Memur oldum ama kendi mesleğimi yapmak istiyorum tekrar hazırlanacağım. Hangi yayını almalıyım sizce, KPSS pegem mi benim hocam mı?
Pegem ezber bozan
Benim hocam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Memur oldum ama kendi mesleğimi yapmak istiyorum tekrar hazırlanacağım. Hangi yayını almalıyım sizce, KPSS pegem mi benim hocam mı?
KPSS hazırlığı yapan herkesin yakından takip ettiği durumlardan biri tabii ki sınava hazırlık kitapları oluyor. Piyasada çok sayıda kaynak alternatifi bulunduğu için adaylar hangi kaynakları kullanacakları konusunda kararsızlık yaşıyorlar. KPSS için Pegem mi Benim Hocam mı sorusu sıklıkla soruluyor.
Sınava hazırlanan adaylar sıklıkla yayınevlerini karşılaştırıyor. Pegem mi Benim Hocam mı sorusu için biraz kendi yorumumla kısa bir bilgi vereceğim. 2024 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Soru Bankası Seti sınava hazırlanan kapsamlı kaynaklardan biri. Set içeriğinde 5 kitap bulunuyor ve Tarih, Türkçe, Matematik, Coğrafya, ve Vatandaşlık alanlarındaki soruları kapsıyor.
Benim Hocam KPSS kitapları arasında da adayların farklı ihtiyaçlarına uygun set içerikleri bulunuyor. Genel kültür, eğitim bilimleri gibi farklı sınav türlerine uygun soru bankaları bu yayınevinde de mevcut.
Adaylar kitap seçimi yaparken hem bütçeleri hem de kitapların içeriklerini inceleyerek kendilerine uygun seçimi yapabilir. Her iki yayınevi, kitaplarını güncel ve sınav sistemine uygun olacak şekilde düzenli olarak revize ediyor.
Merhaba, pegem de iyidir ama benim hocam yayınları bana daha güncel, sınav formatına yakın geldi açıkçası yani o yüzden ikisinden birini alacaksanız onu tavsiye ederim. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
abla tabiki de benim hocam cunku adamlar harbili analiz yapıp hazırlıyo her seyi ben benim hocamdan razıyım
Zamanında benim hocam ile calısmıs biri olarak benim cam kesinlikle
İkiside güzel kaynaklar çözdüm, biliyorum
Ne memuru oldunuz acaba? Ve kaç kpss puanıyla?
81puanla mübaşir soruyu çok geç gördüm
Benim hocamdan başlayın
Neden peki sizce
Ben de çalışıyorum geçen yıl çözmediğim deneme kalmamıştı hatta deneme sınavlarına da girmelisin
Bende hep benim hocam çözdüm ama bilmiyorum bu sefer baya artmış fiyatlar pegem daha uygun seçenek gibi gelmişti
pegemin dershanesine gideceğim pazartesi sınav için
Nerede İstanbul'da mı
Her yerde var pegem akademi ben Ankara 'dayım
Haftasonu olsa bende başvururdum haftaiçi iş var teşekkür ederim şimdi siz benim hocam mı diyorsunuz
Pegem güzeldir
Seviyesi nasıl çözdünüz mü KPSS sorularını hiç
Bölğm ne
Sayısalım / fizyoterapist
Hmm ben de sayısal matematik sorun olursa at😂
Nereden atayım 😁 daha başlayamadım ki soru bankası almam lazım benim hocam mı pegem mi alayım kararsız kaldım
Nerden atmak istersin
Bilmem telegram olabilir
Kullanıcı adın nee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?