1. Hayalinizdeki gelecekte neleri başarmak istersiniz ve bu hedeflere nasıl ulaşmayı planlıyorsunuz?
2. Sizce birey olarak en çok nasıl katkıda bulunabilir dünya üzerinde bir değişiklik yapabilirsiniz?
Sorulara şu şekilde yanıt verebilirsiniz;
1. Soru
2. Soru
2. Sizce birey olarak en çok nasıl katkıda bulunabilir dünya üzerinde bir değişiklik yapabilirsiniz?
Sorulara şu şekilde yanıt verebilirsiniz;
1. Soru
2. Soru
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim hayalimde bir gelecek yok, digerlerinin gelecegi iyi gecsin diye kendimi feda edebilirim sehit gibi baska elimden bir sey gelmez.
Çok dertli gibisin anladığım kadarıyla. Neden öyle gelecek felan yok diye niye bu kadar ümitsizlik yapıyorsun?
Hayir aksine umutluyum, tanrinin benim icin bir plani var ve ona dogru illerliyorum. Bu yazilari yazdigim icin sana umutsuz ve ya hayattan bikmis gibi gozukebilirim ama oyle degil. Birilerini dusunmek guzel bir sey, iyi insanlarin yasamasina bir katkida bulunacaksam be guzel ne hos.
Yani güzel bir bakış açısı aslında hem pozitif düşüncelerin var ve başkalarını düşünme arzun olumlu bir etki yaratmana katkı bulunuyordur inşallah tanınmayan bir plana inanmak ve hayatını olumlu bir yönde yönlendirmek yaşamına anlam katıyordur bence başkalarını düşünmek ve yardımcı olmak topluluk içinde güzel karşılanabilir yani adını bilmiyorum umarım bu pozitif iyimser enerji ve düşünce tarzın çok hoş böyle insanlar kaldı mı diye sorulur gerçekten işte senin için olumlu ve en hayırlı yerde tutar inşallah
Tesekkur ederim! Tabi ne kadar boyle iyi biri gibi gozuksemde icimde iyi biri degilim, dusuncelerim iyi degil. Sinirlenince istemedigim davranislar sergiledigim istemedigim sozleri dilime getirdigim oluyor. Ama yinede boyle bir sey gercek olsaydi benim icin belki bende kurtulusa ererdim. Tanrinin beni bu yola dogru itmesini cok isterim, bir tur karar vermeden her sey olup bitsin ne ve nasildi demeden. Iyi ve faydali insanlarin dunya'da cogalmasini cok isterim.
Hayatın getirdiği zorluklar ve içsel mücadelelerle başa çıkmak zor kendine olan bu samimi yaklaşım ve değişim isteği olumlu bir yönde adım atmaya başlayabilirsiniz buda önemli bir adım herkesin yaşadığı zorlukları aşma süreci farklıdır tabi ama içsel bir dönüşüm ve iyileşme mümkün sen değerlisin ve zamanla kendine olan bu olumlu yaklaşımın meyvelerini görürsün sinirlendiğinde hemen tepki göstermek yerine bir süre dur bir kaç dk düşün ve sakinleşmeye çalış neye sinirlendiğini anlamaya çalış sinirliyken konuşma esnasında çok kırıcı olabilirsin o yüzden bunada dikkat etmen gerekiyor sinirlenince nefes taktiği yapıp bölgeden biraz uzaklaşman daha iyi olabilir hem senin ve hem karşı kişi için bitkisel çaylar içebilirsin sakinleştirici etkisi var seni çok iyi anlıyorum
Motivasyon amacli yorum icin tesekkur ederim! Bitkisel cay iciyorum ama nedense sanki hicbir sey etki etmiyor. Ne ve neden oldugunu bende anlamiyorum. Eskiden cok sakin biriydim, birilerini kirmamak icin elimden geleni yapardim susardim simdi agzimi kapayamiyorum hemen hakaret ediyorum istemsizce. Belkide zamaninda normal sekilde soyleseydim tepki gosterseydim bu duruma ulasmazdim, tabi bu da nedenlerden biri olabilir belkide tamamen farkli seylerden dolayi boyleyim bilmiyorum. Psikiyatrist yanina gidip ilac kabul edecegim belki bir sekilde o uyusturur zihnimi.
İyi yaparsın hayat bir macera sen kendi öykünün yazarısın öyle düşün her an yeni bir sayfa açma gücüne sahipsin.