Okulda veya yaşamınızda desteğini hissettiğiniz hatta hayatınızı birleştirdiğiniz birisi var mıydı?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Okulda veya yaşamınızda desteğini hissettiğiniz hatta hayatınızı birleştirdiğiniz birisi var mıydı?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Ben doktora öğrencisiyim tez aşamasında, nişanlımda farklı bir okulun, benden çok farklı bir bölümünde akademisyen. Bana kaynak taraması yapıyor, manevi olarak sonuna kadar destekliyor motive ediyor. Yazdıklarımı okuyor. Daha ne yapsın bu zat 😊
Çok teşekkür ederim 🌸 Sizin için de gönlünüzce olsun her şey.
Eğitim hayatım boyunca herhangi bir gönül ilişkim olmasını bilinçli bir şekilde engelledim. Gayet verimli bir çalışma grubunuz vardı onun yerine.
Lise'de Italyan bir kiz arkadasim vardi, Universite'de ise bir Hollandali.. beraber yasadim univde 3 yil sonra ayrildik ama hala gorur konusurum ayak ustu. Destek herdaim iyidir, bir kadin eli erkek adami ileri iter herdaim.
Cevap
11Cevap
Hayır hiç sevgilim olmadı.
Mezuniyetten önce sevgilim olmadı kendim derslerden başkasını görmüyordum çünkü, teklifleri de reddediyordum 😃✨
Olsaydı çok güzel olurdu. Görseldeki gibi sevgilimle ders çalışmayı ona birşeyler öğretmeyi ondan öğrenmeyi her an yanında olmayı hayal etmişimdir.
Okul dönemlerim hep bekarken denk geldiği icin ailem destek oldu.
😃😁
Köstek olan çok oldu da destek o nasıl bir şey yeniyor mu 🙄🙄
Eğitim sürecime kendimden başka kimsenin katkısı, etkisi olmadı.
Benim hiç sevgilim olmadı ve böyle bir şey içinde sevgili yapmam
Ben açık öğretim fakültesi üzerinden okudum lise döneminde de yatılı kaldım engelliler meslek lisesinde ilkokulda da normal okulda okudum yani bana sevgili olayı hiç uğramadı
Köstek olmayaydı iyiydi
Ne yazık ki olmadı
Kimseden destek almadım almamda.
Olmadı, hep tek idim...
Yok olmadı eğitim sürecim de pek katkılı olmadı
Genelde köstek olmaya çalıştılar
Hayır, olmadı.
Olmadı öyle biri olsa zaten bırakmazdım.
Evet olmuştu ruhu şad olsun
Zalim ve gaddar olmayı öğretti bana😀
Evet oldu bana hep yardım et derdi
Nerde öyle hayrli sevgili ama maalesf
olmadi
Olmustur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?