Hocaya zorunlu mu diye sordum değil dedi ama ortalamam düşük ve kredisi yüksek o yüzden yükseltmek için mezun olmam için o dersi vermem lazım bunun için bugün de büt vardı bende büte kendimi hazır hissetmediğim için olmadım bide zorunlu değil dedi hoca bu sınava sonradan girebilme şansım var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence yapılır
Şimdi şöyle Altınbaş üniversitesi fizyoterapistlik okuyorum ve ana dersimi dc ile geçtim harf notu ama kredisi yüksek olduğu için ortalamam düşük 2 nin üzerinde olması gerek ki mezun olayım ama bugün dediğim gibi büt vardı ben girmedim tekrardan büt yapılır mı yapılırsa ne zaman yapılır onu demek istiyorum
Tabi var hoca sana özel büt hazırlayacak. Tek olursun biraz canın sıkılır ama olsun 😁
Şimdi şöyle Altınbaş üniversitesi fizyoterapistlik okuyorum ve ana dersimi dc ile geçtim harf notu ama kredisi yüksek olduğu için ortalamam düşük 2 nin üzerinde olması gerek ki mezun olayım ama bugün dediğim gibi büt vardı ben girmedim tekrardan büt yapılır mı yapılırsa ne zaman yapılır onu demek istiyorum
Dersi alacaksın tekrar
Ben de diyorum ki, büte girmediysen dersi 1.80 altı zorunlu, üstüysen isteğe göre tekrar alacaksın.
Benim gno 1.77 anatomi ff ona gireceğim fakat ana dersim dc yani yine de zorunlu oluyor mu ortalama için bide daha kaçırdım bütünlemeyi seneye ya da 2. dönem büte kalırmıyım?
Ablam niye direniyorsun. Bütü kaçırdıysan, o dersi tekrar alman gerek. Bu büte girmedim, seneye sadece büte gireyim olmuyor. Nolur tekrar sorma ya
Var tabi seneye Bi daha girersin sksjsjw yks mi bu
Ya ne bileyim ilk senem pek bi bilgim yok 2. dönem giremeyiz değil mi seneye giriliyor
Hayır o dersi geçtiysen öyle kalır ne okuyorsun nerde okuyorsun
Dersi geçtiysen maalesef geri dönüşü olmuyor
Sevgilin falan yok mu hocayla konuşsun
Şimdi şöyle büt ile ilgili açıklama yapmış hoca demiş ki sadece mezunuyet gnosunu karşılamayan öğrenciler gnoyu yükseltmek için bu dönem aldıkları dersin bütünlemesine girebilir dersin aktsine dikkat edilerek ne kadar yükselteceğinize dikkat ediniz ya da mezuniyet durumunda olduğunuz için belli sayıda ek sınavlara da girme hakkı bulunmaktadır demiş
İlk senem diyorsun mezuniyet diyorsun kafam karıştı ama bildiğim kadarıyla but gectiyse giremezsin belki sizin üniversitede farklıdır
Şimdi sana kısaca şöyle diyeyim benim gno 1.77 ilk senem anatomi var ff onun bütüne gireceğim fakat ana dersimi dc ile geçtim hocaya sordum hoca zorunlu değil dedi büt fakat ortalamam düşük acaba anatomiden dolayı mı neden düşük onu anlamadım
Anotomiden dolayı düşün dc ile geçtiğin dersin bütüne girmediysen daha giremezsin
Evet şimdi o zaman anatomi iyi olursa 1.77 yükselir diğer dersim de dc hoca zorunlu değil dedi ama arkadaşım ortalama düşük olduğu için girmen gerek flan dedi anlamadım
Ortalamanı yukseltseydin iyi olurdu ama tren kaçtı
Elbette yapılır neden olmasın :)
Mesela benim harf notum ana dersimden dc şartlı geçtim büte girmedim zorunlu değil diye ama anatomim ff ona girmem gerek genel not ortalamam 1.77 anatomi harf notum dd ya da cc olursa bu genel not ortalamam 2 olur mu ya da üzeri illa dc olan dersime girmek mi zorundayım yoksa
Ortalaman 3.00 bile olsa ff fd varsa girmek zorundasın. Dd ler geçiyor sadece
Yok hayır orasını biliyorum ff zorunlu evet ama benim ana dersimi dc ile geçtim hocaya büt zorunlu mu diye sorduğumda hayır değil demişti ve bütünleme sınavına girmedim ve ortalamam 1.77 anatomi dersinin bütüne girsem ff o çünkü o ff dd ya da cc olsa benim ortalamam 2 ve üzeri olur mu onu demek istiyorum
Kaç tane ff olduğuna bağlı ama bütün derslerin geçilirse ikinin üzerinde ortalaman olur
1 tane ff var sadece ana dersim dc
Tamam onu verirsen kurtulur Bb yapmaya çalış
Teşekkür ederimm
Rica ederim 🌸
Yapılmaz bidaha büt
Şimdi sana kısaca şöyle diyeyim benim gno 1.77 ilk senem anatomi var ff onun bütüne gireceğim fakat ana dersimi dc ile geçtim hocaya sordum hoca zorunlu değil dedi büt fakat ortalamam düşük acaba anatomiden dolayı mı neden düşük onu anlamadım
Diğer derslerin de düşükse onlar da düşürür 4 üzerinden 1.77 düşük tabi bütün derslerden kalman lazım anca öyle
Sadece anatomi ff Fizyoterapi yöntemleri dc anatomiye gireceğim fizyoterapiye girmeden önce hocaya dedim zorunlu mu diye hayır değil dedi
Sen bilirsin ne diyim o zaman