Merhaba üniversitede 1. Sınıflar ve 2. Sınıflar aynı sınıfta mı okuyor , yoksa lisedeki gibi 9 b kendi sınıfında 9 a kendi sınıfda ders aldığı gibi mi?
Yoksa her ders farklı sınıflarda mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba üniversitede 1. Sınıflar ve 2. Sınıflar aynı sınıfta mı okuyor , yoksa lisedeki gibi 9 b kendi sınıfında 9 a kendi sınıfda ders aldığı gibi mi?
Yoksa her ders farklı sınıflarda mı
Her yeni yıl senin bölümün 1 sınıfı oluşturur.. İlk senen biter ikinci sınıf olursun başarısız olduğun derslerin sınavlarına yeni gelen 1. Sınıflarla girersin.. Eğitimin kendi sınıfınla devam eder.. Şube yok yani dönem ve bölümler var
Çokkk eşekkür
Çokk teşekkür ederimm*
simdi kendi bolumum uzerinden anlatayim. bolumun aldigi ogrenci sayisina göre degisir. bizim 1. siniflar 70 kisi basladi. yari yariya sube1 ve sube2 olarak bolduler. sadece amfi derslerinde birlesiyoruz. tabi ekstradan ust siniflardan 1. sinif derslerini alttan alanlar da geliyor onlari da sube1 sube2 olarak dagitmislar
ayrıca sabit bi sınıfta değiliz her gun her dersin sinifi farklı
sadece sınıftaki insanlar şube 1 olarak aybi
ÇOOOK teşekkür ederimm
rica ederim
Cevap
4Cevap
Sabit bir sınıf olmaz. Her dersin belli bir sınıfı olur ve 1,2,3,4. Siniftan o dersi kimler aliyorsa gelip ortak derse girersiniz.
Zil bile çalıyor öğle arasında uyku saatimiz var topluca
Ya ne alaka hasta mısın verdiği cevaba bak soruyu anlamadın mı hıyar herif
Anladım da aşırı malca soruydu malca cevap verdim
Ucube seni
Her şey var disiplin kurulu nöbetçi öğretmenler sigara içmek yasak kıyafet kontrolü
Hayir tabi bide ayağa kalkma
Profildeki yaş doğru mu?
Evet
Canım helva çekti
Neden kine
Ölmedim daha ama
Çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?