Üniversite lisans mezunuyum evde çok sıkıldım yardım lütfen 🥺

Üniversite lisans mezunuyum evde çok sıkıldım yardım lütfen 🥺

İş bulma sürecini iyileştirmek için öncelikle sektöre ve ilgi alanlarına odaklanan kurslara yönelebilirsin. İş dünyası geniş, bu nedenle spesifik alanlarda uzmanlık kazanmak önemli. Mesleğinizle ilgili sertifikalara odaklanmak, CV'nizi güçlendirebilir. Ayrıca, iş arama becerilerinizi geliştirecek eğitimlere de göz atabilirsin. Kariyer. net ve diğer iş platformlarını aktif olarak kullanmak da faydalı olabilir.
Eğer yaratıcı bir alana ilgi duyuyorsan, grafik tasarım, dijital pazarlama veya içerik üretimi gibi kurslar alarak yeteneklerini geliştirebilirsin. Ayrıca, dil öğrenimi kursları ve sertifikalar da küresel bir perspektif kazandırabilir, iş bulma şansını artırabilir.
Merhaba, kpss ile devlete atanırsanız bu bağlamda önemli bir iş başarmış olursunuz. Orada tecrübelenirsiniz ve yarın bir gün devletten ayrılsanız bile özelde o tecrübeyle, bilgi ve birikimle zaten rahatlıkla iş bulursunuz diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum.
Cevap
5Cevap
kpss ile devlete atanmak
Bilgisayar işletmeni birde muhasebe sertifikan olmali
Bilişim teknolojileri okudum bilgisayar işletmeni sertifikası almam gerekir mi yine?
Bence almalisin
Yöneticilik asistanlığı sertifikası almalısın. Muhasebe bilgin olmalı vs
Hangi sertifikalar kolay atama yapıyor bilginiz var mı?
Kadrolu memurluk için mi soruyorsun
Evet
Orada sertifika pek etkili değil işte. Lisans kastın önemli.
Lisans kasti derken?
Lisans mezuniyetin ilk şart canım. Sertifika ona göre isteniyor.
Şimdi sertifika bir ise yaramaz mi diyorsun? İnternette baktım tibbi sekreterlik sertifikası veriyorlarmış bu sertifikayı alsam bi ise yaramaz mı?
Her kursun sertifikasın almalısın bence iş imkanın o zaman artar.
4 yıl okudım bir yılda İngilizce hazırlık okudum birsürü sertifika aldım bende bu almıyorum yani biraz zor
Bence kpss ile devlete atanmak şart
Meslek nedir?
Bilişim teknolojileri
selam ismi bakiyosunuz?
Evet
Size iş konusunda yardımcı olabilirim.. hangi şehirde yasiyosunuz? takip eder misiniz..
Nerde yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?