Pdf cikarmaktan, kitap defter tasimaktan cok yoruldum ama tabletler de pahali. Uzun zamandir almayi dusunuyorum. Alsam verim alir miyim?

Pdf cikarmaktan, kitap defter tasimaktan cok yoruldum ama tabletler de pahali. Uzun zamandir almayi dusunuyorum. Alsam verim alir miyim?

Ben tablet ile yapamıyorum o yüzden almadım ve bir zararını da görmedim o yüzden şart değil ama masraf olarak bakacaksak tablet kullananlar daha az masraf yapıyor. Fotokopi hem daha maliyetli hem de sıra bekleyerek zaman kaybediyorsun
Benim öyle bir yetkim yok ki sadece beğenebilirim 😅
Moderatörler seçebiliyor bizim başka üyelerin sorusuna veya cevabına hiçbir şey yapma yetkimiz yok :)
Tablet değil ama ben öğrencilik dönemimde şu ekranı arkaya katlanıp tablet gibi olan bilgisayarlardan birini kullanmıştım. Bir tablete göre daha ağır ve kalın olmasına rağmen baya kolaylık sağlamıştı.
Cevap
3Cevap
Alınabilir bence
aslinda mantikli her seyini tabletle halledebilirsin ama nasil alacaksin tableti her sey ucmus yani
tabletin kendisi ve kalemiyle birlikte 8 bin ise tutari cok iyi
bencede
gerek yok ya benim icin telefon bana yetiyor
bolumden bolume ihyiyac degisiyor ya o yuzden normal
Aynı dertten muzdaribim ikinci dönem başlamadan bi tanlet alıcam inşallah
Yani sen bilirsin gerekli bir şey ama aman aman olmazsa olmaz diyemem ama yükünü azaltır en azından
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?