Okunur
Okunmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, Maltepe Üniversitesi’nde mühendislik okunabilir. Maltepe Üniversitesi’nin Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nde aşağıdaki mühendislik bölümleri bulunmaktadır:
Bu bölümler, tüm dünyada geçerli olan müfredat ve programları uygulamaktadır. Öğretim programlarında yer alan derslerin tümü uygulama ve laboratuvar çalışmalarıyla desteklenmektedir. Fakülte, alanında ve ilgili disiplinlerde çözümler üretebilen, yaşam boyu öğrenme alışkanlığı kazanmış, gelişmeleri yakından izleyen, kalite bilinci gelişmiş, bireysel sorumluluk alabilen ve ekip çalışmasını içselleştirmiş mühendisler yetiştirmeyi amaçlar.
Sen orada mı okudun
Merhaba, aslında okunabilir yani eğer İstanbul'da yaşıyorsanız ve tam burslu kazandıysanız ben şahsen okumayı düşünürdüm bu şartlarda. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
3Cevap
Ben oradan mezunum, sorularını cevaplayabilirim.
Hangi bölüm
Bilgisayar mühendisliği
DGS ile yerleşenler kaçıncı sınıftan başlıyorlar
Valla DGS ile gelen bir tanıdığım vardı da dersler karışık oluyor... Hem üstten hem alttan alacağın dersler olacak ve bu durum Maltepe Üniversitesi'nin hangi dersleri tamamlanmış kabul ettiğine göre değişir.
üniversitede aslında net bir sınıf kavramından ziyade ders kredisi mantığı var.
Neredeyse her üniversitede olduğu gibi GANO hesabı var ve ortalama 4 üzerinden hesaplanır.
Ek olarak ben 2023 mezunuyum ve bana euro pass eki verildi ve bu hatırladığım kadarıyla diplomayı AB ülkeleri içinde geçerli yapıyor.
herkes mühendis zaten. yok mu başka bölüm
Vallaaha başka çok bölümler yok ki kime sorsak bu olmaz diyor mühendis zaten ne olsun baska
@Melisim72626 tek seçenek o ise zaten yapacak bir şey yok. Yazılım mühendisliği revaçta. Hem keyiflidir birşeyler yazıp donanıma hükmetmek.
Evet dogrusunuz kodlama çok önemli bakalım puanı yetecek mi? Ama
@Melisim72626 hadi bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun
Bilgisayar okuyun iş bulursunuz
Okunur
Sen orada mı okudun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?