı yaşadığın biri olsa daha mı makûl bir ilişki olurdu? Yani insanlar doğru düzgün birilerine de denk gelmekte zorluk yaşıyor. Çoğu ilişki günümüzde çıkar ilişkisi, insanların birbirine saygısı yok. Çoğunun derdi bel altı iken tek sorun mesleği olsun. Anlattığın duruma bulmuş da bunamış derler.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaba ve ogul hikayesi var bilir misin baba ogluna der ki ben sana vali olamazsin demedim adam olamazsın dedim demiş sen ingilizce öğretmeni olmuşsun ama adam insan olamamışsın bütün mesele bu hoş türk kızı oldugun icin her türlü normal böyle olman hic bir sey olma evde yan gel yat yine aynısı olursun zaten niye türk kızısın çünkü senden hic bir sekilde olmaz senden doğacak çocuklara yazık bu ülkenin milletin bu halde olmasi adam insan olamadigindan adam insan olmak yerine paraymış meslekmis evmiş arabaymış iphone telefonmuş bundan ibaret sadece baska bir sey yok bu millet adam insan olmayı bilmiyor asla da bilmeyecek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılStatü olarak sıkıntı olmaz eğer erkekler de statü derdine düşecek olsa ülkedi kadınların çoğu bekar kalırdı hangimizin annesi ev hanımı değilki eğitim öğretim hayatımızın ne yazık ki sadece öğretim kısmını okuldan alabiliyoruz eğitim edep ahlak bunlar aileden gelen şeyler iç anadolu insanı diyince benim aklımda sıcak samimi güvenilir insanlar gelir. Hobiler huylar önemli ama aynı olmamasınında bazı iyi yanları var bence, ufkunuzu genişletir farklı şeyler deneyimlersiniz ama bu konuda karşıdaki kişide sizin kadar açık olmalı. Bide son olarak yorumlarda sağlam linç yemişsin ama insanın hayatının sonuna kadar yaşayacağı yaşamak isteyeceği kişiyi seçerken şüpheci davranması isteklerinin olması normal ama karşıdaki kişiyi işinden şehrinden kökeninden ayrı olarak değerlendirmeliyiz kimin senin için doğru kişi olacağını bilemezsin. bide anlatma tarzın üzgünüm ama o geri kafalı gördüğün insanlarınkı gibi hitabetini biraz gelişirmeni öneririm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖgretmenin ogretmenle evlenmesini uygun buluyorum ben. Yani hadi baska meslek olsa sıkıntı degil. Yani hemsire, memur, avukat vs sorun degil. Ama öğretmen butun meslekler arasinda ayricalikli. Yilda en cok tatil yapan meslek. Ara tatili,15 tatili, o tatili bu tatili bitmiyor. Vakti bos olanla vakti olmayanin evliligi cok zor oluyor. Kari koca calissaniz da kadin ogretmense tum yuk kadina kalıyor. Ve bircok erkekte bu yuzden ogretmen kadin isteyebiliyor. Ama ogretmen ciftlerin hayati daha rahat bence. Ayni anda tatile giriyorlar, tatile gidiyorlar. Cocuklarla ayni anda tatile giriyor. Yani bende ogretmenlik okuyorum ve mantigima ogretmenle evlenmek daha cok yatıyor. Gerci artik bu meslekte erkek bulmakta zor. Iyi, tatili bol diye kadinlar cok okuyor bu alani. Benim sinifimda 12 tane erkek var gerisi kiz öğrenci. Ogretmenle evleneyim diyorum ama bulabilirsek tabi. Mebe baksak kadin sayisi fazladir😅
00 YorumlaKesinlikle seninle olmamalı sen okumussun ama insan olmayı becerememissin. O kadar yıl okuyup kalkmış ingilizce konuşamıyoruz diyorsun oda kalkıp seninle silahlar hakkında terör hakkında mı konuşacak. Eski sevgilin ile kıyaslama işi de çok saçma. Meslek yarışına girmen garip. Okumayıp senden daha çok bilgili insan var. Gereksiz egolusun.
40 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe konuşuyor dinle...
Yakın arkadaşım var astsb. Eşi hakim. Eşinin desteğiyle arkadaşım avukat oldu ve az bir zaman sonrada hakim olacak.
Şimdi ne alaka diyeceksin. Söyleyeyim...
Sen kocanı sevmedigin müddetçe (gerçekten gönülden) o evlilikten asla fayda bulamazsın ve asla mutlu olamazsın20 Yorumla
+1 yılKariyer statü bilmem ne konularına takılan kişiler kapitalin modern dünyanın kölesi olmuş insanlardır bunu unutmayın.
Böyle bir evlilik ticaret zihniyetinden öteye geçemez. Menfaat sürdüğü müddetçe varolabilir. Menfaat bittiğinde veya sorunlar oluştuğunda o yuva yıkılmaya mahkumdur.
Sizlere büyük tavsiyesi. Bi insanı parası pulu statüsü için nikahınıza almayın.
00 Yorumla
+1 yılKafanızın uyuşması vs ayrı bir konu da statü üniversite birirmekle sahip olunan bir şey değil. Ne bu üniversite bitirince ben oldum havaları ya? Hele birde ingilizce varsa tamam üst sınıfım artık moduna giriyor herkes. Çıkın şu kafalardan gerçekten. Anlaşamıyorsan ayrıl tabiki boşa zaman geçirme sonunu görmediğin biriyle.
00 Yorumla
+1 yılSen toksik birisisin istersen dünyanın en güzel kızı ol veya durumun çok iyi olsun benimşe sevgili olmayı geç konusamazsın bilene
47 Yorumla
Soran+1 yılAy abi ne alaka herkes statuye paraya tipe bakar
- +1 yıl
😂😂😂😂 statü para tıp 😂😂😂😂 hmmmm. Kafan baya güzelmiş 😂😂😂😂
- +1 yıl
Zeka geriliği olduktan sonra Statü para tip seni kurtarmaz
- +1 yıl
Herkes buna bakmıyor. Önce insanlığına, karakterine bakılır daha sonra eğitimiyle ilgilenirsin. Sizin gibi paraya aşık olan kişiler tipe, statüye, paraya bakarlar. Bunları umursamayıp gerçek sevgiyi isteyenler ise insanlık ve karaktere bakarlar. Ama sizin gibiler yüzünden erkekler bütün kadınları aynı sanıyor.
- +1 yıl
@adenehir helaaaaaaaalll. İşte böyle kadınların başımızın üstünde yeri vardır.
- +1 yıl
@sıradışı28 Teşekkürler :)
- +1 yıl
Aklıma ne geldi, hani diyo ya, eski sevgilimle ingilizce konuşurduk diye, acaba bu eski sevgilisiyle yatakta yatarken bu kız sevgilisine fakmi fakmi diye ciyaklıyo muydu 😂😂😂 Aklıma takıldı öyle. Acaba yeni sevgilisinin bunu anlamayacağını mı düşünüyo 😂😂😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılJandarma senin mesleğinden daha üstün ki neyi kıyaslıyorsun sen bacum 😂😉 Aç mq öğretmenler full. Ağzı açlık kokuyor🤮 boş ver sen o çocuğu hak etmiyon zaten git sen havalı cümleler kuran geevşeklerle takıl... Asker adama layık bir kadın gerekir... Ergen hevesleri olan kadınla yürümez zaten.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcanım herhalde çocuk öğretmenler gibi ağzı açlık kokanlarla evlenilir mi lan... Git polis kadın bul ikisinin geliri 45-60 bin tl yapar mq... Askeri maaş bile zor alıyor öğretmenler özelde... Devlette de 20 de🥵🤾♂️🤾♂️🤾♂️
+1 yılStatüyle alakası yok.. Sizin kafa yapılarınız uyuşmuyor.
Hayat paylaşmaktır. Sen onunla paylasacak birsey bulamıyorsan, sevgı ve saygıda kurtarmaz o ilişkiyi.
Beraber eğlenemeyen iki insan birbirinden sıkılır. 2+2=400 YorumlaYorumlarda herkes cırlamışda haklısın arkadaşım olmaz senden fazla para kazanması bir şey elde etmez ona bakarsan kuryelerde 75.000₺ kazanıyor en az ama üniversite okumuş akademik başarılı bir kadın sence kurye ile olur mu?
00 YorumlaÜniversite okumamış olmasını küçümsüyorsun içten içe bence ve kıyaslama değil demişsin ama eski sevgilinle karşılaştıramazsın onu seni seven birini bulmuşsun bence hobilerin aynı olmaması çok önemsiz
01 Yorumla
Soran+1 yılKüçümsüyorum evet üzgünüm:((( Ama üni okumuş kişiler okumamışla olmak istemez genelde. Bu benim suçum değil ve sadece ben böyle düşünmüyorumdur. Hobiler bence önemli, birlikte eğlenemiceksek ayrı ayrı takılacaksak ne anlamı var ilişkinin. Sadece yatak için evlenilmez ya da sevgili olunmaz ki
İnsanların şu etiket merakını hala anlayabilmiş değilim. Karşındaki kişi insan. Jandarma da olsa insan ordinaryus profesör de olsa insan. Önemli olan sana istediğin mutluluğu, huzuru, güven ortamını sağlayabiliyor olması değil mi?
Neyse sorunun diğer cevabına gelelim. Sonuç olarak ikiniz de devlet memuru statüsündesiniz. Hepsi bu.10 YorumlaErkek zaten statü olarak yüksek olmalı ileride kendini ezik hissetmemesi için, ben de öğretmen olcam konuştuğum kişi de pilot olcak diye bırakayım mı yani uyguz değiliz diye bence saçma düşünce.
10 Yorumla
+1 yılKendisini geliştirmesi için fırsat veriyor ve motive ediyor musun?
Verdiğin örnekten ilerlersek İngilizce öğrenmesini talep ettin ve yardımcı olmayı teklif ettin mi?
00 YorumlaKendini yetiştirmiş biri mi ona. bakın. Nice diplomalılar var insanlıktan nasibini alamamış, kadına değer vermeyen. her şey diploma değil..
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin lise mezunu bile daha akıllı olur, zeki ve daha akıllı yaratılmışlar çünkü
20 Yorumla
+1 yılOnurum kırıldı hanfendi
00 Yorumla
+1 yılNe var niye askerlerin ne alt tarafı var
Askerler, polisler, doktorlar toplumun en saygın mesleğini yapıyor kibir kaplamış seni00 Yorumla
+1 yılMesleğe göre eğitime göre niye değerlendirme yapıyorsunuz böyle olmaz meslek eğitim farklıdır böyle yapmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHipergamik meyilin eöze dökülmüş hali ama merak etme statüsü yüksek bir meslek lise menzunu olup olmamasına takma ilkokul menzunu olup neler yapanlar var. Diplomalı olup dönercide çalışan var. Diplomanın zannetiğin kadar ağırlığı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılI * a linguist too , and we argue every day for the same reason with mine. The problem is that she is closed to learning, always considers herselgf right in ignorance, and underestimates my graded IQ.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik olmayabilir belki ama bunun için erken değil mi 3-4 ay
02 Yorumla
Soran+1 yılYok tabiki erken. 2 yıl içinde olur olursa. Ama ben ciddi ilişki istiyorum ve birlikte olduğum kişiye evlilik gözüyle bakıyorum. Evlenmeyeceğim biriyle vakit kaybetmek istemem o anlamda
- +1 yıl
Yani haklısın ama denemeden bilemezsin bunu da. Güzel düşüncen var. Ortak alanlarınız çok mu az ya da bi etkinlik yapacağınız zaman olmuyor mu zorlamaya gerek yok insan evlilikte aynılıktan hoşlanıyor genelde
Statüyü bilemicem ama ben birbirinizl3 mutlu olamazmışsınız gibi hissettim
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılO sana uygun biri değil.
Rahat bırak çocuğu..
10 Yorumla Eski sevgilini özlüyorsun. Bütün askerler iyi maaş alır ayrıca kafan rahat olur bilgin olsun.
00 Yorumla
+1 yılStatü farkından ziyade kafalar uyuşmuyor sanki.
00 Yorumla
+1 yılAllah aşkına evlenipte o çocuğun kul hakkına girme lütfen
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 521 cevap paylaştı. Mesleği yok adamın son çıkış noktası olarak askeriye de kalmış vizyon sıfır
00 YorumlaBöyle durumda çok arkadaşımız var sorun olmuyor izinler ona göre ayarlaniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılJandarma ne? Uzman ise erden farkı yok. Subay daya astsubay ise tabiki senden üstün. Ama uzmanların garantisi yoktur ilk okul lise mezunu biriyle yapamazsın.
00 Yorumla
+1 yılYapı uyum yoksa ilerde çok sıkıntı olur bilmenizi isterim
00 Yorumla
+1 yılAbla sizden olmaz sen o çocuğu bu düşüncelerinle hak etmiyorsun
00 Yorumlaonun statüsü senden üsttte ama olsun bakmış sana yine de
00 Yorumla
+1 yılBir insan sevdiği hakkında nasıl böyle düşünebilir ya bi bitin artık
00 Yorumlasizden olmaz sen bu dusuncelere girip bunlari yaziyorsan onun hakkinda hic saglikli bi iliski olmaz ayril cocuga da yazik (belki sinirlenrsin yazdiklarima ama sizi hic tanimayan disardan bakip objektif konusuyorum)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenel olarak bu adamda içine oturmayan bişeyler var anladığım kadarıyla o yüzden yürümez hisslerine kulak ver herzaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 tane dil bilsen dünyanın en iyi okul mezunu olsanda boş sen bu düşünce ile daha çok sevgili degisirsin.
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma da, hayat görüşün o kadar dar ve kısıtlı ki, eğer o çocuk senin gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Mesela sen İngilizce biliyorum diyosun. O çocuk da işi gereği jandarma olduğu için hukuk alanında iyidir. Hakkın hukukun ne olduğunu senden iyi bilir. Hadi o çocuk ingilizce bilmiyo, sen o elemanın bilmiş olduğu konuları biliyo musun? Mesela ben dövme yaparım işim gereği. İngilizce de işim gereği biliyorum. Ama eşim ne ingilizce bilir ne de çizim yapar. Ama ben onu senin gibi küçük görmüyorum. Sen ilk başta beynine bir reset at. Senin kafan iyi değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen biraz detayci bi tipsin o adsmda kaba saba buyuk ihtimal uyum olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılTip olarak Kıvanç Tatlıtuğ ama hareketler biraz kaba, ama çok ağır biri değil. Bakış açısı kaba çünkü iç anadolu’da yetişmiş. Haklısın çoğu şeyimiz Farklı ama sevgimizden şüphem yok
Cevap sahibi+1 yılsen nerde yetistin pasam paris te mi
Soran+1 yılKötü bir şey demedim abi, iç Anadolu kültürü çok farklı.
Cevap sahibi+1 yılevet haklisin sen nerelisin
Niye kendi mesleğini veya isteklerini zevklerini eşine dayatıyorsunki adam begnmk veya senle aynı şeyleri sevmek zorunda değil.. ki sevce bence daha çok sıkıcı olur
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin falan yok sevsen böyle incir çekirdeğini doldurmayan şeyleri bahane etmezdin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılStatü bilmem de egitimci olup savcı ile anlsamadim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğilsiniz sen de buckhingham asaleti var onunda soylu olması lazım😄😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl eleştireceksen sen tekrarbulur musun bilmem ama o bulur :D
00 Yorumla
+1 yılBence ayrılın statü olarak sen ondan çok üstünsün o yüzden o sana layık değil çünkü sen ilim sahibisin o ise bir memur olarak sana yardımcı olamaz bence bu konuda sana yardımcı olmak isterim
00 YorumlaAşko sen içinde bitirmişsin. Dile getirmesende kafana koymuşsun ikinizide yormadan ne kendine ne de partnerine zarar gelmeden en iyisi yolları ayırmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen doktorum, nişanlım anaokulu öğretmeni? İlla doktor mu bulmam gerekiyor? Bence sende şizofreni var. Şizofreni olan kişiler kendini önemli biri zanneder. Bu tam da sensin.
20 YorumlaEvlilik sadece seni sevmesiyle yürüyebilecek bir durum değil. Ortak ilgi alanlarına sahip değilseniz yürümez.
00 Yorumla
+1 yılFazla maaş şu bu önemli değil , sen kendin seviyor ve seviliyorsan yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğitim şu zamanda diploma önemi kalmadı, garanti işi olması, evine ekmek getirmesi hepsinden daha önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılPara açısından önemi yok esnaf herkesten çok kazanıyor bakarsan. Ama eğitim önemli benim açımdan da ailem açısından da. 3 çocuklarını okuttular zar zor, okumamış biriyle evlenmemi istememezler diye tahmin ediyorum. Hoş daha anlatmadım onlara
Cevap sahibi+1 yılOlsun çocuğun işi var oda meslek, eğitim gereksiz, milyonlarca insan diplomasi var boş geziyor , dünyada boş zaten , Allah'a şükretmek gerek
Gizli Üye(18-24)+1 yılMeslekler bir yere kadar etkiler diye düşünüyorum sevdikten sonra meslekleriniz arasında aşırı bir statü farkı olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden sevgililige karsiyim
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Kiyaslama; travma ; guven problemi ;Dusunceyi bir form içine sokma ve toz pembe hayat sevdasi
Soran+1 yılDaha 20 yaşındasın, illaki sevgilin olacak
- +1 yıl
Sevgililige karşıyım cok olmasada teklifleri redd ettim kizlarla konusurken bile direkt friend zona aliyorum Şu an hoslandigim kiz bile gelse hayir derim İlişkiyi ancak evlilik oncesi tanimak için yaparim bana yakisanda budur!
+1 yılSen ona uygun musun onu düşünüyorum.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılAllah sabırlar versin sana
00 Yorumla
+1 yılStatü ve eğitim önemli maalesef
00 YorumlaSevdiğin birini bulduysan meslegine takılma.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılJandarma ne ama, uzman mı astsubay mı subay mı?
00 Yorumla - Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ben İngilizce öğretmeniyim, sevgilim jandarma. Sizce statü olarak uygun muyuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler