30k altı
30k-35k
35k-40k
40k-45k
45k++++
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2024 öğretmen atamaları 2023 KPSS puanı ile yapılacak. Geçmiş puan ve başvurular bu sene dikkate alınmayacaktır.
Hazine ve Maliye Bakanlığı Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının alacağı ortak kabine kararlarıyla atama sayısı belirlenecek
ve son olarak Cumhurbaşkanının kadro atama sayısını yazılı olarak sunup Milli Eğitim bakanına gönderecektir. Gerekli açıklama Şubat sonu veya en geç 25 Mart seçim haftası tarihinde açıklanacak. Bu senenin atama sayısı cinlerden aldığım bilgiye dayanarak Türkiye genelinde ilk 6 ay için 18000 sonraki 6 ay için ise 9000 .
Toplam sayı 30000 i geçmeyecektir.
Öyle 50000 falan atama bekleyenler
Bol bol ağaç eksinler daha iyidir.
Hayalini bile kurmayın yok öyle bir sayı
Deprem bölgelerine Ek kontenjan açılırsa bu sayıda 2448 olacaktır. 2500 bile olmayacaktır.
neye dayanarak 27k atama diyorsunuz hocam gereçkelerinizi yazabilir misiniz
Geleceği yalnız Allahu Teala bilir üstadım. Bu yorum herhangi bir kurumdan alınan bilgiye dayanarak yapılan bir yorum değildir. Ön görüdür.
Fakat bazı kriterler vardır.
İlgili Bakanlığın ve il Büyükşehir Belediyelerinin araştırmaları sonucu 27000 okulun kentsel dönüşüme dahil edileceği ve yıkım kararı alınacağı 2084 hasarlı okulun raporlar sonucuna göre güçlendirilmesi veya yıkımı nedeniyle gerek toki nin gereksede ilgili Bakanlıkların bunları 1 yıl içinde karşılayacak bütçe si oluşmayacağından bu yıkılacak olan okullardaki tüm öğrencilerin nakilleri başka okullara alınacağından bu sene yeni öğretmen atamaları az sayıda yapılacaktır. Aynı öngörü yök içinde aynıdır.
Tabi Bunlar dediğim gibi benim öngörümdür.
Teşekkürler
Merhaba, bekletiyi düşük tutmakta fayda var yani ortalama olarak 30-35 bin atama yapılıyor gibi düşünmelisiniz yıl bazında. Başarılar diliyorum.
Teşekkürler
Rica ederim.
Cevap
1Cevap
beklentiyi fazla yüksek tutma max 10k kontejan verirler
burada herkes düşük demiş oysaki bu konu ile iç içe olan video çeken kimse 30k altını söylemiyor en az söyleyen 25k diyor burada neden herkes az diyo birisi 2k demiş koca 80 milyonluk ülkede 2000 adet :D
işin içinde olmayanlar için sallaması kolay şahsen anlamasam bende 3-4k felan derdim ama tek seferde 30k alımı bakanlığın bütçesi karşılar mı sanmam bakma bizim yöneticiler show yapmayı sever 30k derler sonra ilk 15k alır sonra ki 15k alımı başka zaman yapar şimdiye kadar o kadar büyük bir alım yapmadılar bundan sonrada yaparlar mı sanmam
geçen sene 45k idi hocam şu videodaki gerekçeleri haklı buldum sizin düşünceleriniz neler?
https://youtu.be/HYrCDykGvn8?si=846b_Tw2OtUtbSY4
valla hocam benim branşım sağlık sektörü beni sağlık bakanlığı bağlıyor ben orada ki tecrübelerime dayanarak konuşuyorum eğitim sektöründe alımlar sağlığa göre biraz daha fazla oluyor umarım sizin dediğiniz gibi 30-35k alım olurda iş bekleyen mezunlar bir an önce atanır
Teşekkürler hocam umarım gayret gösteren herkes hakkını alır bütün sektörlerde
Kanka 30k demişsinde öğretmen neredeyse hiç almıyorlar 2k enfazla
en son sene 45k aldılar ne 2k sı hiç 2k gibi bir alım olmadı
hiç sanmıyorum 30 olacağını
her sene 30 -35 bin arası oluyor.
en son sene 45k geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?