Yabancı site üzerinden bir iş alıyorum yapay zekaya yaptırıyorum günde 16-17$ kazanıyorum 😊 site ödemeleri binance hesabıma yapıyor ve 2 aydır bunu her gün yapıyorum. Sadece günde 1 saat çalışıyorum ☺️ peki sizin yorumunuz nedir?

Yabancı site üzerinden bir iş alıyorum yapay zekaya yaptırıyorum günde 16-17$ kazanıyorum 😊 site ödemeleri binance hesabıma yapıyor ve 2 aydır bunu her gün yapıyorum. Sadece günde 1 saat çalışıyorum ☺️ peki sizin yorumunuz nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her yerde dillendirme bunu! Postu sil! Daha yeni başladım sayılır. Bir ev bir araba alim ondan sonra ne yapıyorsan yap 😂 arabamı aldım ama daha borcunun yarısı duruyor kapatırım 6 aya.
Maalesef bırakacak. Kadınlar yine çalışır ama erkeklere ekmek çıktı. Erkekler yatar yapay zeka çalışır tamda kadınlardan bekledikleri hizmet
Wow çok zekice. Ben de öğrenmeye çalışıyorum yapay zeka konusunu.
Türkiye’den iş alma 3 kuruşa bir ton iş yaptırıyorlar ₺ ile ödeme yapıyorlar 😂 asgari ücret kazanmak için günde 8 saat çalışman gerekiyor 🤣
Nasıl yapıyorsun peki? Benim de pasif gelire ihtiyacım var. Helal olsun kız.
Bunu anlatmak çok uzun sürer. 2 tane yapay zeka kullanman gerekecek. Adamlarla whatsappda konuşman gerekecek bir ton iş var.
Yabancı dil de var anladım
Çok yok isi zaten İA hallediyor yani yapay zeka.
Çek zekice. İşte müşteri bulmak sorun. İyi halletmişsin o kısmı
Içine ettiler her şeyi
bırakabilir
Zannetmiyorum