Yoksa memlekette kalmak mı? Bolu luyum 27 senedir dogdugumdan beri
Siz olsaydınız napardınız
şu an zaten çalıştığım asgari ücretli bir isim de var
Ailemle yaşıyorum
Yoksa memlekette kalmak mı? Bolu luyum 27 senedir dogdugumdan beri
Siz olsaydınız napardınız
şu an zaten çalıştığım asgari ücretli bir isim de var
Ailemle yaşıyorum
Şimdi hiperenflasyon var. Öyle hale geldi ki memur olup gitsen bile. En ucuz kira 4 bin. Diğer masraflarda 4 bin olsa 8 bin. Memur maaşı her harükarda kurtarır ama İstanbul vs olursa sakat. İzmir iyiydi İzmir de pahalılaştı. Muhtemelen Ankara 1 tık ucuzdur. Sen bilirsin. Memur olsan bol bol izin var. Üstüne rapor da alınca iyice çoğalıyor. Habire izin al gez toz. Memlekette kalırsan para biriktirirsin. Araba alırsın hem de Jip. Yeni daire de alırsın. Her an tayin hakkın var ki zaten.
Bu arada ben Uşak'tayım doğduğumdan beri. İstersen Uşak'ı ds yazabilirsin tercihlerde.
memleket en mantıklısıdır maceraya gerek yok bence
En iyi gorus
Cevap
6Cevap
Özel sektör nolacağı belli olmaz bi şekilde atan.
👏
Şu an için ailenle bir aradasin kira odemiyorsun bir süre çalış kpss de iyi puan wl uygun bir yere atanirsan sonrası durumu o zaman düşünürsün. Haydi başarılar dilerim
Mümkünse eve yakın olmak iyidir ama olmuyorsa da çok önemli değil.
Teşekkürler mutlu olmak önemli bence
Şehir dışı neresi mesela her şehirde kiralar değişiyor. Ama tabi ki atanmak önce gelir
Bolu'ya yakın yerler
Atanmak önce gelir
Bencede
Kesinlikle şehir dışı
Neden
Daha özgür daha başarılı bir hayat için.. kendi ayakları üzerinde daha güzel durman için yeni kültür yeni seni bulmak için
Amalar var moralim asırı bozuk
Analarını paylaş o zaman bir bakalım
Ben eylulden beri çalışıyorum iş arkadasıma aşık oldum şehir dısına gidersem bir daha onu goremeyecegim
Kalbim acıyor
Bu şehir dışına gidersendaha iyi bir hal alabilir bu sorun değil aksine daha iyi bir çözüm olur aşkın için
Nasıl bir çözüm anlayamadım
Aslında haklısın
Ama dediginizi tam anlayamadım efendim
Dm atayım mı
memur olmak tabiki.
Şehirdışı gerçekten
Nedenm
Daha rahat biraz yalnız kalmak gerekiyor cidden
Biraz konuşalım mı
Ailem ile gideceğim tercih meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?