+1 yılSen diik durduğun sürece kolay kolay cesaret edemez yavşarsada sen sert tepki verirsen geri basar iyice kanı bozuksa ayrılırsın çünkü erkekler sıcak samimi kadınların onlara kuyruk salladığını düşünerek özellikle evli olanlar kadının arandığını düşünerek yavşamaktan geri durmuyor onlara hatta bu durum evli olanlar için diyorum heyecan bile veriyor tabi ki bunlar genelleme istisnalar her zaman vardır dediğim gibi sıcak samimi bir kişiliğin varsa böyle de bir şüphen varsa başıma gelir mi bu tarz olaylar gibi sana tavsiyem sert ve kendinden emin dur sıcak samimi tatlı durma yanlış anlıyorlar ya da işlerine geliyor kılıfları sen bana böyle davranınca seninde gönlün var sandıma getiriyorlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak güzelim ben bekarım evliler ya bana ilgi duydu karşılık vermeyince iftira atıp beni işten attırdılar ya da kendimi kullandırmayınca (iş anlamında) beni işten attırdılar uzak dur bebek onlar yüzünden işsizliğe razıyım çalışma hayatından soğdum ekmek Kur'an
38 Yorumla
Soran+1 yılBana askinti oldular ama ben is o raddeye gelmeden gittim. Yani ismimi kurtardim. Ama sanirim kadinlar ve erkekler calisamiyor
Cevap sahibi+1 yılBak bebeğim yazdığım gibi şu an işsizsem sebep bu adamlar cidden, erkek arkadaşımla aynı işte çalışıyorduk biliyordu biz sevgiliyiz adam resmen erkek arkadaşımın yanında sulandı bana evli kızı var bende sevgilimi seviyorum evli bir de poz vermedim beni işten çıkartmak için müdüre türlü türlü yalanlar söyledi benim bu durumum olunca sevgilimde işi bıraktı, diğer hadise ise yine başka adam, evli, kızı var, torpilli ben torpilli olduğunu bilmiyordum bana kendi işini yapacaksın sadece dediler bu adam kardeşim ayağıyla yaklaştı beni kullanmaya çalıştım buna izin vermeyince gidip beni şikayet etti bende işten çıkarıldım ister istemez soğudum
Cevap sahibi+1 yılKadınlarla da çalışılmıyorki, kadınlarda kompleksli, kıskanç, haset en iyisi para biriktireceksin kendi işini kuracaksın ben bunu yapıcam inşAllah atağa geçtim şimdiden ama sevgilime ve aileme daha anlatmadım önce sermaye, eğitim sonra iş.
Cevap sahibi+1 yılİmkanın varsa kendi işini kur veya aile şirketi varsa ailenin yanında çalış bende sana bir arkadaş tavsiyesi çiçek kız yaşadıklarımı yaşama travmana travma katma 🌸🌸🌸
- +1 yıl
Kadın kadınlığını bilecek
Cevap sahibi+1 yılBen kadınlığımı biliyorum siz ga... vt olmayı kesin bence
- +1 yıl
Kullanılan kadın
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamın eşi bok gibiyse sana ilgi duyması normal... Genel de kadınlar eş olmaktan çok hayat kadını olmayı daha rahat beceriyorlar... En azından şimdi kiler bu şekilde 18 den tut da... 40 yaşında ki kadına kadar aynı durum... Seks yapan robotlar çıksa da kurtulsak şu kadınlardan🤺
10 Yorumla
bir kişi, ekmek derdine düşmüş birisine salça olacaksa zaten yazıklar olsun. Fakat öyle bir zamandayız ki, maalesef daha iğrenç durumlar olabiliyor. Burada sınırı çizecek olan kişi sizsiniz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yılErkeğin eşine olan sadakati ve kişiliğine olan saygı ile senin kendine olan saygın ve ahlakınla ilgili bir şey bu
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 974 cevap paylaştı.
s +1 yılTüm erkekler gelse de asılsam diye bekliyor. 2 yıldır full erkek ortamda çalışıyorum, sen kendini bilirsen onlar sana bulaşmıyor
30 Yorumla Herşeyden kötü niyet çıkmasın lütfen tabiki çalışılır bütün işyerleri öyle evli, bekar karışık çalışıyorlar. Namuslu olduktan sonra ne varki bunda. Her olayı cinselliğe bağlamayn gözünüzü seveyim ya.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılNerde yasiyorsun hanki devirde kaldin sen
Artik is yerinde evli bekar dul genç ihtiyar kim bakiyorki10 Yorumla
+1 yılSenin niyetinlede alakalı erkeğin niyeylede alakalı sen eğer çocuğa bir şekilde umut gibi bir şey hissettirirsen her erkek yazar sana şimdi böyle bir soruyla bütün erkekleri sapık gibi gösteriyorsun
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılYuh ya yuh, işe girdiğin yerde evli bekar kontrolümü yapıyorsunuz nasıl genişsiniz siz ya
12 Yorumla
Soran+1 yılAsil sana yuh be yuh. Lafi neden kicindan anlisiyorsun ki. Verdigin cevapla sorumun alakasi yok
- +1 yıl
Bekar kadın, evli erkekle çalışabilir mi? soru bu. Ne anlamamızı bekliyon? 3-5 yerde it kopuk yavşadı diye her kadın ve erkek çalıştığı yerde birbirine yavşamıyor. Aaaa burada evli erkek var ben çalışamam mı diyorsunuz 🤔 Bekar olup yavşayan olunca sıkıntı yokmu? Çalışacağın yeri iyi seç mağaradan çıkmış insanlarla dolu olmasın. Oldu ki yavşadı çizgini çekersin olmadı ayrılırsın. Tüm bir kitleyi hedefe koyamazsın binlerce insan çalışıyor bu şekilde.
+1 yılEğer kadın dikkat çeken biriyse yazan veya ilişki düşünen olur ama bu kadının hareketlerine bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha çok bana askintı olmasının sebebi eğer olursa askintı adam değilde sen olacakmissin gibi geldi senin aklina bole bisey getirip sorman altinda bisey arattirir ve böyle olan insanlarda igne ucu seyden huylanir huylanmaklada kalmaz daha neler neler
00 Yorumla
+1 yılSen iyi niyetli olsan da karşındaki profesyonel değilse başın yanar. Kurumsal bir iş değilse uzak dur.
00 YorumlaBelki kız evli adama sarkıntılık yapacak niye illa evli erkekler yaparmış gibi algı yaratıyorsunuz
11 YorumlaAhlak var mı yok mu o önemli evli olup olmaması degil mesele
10 Yorumla
+1 yılÇok uygun olmaz erkekler yamyam gibidir rahatlık vermez.
10 Yorumla
+1 yılKarşıdakinin karakterine bağlı her an her şey olabilir
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 352 cevap paylaştı. Zihniyeti bozuk insan zaten bozuktur bekarı evlisin olmaz.
10 YorumlaBekar veya evli de olsan mesafeni koruman gerekir. Çok muhattap olma.
10 YorumlaBunun cinsiyete ilgisi olduğunu sanmıyorum. Karakter meselesi, evli erkeğin karakterini bilemem, senin de karakterini bilmiyorum. Bu şekilde yorumlamak doğru olmaz.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışılır. Evli bekara göre iş seçeceksek işimiz iş.
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz de askinti olabilir şerefsiz çok bu ülkede...
00 YorumlaIş iştir farklı şeyler düşünülmemeli. Özel hayat başka.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışır nolacak ise alırken evli bekar diye ayrım mi yapcaz artık ne yobazlık bu
00 Yorumla
+1 yılÇalışılır tabii senin tavrına bağlı, soğuk olman lazım
00 Yorumla
+1 yılBen asla tasvip edemem bu durumu çünkü göz illa ki kayabilir erkeklere güven olmaz.😅😅
00 YorumlaMesafeni baştan koyarsan kimse yanaşmaz askıntıda olmaz 😉
00 Yorumla
+1 yılErkeğine göre değişir.
Herks sarkacak diye bir şey yok sonuçta00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekar genç bir kadın olarak 100 erkeğin içinde çalışıyorum. Zaten çoğu kişi kadın - erkek karışık çalışıyor. Sorunuzu saçma buldum. Art niyetli gözüküyorsunuz hanımefendi.
00 YorumlaHerkesin mayası kayık olcak diye bir şey yok ki belki eşine sadık biri adam
00 YorumlaDaha iyi değil mi daha tecrubelisini nereden bulacak
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 726 cevap paylaştı. Çalış gitsin ya çekinme , mesafeni koru ama yüz verme resmi ol
00 Yorumla
+1 yılO erkeğin karakterine göre değişir. Okada bilir olmayada bilir.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılSenden yüz bulmadığı sürece bir şey olmaz. Yüz bulursa askıntı olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılikinizde ahlaksız değilseniz tabiki çalışılır
11 Yorumla- +1 yıl
Süper yorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi geceler...
Olabilir öyle şerefsiz insanlar...
Ben de bekarım o yüzden ben hoşuma giderse askinti olurum karşılık bulamazsam uğraşmam bu kadar basit00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek bulmak için mi iş buluyorsun ne saçma soru.
00 Yorumla
+1 yılYâni selam falan muhaabetine girmeyin bile girip yüz verip sonra ayyy bana askıntı oldu şöyle falan bunlar boş işler önemli olan iş bi kadınla erkek arkadaş olmaz bunu bilip hareket etmek önemli
00 YorumlaSen arınla namusunla durduğun sürece kimse bir şey yapamaz sana
06 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka aq Karşındaki kişinin yan gözle bakmaması da önemli
- +1 yıl
Karşısındaki kişiyi şikayet edeceksin yüzüne vuracaksın onu rezil edeceksin eğer kötü niyeti varsa arkadaş diyor ki senin için değil ama sen de kendini o pozisyona sokmamalisin umarım anlattık
- +1 yıl
@karasevdan2134 anladım ama etkilenecek adam şerefsiz insan her şeyden etkileniyor ben kendimi o pozisyona sokmasam bile bu ülkede hayvana damacanaya her şeye yükselen insan var tiksiniyorum o yüzden. Allah karşıma çıkarmasın.
- +1 yıl
Hakikaten orası öyle Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
@karasevdan2134 sağol sizinde
- +1 yıl
Allah razı olsun
Yıkın şu saçma şeyleri ya toplum olmayı unuttunuz her şey cinsellik her şey karşı cins her şey ilişki mi ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarsi tarafin niyetin de bir bozukluk yoksa olur... ne isinde calisicaksin ki? sadece siz ikiniz mi?
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ilk bekar kadin olarak sen calismiyorsun evli erkeklerle boyle sacma bi soru sormusunki okuyan herkes canım oldugunu anladi
16 Yorumla- +1 yıl
Canım ne 😂😂
- +1 yıl
Canim derken k*şar yazmış KS degisiyo kufurlu sozleri dndnndnd
- +1 yıl
😂😂😂doğrudur
- +1 yıl
ondan da hep taciz tecavüz haberleri geliyo ayn
- +1 yıl
Sjjsghj
- +1 yıl
Ozmn calismasin kendinden korkuyirsa
+1 yılSoruya bile şaşırdım hepimiz evli bekar kadın erkek karışık çalışıyoruz bunda ne varki
01 Yorumla- +1 yıl
Niyeti farklı
+1 yılNe alakası var adam bekar ya da evli nolmus sana yavsicaksa zaten yavsar evli olması biseyi degistirmez
00 Yorumla
+1 yılSamimi olmadıkça bisey olmaz ama genellikle olmaz olmamalı yani adam çok düzgün bir insan olsa olur ama onun dışında sıkıntılı
00 YorumlaEvli ile de bekar ile de calisilabilir. Önemli olan is sartlari, maas, yan haklar, evinin ofise uzakligi vs.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki çalışılır ama adamın ters bir hareketini görünce hemen şikayet etmek lazım. Bazı erkeklerin huyu suyu belli olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılCalisilmaz cunku sen mastürbasyon yapansin onunda karisi onu tatmin etmezse olay patlar yani
037 Yorumla
Soran+1 yılOlaya bayagi gercekci yaklastin. Haklisin. Iki kez basima geldi ama orali olmadim.
- +1 yıl
Sende baya gercekci cevap verdin diger karilar gibi masti kabul etmekten utanmadin yani aga hele adamin karisi kapaliysa az yapiyosa adam otomatik birini arar sende diyelim yanlisa uydun gittin olcaklar olur yani kabul etmemekle iyi yapmissin
Soran+1 yılKabul etmem tabii. Ama adamin cinsel hauatinin kesat oldugu cok belliydi. Bence hem kendisi hem esi tuhaf insanlardi. Adam sinirli demek ki cinsel tatminsizlik var. Ben gekdim geleli bayagi inmisti siniri. Kadinda ruh gibi geziyordu etrafta
- +1 yıl
Ya iste sana sarcak belli ki kabul etsende etmesende belli olmaz abazalar yapistimi birakmaz
Soran+1 yılMusade etsem yapisirdi ama avucunu yalasin o. Birde kadin ruhundan anlamadigi karisindan belli. Anlasaydi bile yapmazdim zaten ama adam bence her kadina gizli gizli bakan biri ama hic bakmiyirmus gibi gozukuyordu ilk basta
- +1 yıl
Seni etkilemek icindir iste senin yaninda sesini yukseltmez falan ama yapistimi kacamazsinda abaza bunlar elini s.. mekten bikmistir
Soran+1 yılInanir misin su an olayi daha netlestirdin. Bencede elini yapmaktan biimistir. Belkide aldtmistir bile. Ama uzulerek soyluyorum ama kadinda pek hayat yok. Kadinliginin farkinda bile degil bence. Veya unutturmus adam onu sevmeyerek ve deger vermeyerek. Ama ne tuhaftir ki bu tioler asla ayrilmazlar. Birbirinin hayatinin cok ozur dileeim icine ediyorlar. Hayatimda bu kadar igrenc bir evlilige rastlamamistim
- +1 yıl
Kocasi dovuyodur onu
- +1 yıl
Sen onla iliskiye girsen senide o sanip dovmeye baslar
Soran+1 yılSanmam ama ne tuhaftir ki kadinin ailesi kizlarini ezmesine ragmen adama bayiliyorlar. Tipik bir narsist vakasi
- +1 yıl
Gorucu usulu falandir o zaman
Soran+1 yılOyledir ama kadin adami yurtdisina getirdi damat diye. Adam yurtdisi icin evlenmis bence. Geldikten sonrada yuzune bakmamis
- +1 yıl
Aynen olabilir vatandaslik alip orada zengin olup ordaki karilari s.. cek demekki
Soran+1 yılYa iste besle kargayi...
Neyse ama su da bir gercek ki, adam istekli ama kadin odun. Ama kadin durust bir kadin. Adamsa her kadina gizli cek veriyor. Alan olursa hic dusunmeden aldatacak bence. Bikmis artik patlayacak bir bomba gibi- +1 yıl
Kadinda biraz tatmin etse iyi olur bu kadar boslamakta iyi degil haftada 3 4 kere yapilmasi lazim ki insanlar abaza olmasin herkes duzene girsin boyle 18 lik kiz 50 lik adama gidiyo yani
Soran+1 yılKadin neyi yapsin ki. Adam yuzune bile bakmiyor ki. Sevilmedigi her halden belli. Belki kadin asiri sakin oldugu icin veya adam onu oyle yapti bilemem ama bence ikisi kendi yollarina baksa daha saglikli olacak. Eger boyle giderse bence bu evlilik patlar ve rezil olurlar
- +1 yıl
Aynen oyle ama kadininda bakim yapmasi lazim bence hani etkilemek icin
Soran+1 yılBir bitki gibi dusun. Sadece yerinde sayar dimi. Oyle dusun
Soran+1 yılAma durust bir bitki hakkini yemeyim simdi. Kadindan kimseye zarar gelmez iyi bir kadin. Hatta bakim yapsa guzel. Ama farkinda degil
- +1 yıl
Bakim yapcak parayida bulamiyo olabilir
Soran+1 yılSanmam adama eve gitmemek icin surekli calisirdi. Hergun calisirdi. Pazar gunleri de yani. Para var ama adam bakalim veriyor mu. Narsistler parayi vermez
- +1 yıl
O parayi baska karilara yediriyodur
Soran+1 yılBence en kotusu ne biliyor musun bir erkek icin. Karisinin erkeksi olmasi. Cok buyuk izdirap bence giyinisiyle falan. Baska bir zamparanin esi resmen biyikliydi.
- +1 yıl
Aynen aga kimisi var bacak kilini bile almiyo ve sortla geziyo bakim onemli yoksa butun kadinlardan tiksinesim geliyo biyik gordukce
Soran+1 yıl🤭 hormonel yani saglik problemi yoksa bence kadinda tuy asla olmamasi gereken bir sey. Fistik gibi olmali kadin dedigin. Guzel kokan cilveli akilli ve seksi. Esine karsi tabii ki. Yatak odasi alev almali. Bak o zaman erkek gidiyor mu. Tabii erkek karakterliyse gitmez
- +1 yıl
La kadinlarin sorunu jilet vuranlarda var ve agda yapanlarda var ve bence daha masrafli lazere 1 kere bascan parayi 0 gibi cikarcak seni garajdan ve yara vs de olmicak purussuz olcak sonra adam hic kimseye gitmez
Soran+1 yılYatakta cilveli olursan niye gitsin ki. Zaten istedigi isve cilve. Birde istekli hatun olmali bir kadin. Erkegine erkekligini yasatmali takdir etmeli. Sevmeli ve sevismeli. Iste bu kadar basit. Adam erkekte adam gibi olmali. Kadinim demeli.
- +1 yıl
Aynen erkekte bakimli olursa hic sorun olmaz senin dedigin gibi ama bunu yapmayan cok aile var hatta hepsi oyle diyebilirim
Soran+1 yılEvet cunku hepsi ratgele evlenmisler. Once bilincli olacaksin. Mesela ben 25ken falan evlenseydim cinsellihin bu kadar onemli oldugunu bilmeden evlenirdim ve herkes gibi olurdum ama su an oyle dusunmuyoeum. Yakarim erkegimi cira gibi
- +1 yıl
La 20 yasindakiler cinselligi sevmiyo istemiyo bile sonra adam niye kaciyo oluyo bak kadinlar mastürbasyon yapabilir belki cok hosuna gidebilir ama erkekler mecburiyetten yapiyo
Soran+1 yılEvli erkeklerin drami bence zaten bu. Senin demenki dedigin gibi elle tatmin veya aldatma oluyor. Yazik gercekten. Fitrata aykiri. Kadin kadindir. Yani hic mi canin istemez ya. Ben evki olsam isterim her gece. Gayet guzel bir sey uyumadan once.
- +1 yıl
Evet ama erkeginde kirip dokmemesi lazim cok hersey tadinda guzel ama senin dedigin gibi bende evli degilim bende bazen yapiyom cunku yapmadan konustugun zaman kadini cinsellik icinde sevebiliyosun ama yapipta konusupta hala seversen o zaman cidden seviyosun ama cinsellik bi ihtiyac 2 taraf icinde ben bu yasa geldim daha yeni ogrendim kadinlarinda mastürbasyon yaptigini
- +1 yıl
Beni tkp edr misin bu arada
Soran+1 yılYapmayanda vardir mutlaka. Ama evet yapanlarda var. Her kadinin kadinligini yasamasina ihtiyaci var ama evet kadin eziliyorsa nasil istesin ki bir ayiyi
- +1 yıl
Herkesin partneri birbirine uymali ya ikiside citir olmali ya da ikiside kirik olmali
Soran+1 yılEttim
- +1 yıl
He sensin tamam tsk
Neden çalışılmasın canım bunda sorun teşkil eden ne?
10 Yorumla
+1 yılHer evli erkek sarkıntılık mi yapıyor ya ne alakası var?
10 YorumlaKendini bildikten sonra ordu dolusu erkeklede çalışılır
10 YorumlaCalişilmaz tabi adamı baştan cikaracaksın yuvasından mi yapacan
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki insanın karakterine bağlı adam kötü karakterliyse askıntı olabilir
00 Yorumla
+1 yılTutup tecavüz edecek hali yok. Sen normal olursan o da normal olur.
02 Yorumla- +1 yıl
O kadar da değil arkadaşlar
Karakterliyse olmaması lazım sonuçta herkes kendine yakışanı yapar
00 Yorumla
+1 yılÇalışılır neden olmasın sen istemediğin sürecede kimse sana askıntılık yapmaz
08 Yorumla- +1 yıl
Karşıdaki kişi yavşağın önde gideni ise yapar
- +1 yıl
@SinirStresKüpü o tecavüze girer yasal yollara başvurman gerekir o başka boyut
- +1 yıl
@kkartalgibii evet
- +1 yıl
@SinirStresKüpü tamam işte resmîyete biniyor senin dediğinde ama kadında isterse istek oluyor ozaman bi sıkıntı olmuyor
- +1 yıl
@kkartalgibii tamam ama başlıkta sarkıntılık diyor sarkıntılık da "takılma, sataşma, özellikle kadınlara elle ya da dille sataşma." Diye geçiyor.
- +1 yıl
@SinirStresKüpü tamam ama kadında şimdi ona yatkın olmasa kimse bişey diyemez
- +1 yıl
@kkartalgibii yatkınlık derken?
- +1 yıl
@SinirStresKüpü yav tamam sen haklısın ne dert ettin ya
Bekar evli farketmez kuyrugunu sallamassan kimse yanasamaz
00 YorumlaBaska çalışanlar yoksa bence uygun değil
20 Yorumla
+1 yılNeden çalışamasın ki sen kendini bildikten sonra👍
20 YorumlaKişiye ve ortama göre değişir
20 Yorumla