Eğitim & Kariyer Satış danışmanlığı için okumaya gerek var mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 yıllık açık öğretim Güncellemeler+1 yıl .. Satış danışmanlığı için okumaya gerek var mı sizce? Cevapla Satış Soruları Açık Öğretim Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tecrübe çok daha önemli ama diploma yükselmeyi kolaylaştırıcı bir faktör olabilir. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla
hare_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bu meslek için genellikle okuldan çok tecrübe ve insanlarla iletişim durumuna bakılıyor. Tabii okumak sana bir artı kazandırabilir. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tecrübe nasıl kazanicaz peki tecrübeli arıyorlar ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabikide hayir. Çok boş yere okumuş olursun ben soyliyim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Satis danismanliği işi için satiş danismani mezunu arayan gördün mü hiç? üniversiteye gerek olmayan bir iş çünkü. Benim gorusum boyle Yorumla Soran +1 yıl Tecrübe nasıl kazanicaz peki tecrübeli arıyorlar ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo her işte tecrübe aramiyorlar. Tecrübe aramadiklari bir işe girip calisirsan teceübe edinmiş olursun sonrakilee için Yorumla
Farukensarbayrak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Hangi sektörde?Ben gıda sektöründe satış pazarlama uzmanıyım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Giyim veya teknoloji Yorumla
lasvargasarda Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yok kanka amele olucan bir nevi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hm saol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tecrübe çok daha önemli ama diploma yükselmeyi kolaylaştırıcı bir faktör olabilir.
Saol
Bu meslek için genellikle okuldan çok tecrübe ve insanlarla iletişim durumuna bakılıyor. Tabii okumak sana bir artı kazandırabilir.
Tecrübe nasıl kazanicaz peki tecrübeli arıyorlar ya
Tabikide hayir. Çok boş yere okumuş olursun ben soyliyim
Neden
Satis danismanliği işi için satiş danismani mezunu arayan gördün mü hiç? üniversiteye gerek olmayan bir iş çünkü. Benim gorusum boyle
Tecrübe nasıl kazanicaz peki tecrübeli arıyorlar ya
Yoo her işte tecrübe aramiyorlar. Tecrübe aramadiklari bir işe girip calisirsan teceübe edinmiş olursun sonrakilee için
Hangi sektörde?
Ben gıda sektöründe satış pazarlama uzmanıyım
Giyim veya teknoloji
Yok kanka amele olucan bir nevi
Hm saol
Asla
Saol