Eğitim & Kariyer Memur nasıl olunur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçildi Memur nasıl olunur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Merhaba, kpss ile atanabilirsiniz yani bu şekilde mümkün memur olmak. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Kpss sınavına gir 0 0 Yorumla
Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 74% +1 yıl Akp'ye üye ol Tayyibe tap Milletvekili bile olursun 0 0 Yorumla
TRAKYALIKISÇE Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Akpli isen ya da sağlam tanıdığın varsa diploman olmadan bile bir çok makamda bulunabilirsin. 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Ankara'da dayın varsa ya da akape li isen olabilirsin 0 0 Yorumla
sercan98 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl ak partiye üye ol Kpps yi yuksek bir motivasyon ile çalış 70 üzeri puan ile girersin telefonunda Erdoğan resmi olsun en büyük akp li sen ol 0 0 Yorumla
gülsenanonim Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kpssye gir 70 ve üzeri al katip olmak istiyorsan on oarmak klavye öğren 140 üstü yaz 0 0 Yorumla
SiyahMuhafizz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Sağlam Torpil bularak diğer türlü imkansıza yakın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Merhaba, kpss ile atanabilirsiniz yani bu şekilde mümkün memur olmak. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kpss sınavına gir
Akp'ye üye ol
Tayyibe tap
Milletvekili bile olursun
Akpli isen ya da sağlam tanıdığın varsa diploman olmadan bile bir çok makamda bulunabilirsin.
Ankara'da dayın varsa ya da akape li isen olabilirsin
ak partiye üye ol Kpps yi yuksek bir motivasyon ile çalış 70 üzeri puan ile girersin telefonunda Erdoğan resmi olsun en büyük akp li sen ol
Kpssye gir 70 ve üzeri al katip olmak istiyorsan on oarmak klavye öğren 140 üstü yaz
Memur yaz 7882 ye gönder
Sağlam Torpil bularak diğer türlü imkansıza yakın
Kpss sınavına girip atanarak.
Torpil , kpss
Ne mezunusun
KPSS ile
kpss girerek
Dediğimi yap ol
Olunmaz
kpss