Selam 👋
Son zamanlarda biraz paraya ihtiyaç duyuyorum 🫠 okurken Hem de pasif gelir kazanmak istiyorum sizce ne yapıp para kazanabilirim bilgili kscanları yorumlara bekliyorum ☺️

Selam 👋
Son zamanlarda biraz paraya ihtiyaç duyuyorum 🫠 okurken Hem de pasif gelir kazanmak istiyorum sizce ne yapıp para kazanabilirim bilgili kscanları yorumlara bekliyorum ☺️

En iyisi branşınıza dair talep olacağını düşünüyorsanız, konu konu videolar çekip, açık kaynaklardan değil de, ücet karşılığı izlenebilen platformlardan yayınlamak.
İzlendikçe siz de payınızı alıyorsunuz. Video başına ödeniyor sanırım. Az ama çok kişi izlerse biraz olsun gelir sağlayabilir.
Bunu ben denedim 😅 olmuyor öyle bir ton uğraşıyorsun verdikleri para emeğinin ‰1’i bile değil.
@Ogretmenbirkadin Hay Allah. Üzüldüm. 🤷♂️
Kardeşim uzayda mı yaşıyorsun sjsksk bu ülkede eğitim ile ilgili şeylerin para etme gibi bir olanağı var mı ki 😂
Orası öyle de, bahsettiğim yerlerin biraz olsun dişe dokunur bir etki oluşturabileceğini sanmıştım. Haklısınız.
Tüm konuları baştan asagi çeksem 2 ay sürse bana asgari ücret bile vermezler 😕
O zaman değmez tabii.
Hisse senedi halka arzına devam diyeceğim ama bu sıra orada da işler yolunda değil gibi.
Kimse kolay kolay söylemez!
Evet şu sitede 300.000 kişi var 1 tane düzgün cevap yok
Cevap
6Cevap
Somestr tatilinde yurt dışına ışınlan orada 10 gün çalış burada 3 ay ye 😂
Geliş gidiş bedava olsa iyi fikir 😅
Temettü hisse senedi.
Tamam hemen 1 milyon tl yatırım hisse senetlerine 😂
Abicim nefesimiz kokuyor açlıktan 🤣 sen hisse senedi al diyorsun 🥲
Önemli bir konu konuşalım
Kripto minning ve hisse senedi
Onu söyleyemiyoruz maalesef
Youtube shorts videoları yapmanı tavsiye ederim.
Hangi branş öğretmenisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?