Merhabalar bir firmanın IT biriminde pc müh olarak çalışıyorum. Askerliğim 2025 e kadar tecilli. 6-7 ay oldu gireli ilk zamanlar çaylaklık yapsamda yavaş yavaş alıştım şirketteki telefonlarım susmaz oldu şirket içinde genel kullanıcılar yöneticiler tarafından sevilirim. Aramız iyidir. Diğer arkadaşlar tersledikleri için daha çok benle sorun çözerler😄 Velhasıl Ocaktan sonra cüzi bir miktar zam ile devam ettik 7. Ayımdayım. İşe girerken direktöre hedefim kıdemli müh olmak ve bunları bunları öğrenmek dedim. Bu yolda bir hedefim var dedim. Sonrasında benim iki üstüm var biri çok iyi gözde durumda diğeri berbat bir şey bilmiyor anlaşması zayıf bir tip herkes de farketti. Bugün müdürüm üst yönetime kadın var bizim birimin başkanına benim adımı iş tanımımı ve yedeğim olanı gibi gibi şeyleri atmış tüm personleden istiyor sana yanlışlıkla attım dedi müdür. Beni kıllandırdı😀 Velhasıl aradan 1/2 saat geçti toplantoda bana hedeflediğin mühendislik unvanı ve adını dalını çok yakında sana vereceğiz dedi bana. Şok oldum. 2 ihtimal var aklımda 1. Bu 2025 de askere gider gidene kadar biz bu çocuğa deneyim eğitim kazandıralım istediğini verelim burdan öyle çıksın.( Boş yere eğitmek ve zaman vermek saçma geliyor bana - 2- Benim üstümdekinin berbat oluşu ve benden fazla maaş alması onun yerine geçmemle maaş yükünü düşürmesi halinde beni bu yola sokmaları vs. Bazen ekipten deneyimliler birşeyler öğretirken her firma kullanıyor sana ilerde lazım olur dediklerinde de atılacakmıyım acaba psikolojisine düşüyorum. Direktör toplantıda bana gizlice dedi ki birebirde “hepsini geçmeni istiyorum ama kimseye çaktırmadan hepsini geç tek istediğim bu senden iyi niyetini seviyorum “ demişti. Ama bu işler kafamı karıştırıyor sizce ne olur akıbet?
Güncellemeler
+1 yıl
Yıllık Bütçe Konuşmalarını yaptılar yönetimle sonrasında korku sardı😀
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İş hayatında özellikle de müdürlere güvenilmez. Senin üzerinden iş yürütecektir ondan ayrı bir ilgi gösteriyordur, tavırları normal değil.
Yani kovulacakmıyım 😀
Hayır ama kullanılacaksın hem de çok defa :D
Bilmiyorum direktörümüz saf cok saf ☺️ inş iyi niyetidir😃
Yukarda okudugun durum size ne izlenimi bırakı
Bıraktı
Acaba ucuza çalışırım modu mu var pohpohlayalım vs
E tabi şişirme çabası her zaman olur hele yeni mezun ya da yeni iş hayatına atılmışlara. Hiçbir üst yönetici saf masum değildir öyle olsa o konumda olamazlar ben buna inanmıyorum saf olan biziz :D sen her zaman hakkını aramaya bak kendinden de fazla bahsetme bence mutlaka sana döner bu eksiler
Ben şunu anlamıyorum neden hepsini geç onlara çaktırma senin için planımız bu vs vs anlattı çıkarılma niyeti olsa yatırım yapmazdı değil mi? Ve acaba ne planlıyorlar
Bir ik'cı olarak bunun en genel sebeplerinden bir tanesi hepinize ayrı ayrı gaz verip verimliliği artırmak. Personel motivasyonu her şeyden üstündür bu birincisi. Sen zaten yakın zamanda ayrılacakmışsın kimse yatırım yapıp tüm süreçlerini de sana vermek istemez, sadece son zamanlarında senden en iyi verimi almak istiyorlar. Amaç seni kovmak değil elbette ama gazlamak olabilir. İkinci bir ihtimal olarak bağlılık ve aidiyet duygusu geliştirmek istiyor olabilirler ki içerideki bilgileri tamamen alabilmeleri için, sen de diğer personelle aranın iyi olduğunu söylemişsin. E cana yakın birisiysen elbette böyle bir ihtimal çok kuvvetlidir. 3. Birden fazla direktör varsa seninle görüşen üst yöneticin personel bağlılığı ile birlikte kendini kanıtlamak istiyor olabilir. Unutma ki herkes önce kendisini düşünür. En sevilen, en çok bilgiye ulaşan her zaman bir merdiven üste çıkar
Benim ayrılma planım yok son zamanım dan verim istesinler tam tersi onlar gönderirmi korkusu sardı ama gel görki bunlar yaşandı
Askere gideceğini söylemişsin ona istinaden yazdım. Göndereceklerini sanmam
Anladım. Üstümdeki elemandan daha yetkinim. Acaba onun yerine mi hazırlanıyorum bilmiyorum iyice belirsizlikler yordu beni
Bu düşünceler vs belki gerçeden benden umutludur
Ama ilk kez beni tanıyan gibi soruyorum okudugunda nasıl bi eleman profili cizildi kafanda akıbeti vs
İk cısınız madem size danışacağm
Senin upuzun yazmalarını severim🙂💘
hangi alan
Holding birkaç sektörü var
senin alan diyorum back-end, front-end falan
Yazılımda değilim
Yukarıdaki durum ne izlenimi bıraktı sizde neden böyle acaba