Hayatta başarısız olmak?

Gerçekten kariyerimi, geleceğimi çok umursuyorum. Zaten kaygılı bir kişiliğe de sahibim. Ancak olmuyor. Yapamıyorum. Anadolu üniversitelerinin birinden mühendis olarak mezun oldum. Hazırlık ile birlikte 5 yıl okudum. Yarım dönem okulum uzadı. Okul bitti 8 ay iş aradım. Sonrası askerlik. Öyle böyle derken yaş oldu 26. İş deneyimim yok. İş buldum. Ancak kendi kariyer hedefime göre bulamadım. Şimdi çalıştığıma sevinemiyorum, çünkü deneyim kazanmış olmuyorum. Sürekli kendime soruyorum, ben nerede hata yapıyorum diye. Gerçekten çabalamasam, üstüne düşmesem kabul edicem. Ancak ne yaptıysam hayatımı düzene sokamadım. şu an kiraz fatura derken kılı kılına param yetiyor, bazen yetmiyor da. İş çıkışında kendimi mesleki alanda geliştirmek istesem de artık onu da yapamıyorum. Hiç bir şey yapmak, öğrenmek istemiyorum. İşte çalışırken sürekli kafamda yeni bir iş bulmalıyım vs diye geçiyor, yaptığım işte de başarılı olamıyorum. Sanki bu hayata başarısız olmak için gelmişim. Sizce ben nerede hata yapıyorum?

Hayatta başarısız olmak?