Siz olsanız bir diş hekimiyle mi sevgili olurdunuz yoksa bir öğretmenle mi çünkü eski sevgilim yeni sevgilisi diş hekimi benimle tekrardan görüşmek istedi kızla birlikteyken ve bütün sosyal medya hesaplarında tarih var bende kendimi küçük görmüştüm ne güzel diş hekimi sevgili olmuş diye seviniyordum insanlar çok doyumsuz …
Güncellemeler
+1 yıl
İseği göremiyorum
Siz olsanız bir diş hekimiyle mi sevgili olurdunuz yoksa bir öğretmenle mi?
Ya kendisi çok menfaatçi birisi ben zaten ona karşı bişey hissetmiyorum kızım hesabı vardı profilinde etiketlemiş şok oldum kız güzel olmadığı için aldatıyor galiba sadece mesleğine odaklanmış
Yok yA valla uğraşamam gözünü açsın sevgilim var hiiiiiiç bozamam düzenimi sadece neden yaptığını merak ettim beni küçük düşürdü öğretmen az alıyor atanamazsın diye şimdi nasıl diş hekimi buldu şaşkınım böyle insanlar hep işi düzgün gidiyor
Ve ben bunları birlikte gördüm gerçekten bak mesleğini takdir ediyorum ama kız güzel değil belki o yüzden gözü dışarda gördüğüödede çok güldüm şaşırdım kızın doktor olmasına ayrı bi şaşırdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Meslegi umrumda olmaz, sevdiğim kisiyle olurum
Sen adamsın ama şimdiki insanlar nesiller mesleğe bakıyor
Mesleğe göre ayırt etmem yani kimle mutluysam onla olurum
Ya kendisi çok menfaatçi birisi ben zaten ona karşı bişey hissetmiyorum kızım hesabı vardı profilinde etiketlemiş şok oldum kız güzel olmadığı için aldatıyor galiba sadece mesleğine odaklanmış
Erkekler tam bir srfsz bende borsa kaplanı mı olsam acaba😄nefret ediyorum hepsinden
Eski sevgilinin mesleği ne bide
Asker
Benim sevgilimin olduğunu öğrendiğimdede yazdı hayırlı olsun diye kız bunu bilmiyor bende uğraşmadım engelledim
Diş hekimliği okuyan kız ona mı bakmış bide
Bencede ama kız güzel değil mesleği çok iyi iyi bir yerde okuyor onun üstüne öyle bir kızı aldatıyor
Tam bir srfsz miş valla
Evet banada yaptı zamanında nxkakckskdkak yazık kafasına
Bence kıza at ss leri öncesinde bunu oyuna da getirebilirsin o ss leri at beni özledin mi neden onu sevmiyorsun gibi yazık valla kıza
Yok yA valla uğraşamam gözünü açsın sevgilim var hiiiiiiç bozamam düzenimi sadece neden yaptığını merak ettim beni küçük düşürdü öğretmen az alıyor atanamazsın diye şimdi nasıl diş hekimi buldu şaşkınım böyle insanlar hep işi düzgün gidiyor
Ahahah şaka gibi knk bunun burcu neydi merak ettim nasıl bir cakal bu
Bilmiyorum
Ve ben bunları birlikte gördüm gerçekten bak mesleğini takdir ediyorum ama kız güzel değil belki o yüzden gözü dışarda gördüğüödede çok güldüm şaşırdım kızın doktor olmasına ayrı bi şaşırdım
Hangi ayda gün doğduğunu da mı bilmiyon kız ben eski sevgilimin doğum haritasını çıkartmıştım değmedi ama
Biliyorum özelde konuşalım mı
Bende ilk defa duyuyorum senden doktorla askeri bu şahıs zengin mi ondan mı
Öyle sıradan bir asker değil
Subay
Ben öğretmenim benim arkadaşlarım bile diyordu bunu nasıl yanına yakıştırıyorsun diye
Meslek olarak mı tip olarak mı bu arada istek attım
Tip olarak yakıştırmıyorlardı bende şimdi bir ilişkim var ondan kat kat iyi ama onun yaptığı yanında kalsın istemiyorum
Sevgilinin mesleği ne boş ver ilişkine sahip çık iyiyseniz uğraşma onla gerekirse numara değiştir
Değiştirdim
Dişçi bir kanal olmuş 3000 tl
Senle niye istedi birlikteyken cinsellik için tabi
AramıZda öyle bişey geçmedi
Derdi ne o zaman
Olsa bile sevgilisi var onunla yaşasın niye ben
Dimi yaa değişik
Benim sevgilimin olduğunu öğrendi belki o yüzden beni tekrar kazanmak istedi çünkü hayırlı olsun demişti üstüne tekrar Allah mutlu Mesut etsin dedi
Ama kendi sevgilside var aynı zamanda
Evet işte
Salla gitsn ya
Mesleğine göre mi seçiliyor ahahahah
Öyleymiş kıza bi baktım çirkin ama mesleği çok iyi güzel geleceği var ve eminim Zeki güzel yerde okuyor
Dişçi