IT ya da İŞ HAYATI DENEYİMİ İYİ OLAN BENİM AKIBETİ YORUMLAYABİLİR Mİ?

Merhabalar bir firmanın IT biriminde pc müh olarak çalışıyorum. Askerliğim 2025 e kadar tecilli. 6-7 ay oldu gireli ilk zamanlar çaylaklık yapsamda yavaş yavaş alıştım şirketteki telefonlarım susmaz oldu şirket içinde genel kullanıcılar yöneticiler tarafından sevilirim. Aramız iyidir. Diğer arkadaşlar tersledikleri için daha çok benle sorun çözerler😄 Velhasıl Ocaktan sonra cüzi bir miktar zam ile devam ettik 7. Ayımdayım. İşe girerken direktöre hedefim kıdemli müh olmak ve bunları bunları öğrenmek dedim. Bu yolda bir hedefim var dedim. Sonrasında benim iki üstüm var biri çok iyi gözde durumda diğeri berbat bir şey bilmiyor anlaşması zayıf bir tip herkes de farketti. Bugün müdürüm üst yönetime kadın var bizim birimin başkanına benim adımı iş tanımımı ve yedeğim olanı gibi gibi şeyleri atmış tüm personleden istiyor sana yanlışlıkla attım dedi müdür. Beni kıllandırdı😀 Velhasıl aradan 1/2 saat geçti toplantoda bana hedeflediğin mühendislik unvanı ve adını dalını çok yakında sana vereceğiz dedi bana. Şok oldum. 2 ihtimal var aklımda 1. Bu 2025 de askere gider gidene kadar biz bu çocuğa deneyim eğitim kazandıralım istediğini verelim burdan öyle çıksın.( Boş yere eğitmek ve zaman vermek saçma geliyor bana - 2- Benim üstümdekinin berbat oluşu ve benden fazla maaş alması onun yerine geçmemle maaş yükünü düşürmesi halinde beni bu yola sokmaları vs. Bazen ekipten deneyimliler birşeyler öğretirken her firma kullanıyor sana ilerde lazım olur dediklerinde de atılacakmıyım acaba psikolojisine düşüyorum. Direktör toplantıda bana gizlice dedi ki birebirde “hepsini geçmeni istiyorum ama kimseye çaktırmadan hepsini geç tek istediğim bu senden iyi niyetini seviyorum “ demişti. Ama bu işler kafamı karıştırıyor sizce ne olur akıbet?
Güncellemeler
+1 yıl
Yıllık Bütçe Konuşmalarını yaptılar yönetimle sonrasında korku sardı😀
IT ya da İŞ HAYATI DENEYİMİ İYİ OLAN BENİM AKIBETİ YORUMLAYABİLİR Mİ?