Eğitim & Kariyer Evleneceğim adamı nasıl araştırabilirim. mesleği ile ilgili yalan söylemediğinden emin olmak istiyorum? Vinca Takip Et Xper 1 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güveniyordum ama bazı bazı şeyler bende şüphe uyandırdı. Türkiye'de yaşamadığım için öğrenmek zor. Evleneceğim adamı nasıl araştırabilirim. mesleği ile ilgili yalan söylemediğinden emin olmak istiyorum? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Eski Usul, çalıştığı çevre ve mahalle de sor 0 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ne iş yapıyorum dedi? 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 428 cevap paylaştı. E devlet sifresini bilirsen oradan arastirirsin 0 2 Yorumla Vinca +1 yıl Bilmiyorum maalesef. Isim soyisim doğum tarihi ve kimlik numarasını biliyorum Yorumla CaptainVenture +1 yıl Sgk da calisan arkadasin varsa ya da polis arkadasin oda bakar kayıtlarına Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl SGK hizmet dökümü iste 0 1 Yorumla Vinca +1 yıl Kimden isteyebilirim Yorumla
Uğurr1903 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl O duruma gelince zaten mesleğini öğrenmiş olursun. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eski Usul, çalıştığı çevre ve mahalle de sor
Ne iş yapıyorum dedi?
Seninle yurt dışına gitmek için evlenmek istuyordur 😂😂
E devlet sifresini bilirsen oradan arastirirsin
Bilmiyorum maalesef. Isim soyisim doğum tarihi ve kimlik numarasını biliyorum
Sgk da calisan arkadasin varsa ya da polis arkadasin oda bakar kayıtlarına
SGK hizmet dökümü iste
Kimden isteyebilirim
O duruma gelince zaten mesleğini öğrenmiş olursun.
Zehir hafiye mi olcan
Güvenmiyorsan ne evliliği düşünyorsun anguz