AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aker dinle osym soru analiz yap ve soru çözüm videoları izle daha sonra çözümlü sb dan çözmeye çalış bu şekilde yaparsin
Öznur hocadan çözüyordum soruları ama zor geldi bi tık. Kadir gümüşten devam ettim. Çözebiliyorum artık. Ama çok çok iyi yapmam lazım. Matematiğim kötü çünkü. Türkçe tarih kasiyorum
Hocam aker dinlicen üstüne tanımam, osym çöz çıkmışları önce
Bı bakayım ona da aslında dinlemiştim o hocayı ama konuyu çok dağıtıyor gibime geldi odaklanamiyorum derse. Sizde mi kpss calisiyorsunuz
Evet bende çalışıyorum daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum, oznur baktım bana hitap etmedi akerin taktikleri süper osym sorularına birebir bence dağıtma olarak evet stabil kitabi gitmez tarzı farklı ama bence osym için ideal
Tarih ve coğrafya da kiminle calisiyorsunuz
Tarih Mehmet celal, cog kararsızım bayram denicem sanırım engin eraydin da var ama uzun bayağı videoları
Ben coğrafya tarih bitirdim ama netlerim kötü ya. Uçmuş her şey önce kendim mi tektar etsem yoksa yine videolara mi baksam bilemedim. Mat için temel atıyordum o ara boslamistim biraz diğer dersleri
Cog hoca olarak kararsızım zaten, ama tarih ve cog vat falan tekrar ister zaten ben uygulama indirdim telde çözüyorum bazen
Mat için tg deyim gruplarda orada bazen soru çözüyorum atıyorlar
Hangi grup
https://t.me/joinchat/SaT_iEu-JeJ8qvO5
Katıldım teşekkür ederim
Rica ederim ana grup o mat grubu için ayrı var yinede bakabilirsin
Pdfler güzelmiş
Evet bende daha fazlası var zaten çok gerekmiyor eskisi gibi bakmıyorum sadece arşivde gruplar reklam çıkıyor çünkü
Neden bakmiyorsunuz
Reklam atıyorlar hocam
Kendim çalışmaya çalışıyorum herkesin sorusuna bakamam :) moderatorler de biraz sıkıntı çıkardı admine yazdım halloldu gibi ama soğudum
Türkçe öğretmeni olarak şunu söyleyeyim kpss çıkmış sorularını çözsen yeterli olacaktır. Özellikle soru kalıplarına dikkat et. Her yıl aynı soru kalıbı geliyor. Video olarak Aker Kartal yeterli olur.
Çok teşekkür ederiiimm. Paragraf için ne önerirsiniz bir de sözel mantık hiç bilmiyorum ilk kez çalışacağım. Nasıl yapmalıyım. Zor bir konu mu. 4 soru geliyor biraz korkuyorum o konudan
Pegem ezberbozan paragraf al ve çöz. Ales, dgs çıkmış paragraf sorularınıda çöz çünkü artık kpss de o mantıkta sorular geliyor (paragraf kısmı için). Sözel mantık Aker Karta dinle çok iyi anlatıyor en kötü 4 soruda 2 tanesini yaparsın. Başarılar…
Çok teşekkür ederimmm💕Pegem ezberbozan çözüyorum şu an. Diğer kitapları da alicam
Bende istiyorum tavsiye
Bölüm ne. Bende kpss hazırlaniyorum
Veteriner hekim siz
Radyoloji
Diyaliz teknikerligi okudum aynı zamanda
Instagrqm varsa ekleyim sizi kpss hesabım var öyle motivasyon amaçlı
Ne guzell. Bende kpss hazırlanmışken tekrar yks mi girsem diyorum ama bilmiyorum. Bı an önce bı meslek sahibi olmak istiyorum artık
Instagramimi kapattım ders çalışmak için
Yaşınız küçük o zaman
20 yaşındayım
Ne güzel bende çalışıyorum biraz zor oluyor ama
Neden
Uzun zamandır tarih coğrafya falan bakmadım
Matematik mi çalisiyorsunuz
Hepsine bakıyorum
Anladimmm inşallah istediğimiz puanlari aliriz