Eğitim & Kariyer Şairlik mi öğretmenlik mi yoksa mühendislik mi? Merakliikizz30 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir gün boyunca hangisi olmak isterdiniz? Şair Öğretmenlik Mühendislik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şairlik mi öğretmenlik mi yoksa mühendislik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,4b cevap paylaştı. Öğretmenlik 1 0 Yorumla
CübbesizPapaz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mühendislik kalsın, yaşamımız şiir olmuş zaten, öğretmenliği alayım ben. 1 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 307 cevap paylaştı. Hiçbiri olsak bir gün yaptığımız işleri meslekleri unutup insan olsak en güzeli 0 0 Yorumla
lvebdy Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mühendis ya da öğretmen 0 1 Yorumla lvebdy +1 yıl Zaten şair yine olursun kedi sirlerin varsa şairsin demekyir, ekxtra aylik bir geliri yoktur, kitap basar satarin oyle kazancin olabilir.Ama ya oğretmen ya da mühendislik kaliyo Yorumla
Terbiyesizlesmeseks Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hepsi birbiri ile alakasız. Hele şairlik ne alaka. 0 0 Yorumla
sercandmr Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Yani ilgi alanım olabilir bu seçenekler arasında 0 0 Yorumla
viperttttt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Şu an mühendislik okuyorum ama kesinlikle şair ya 1 0 Yorumla
Gürkanlardayım Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Öğretmenlik kesinlikle okuma da gerisi sana kalmış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Öğretmenlik
Mühendislik kalsın, yaşamımız şiir olmuş zaten, öğretmenliği alayım ben.
Hiçbiri olsak bir gün yaptığımız işleri meslekleri unutup insan olsak en güzeli
Bir gunlugune sair olmak iyi olurdu
Mühendis ya da öğretmen
Zaten şair yine olursun kedi sirlerin varsa şairsin demekyir, ekxtra aylik bir geliri yoktur, kitap basar satarin oyle kazancin olabilir.
Ama ya oğretmen ya da mühendislik kaliyo
Hepsi birbiri ile alakasız. Hele şairlik ne alaka.
Hepsi birbirinden sıkıcı ya
Yani ilgi alanım olabilir bu seçenekler arasında
Müzisyen
Astronot
Ogretmenlik
İnşaat
Müendizlik diyorum
Jinekolog
Şu an mühendislik okuyorum ama kesinlikle şair ya
Öğretmenım
mühendis ol
Öğretmenlik kesinlikle okuma da gerisi sana kalmış