konuyla alaksız bişi diyecem ben bir çok işte çalıştım iyi giyindim hepsinde ama her seferinde erkekse eledi beni çok nadir kadınlara denk geldim hepsi de aldı beni niye bu böyle
Bence gayet sade ve şık, deri ceket ile de renk dengesi sağlanır güzel olur. Zaten kendinde hoş ve güzel bir kadınsın 🙃 Başarılar dilerimm umarım gönlüne göre olur
Bir ateist olarak allah yazdıysa bozsun demen yeterince açık olur bence 😃 ulan Anadolu kerpiçi işim gücüm yok kıl yumağı seninle ne işim olur hadi denginde olan karılara yazıpta 31 çek başka bir vasfın yok zaten
Bir şey sormak istiyorum tepsiye tavuk patates havuç soğan koydum sosladim streçledim buzdolabına koydum akşama yakın pişirsem olur dimi patates nişastasi sorun yaratır mı ay erken yaptım ya ama akşam kokarim yemek yaparsam soğan sarımsak ya koydum o yüzden erken hazırlık yaptım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
kurumsal gösterir
konuyla alaksız bişi diyecem ben bir çok işte çalıştım iyi giyindim hepsinde ama her seferinde erkekse eledi beni çok nadir kadınlara denk geldim hepsi de aldı beni niye bu böyle
Bence gayet sade ve şık, deri ceket ile de renk dengesi sağlanır güzel olur. Zaten kendinde hoş ve güzel bir kadınsın 🙃 Başarılar dilerimm umarım gönlüne göre olur
İş görüşmesinde crop giymek ne derece hoş olur bilemedim. Kurumsallığın dışında sanki
Fotoğrafı çok yakından çekmişsin anlayamadık. Şöyle az daha uzaktan çekseydin. Karşı mahalle falan 😄
Bence kurumsal bir şirketle görüşeceksen crop tarzı bir şey tercih etmemelisin. Etek fena değil ama kumaş pantolon olsa daha iyi durabilir.
Bir İk bir İk nın kıyefetine çok bakmaz sade ve şık bence güçlü bir cv ve güçlü bir iletişim ile bu işi alırsın 😉
İş görüşmelerinde takım, bluz pantolon ya da gömlek pantolon tercih ederim. Kurumsal gostermesi değil kurumsal olması önemli. Bol şans🌸
Hayır. bence üstüne gömlek altına kumaş pantolonun olabilirrdi
Kıyafet çok güzel ama ilk izlenim önemlidir ve crop uygun değil iş görüşmesine
Göbeği biraz açık ya bnce hoş durmuyor iş görüşmesi için
Bana iş görüşmesi için pek uygun gelmedi bu kıyafetler
Bu tarz elbiseyle gelen kisi isine saygi göstermedigi icin biz sizi arariz derdim direk.
Kurumsal diyince benim aklıma takım elbise geliyor bu pek kurumsal değil
İnşallah alınırsın kuzum başarılar. Burada bel altı vuran erkolara takılma
İş görüşmesi için abartılı bence ama iyi bir yere gidiyorsan abartılı olmayabilir de
Hakkında hayırlısı olmasını temenni ederim ika hanum
Uzerinizde cok iyi cok şık durmus ama kurumsal degil bence. Is gorusmesi icin fazla
Ben olsam deri ceket yerine uzun kaban alırdım üzerine
Ilk gün için oldukça iddialı çünkü nelerle karşılaşacağını tahmin edemezsin
fena değil ama ben tercih etmezdim daha klasik olabilir
Dikkat çekmekten ne zaman vazgeçeceksiniz giyin kumaş pantolon ceket topuklu ayakkabı git.
Bu uygun değil ama hızlı yükselmek istiyorsan ayrı🙃🙃🙃
Hoş görünüyorsun göz yoran bsi yk sıkıntı olmaz bnce
Mini etekli gidersen Kırmızı dosyayi isterler.. Hemen başlamış olursun 😁🙈
Bir kadın görünce aklına hemen cinsellik mi geliyor?
Göbeğin açık işe giderseniz başka bişey düşünmez kardeşim İnsanlar.
Göbek açmaktan bunu düşünüyorsan acil tedavi olmalısın
İş görüşmesine göbeği açık mı gideceksin bebeğem 😏 iş ciddiyeti denen şey kalmadı aminuyum 😏
Kes sana ne anadolu kırsalı. Senin köyünde yok zaten iş ciddiyeti saman yol inek sağ
Kırsalağamm 😏
@Vinditina bebeğem bana aşık mı oldun sürekli takip ediyorsun 😏
Bir ateist olarak allah yazdıysa bozsun demen yeterince açık olur bence 😃 ulan Anadolu kerpiçi işim gücüm yok kıl yumağı seninle ne işim olur hadi denginde olan karılara yazıpta 31 çek başka bir vasfın yok zaten
İş görüşmelerinde göbeği açık kıyafet giymek uygun olmaz ama sen bilirsin..
Bu uygun değil ama sanki ruhunu baskıladığın yönünü ortaya çıkarıyor.
Kurumsal dışı, hatta alâkası bile yok resmi bir kıyafet değil arkadaşının düğününe ya da nişanina olabilir...
üst crop olmaz. iç çamaşırı giyme belli olur izi. belki beyaz ya da nude hafif parlak jartiyer çorabı.
Resmi durmuyor
Kurumsallık la yakından uzaktan ilgisi yok
hayır kurumsal göstermez. nerde kumaş pantolon ? dügüne gider gibi giymişssin çok komik 😀😀😀
Göbek açık gitme bence bide vücut hatlarını çok belli etmişsin. İş görüşmesi için değilde sonraki zamanlar için giyebilirsin bence ama resmî durmuyor
iş görüşmesi için uygun değil daha şık ve sade giyinmelisin
Bayıldım siyah ceket mük olur
Sizin üzerinizdeki de mükemmel 😎🖤
Tesekkürlerrrr 🙈
Rica ederim nedemek herzaman hanımefendicigim 🖤😊
Güzel olmuş, bol şans
çok sağ ol. inş olur
İnşallah, rica ederım
İş görüşmesi için ideal bence. Bol şanslar.
Şık ama kurumsal değil sanki
Güzel olmuş deri ceket ile güzel olur.
Olmaz , göbeği geçseydi olabilirdi
Blazer ceket daha hoş olur
Şık gözüküyor
Evde kurumsal yaparlar 😂😂
Patron elendi
Bu takim uygun olmaz.
Ben olsam ise almam
Haa insan kaynaklarıymis olabilir bdhdv
Daha cok müstakil gösterir ama kurumsal zorlar
sence olmuş mu ask💅💅
Is gorusmesine mi gidiyon girsl nighta mi
gayri ciddi geldi bana
Güzel görünüyor yakışmış
Deri ceketle bu gram gitmez birlikte
İş kıyafeti için uygun değil
Sekreterlik mi :)))
Kurumsal değil
Crop olmamış ya
iki gobek atta gel madem..
🎃😂🎃
Bugün ne yemek yapsam ya?
Deri ceket giy bebeğim çok güzelsin maşallahdiyelim
Patates kızartması
Mercimek çorbası bezeleri pirinç pilavı karnıyarık salata Bir de Kemalpaşa tatlısı yaparsan efsane olur :)
Bir şey sormak istiyorum tepsiye tavuk patates havuç soğan koydum sosladim streçledim buzdolabına koydum akşama yakın pişirsem olur dimi patates nişastasi sorun yaratır mı ay erken yaptım ya ama akşam kokarim yemek yaparsam soğan sarımsak ya koydum o yüzden erken hazırlık yaptım
Kokar mokar tok tutar hanımefendi
Buzdolabında kokmaz tavuğu hep böyle yaparım bu sefer sebze koydumama
Akşama yemeğe gelebilir miyim
Anana gt
Günaydın...
Bence fena değil olur...
Plaza kadını gibi gösterir