La bizzat ben çalışan bir kadın istiyorum ilerideki eşimin, tabii bunda ekonominin etkisi baya fazla fakat benim maaşım ikimize yetiyorsa, ve eşimin çalışmasına gerek yoksa (benim maaşım evi geçindirebilecekse eğer, onun çalışıp çalışmaması tamamen kendi tercihine kalır keenks) o çalışmasa bile diğer herkes gibi evde standart temizlik yapacak, akşama yemek yapacak bir kadın asla istemiyorum.
Benim eşim kendisine bir şeyler katmaya uğraşmalı, normal olmadım hiç olmakda istemiyorum. Yeri gelecek ben bunları söyleyip kendime bir şeyler katmıyorsam, ağzımı yüzümü öpme cezasıyla beni cezalandırmalı, bizde böyle AKLJHDakdflssagsaKLJMHASHFLDSAF
Bence kadınlar da çalışsın ama erkek işsizliği azalsın diyorum ben de evlenemiyoruz biz erkekler ama çalışmayan kadın evlenebiliyor sonuçta biraz da toplumsal bir çürüme var ülkemizde o sebeple kadınların çalışmasını eleştirmiş arkadaş bence iki tarafın penceresinden de baktığımızda erkeklerin ki biraz ağır basıyor gibi bence çünkü evlenemeyen erkekler işsiz iken kadınlar için evlilik seçimden ibaret oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çünkü çalışan kadınlar feministtir, erkeklere ihtiyaçları olmadığını düşünürler, erkekleri gerçekten sevmezler, her erkekle cilveleşirler. Erkek kölesi olsun isterler. Bu yüzden onlara yaklaşan erkeklerde ilk başta böyle bir izlenim verir ancak evlendiklerinde şiddetli geçimsizlikten sonra o kadınları köleleri yapar. Bu tip kadınlar, sahtekar olmayan erkekler tarafından sevilmezler.
Çalışan kadınlardan neden nefret edelim yahu? Ben hep söylerim, çalışmayan insan boş insandır diye. Evde gőt devirip, hayatta kocasının parasını yemekten başka bir vizyonu olmayan kadınla olmam ben zaten mesela.
Sen erkeklerden önce kadınlara bak bence. Erkek parası yeme hayali kuranlar hâlâ az değil.