Final ödevi için soruyorum
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Final ödevi için soruyorum
okul sana para kazandırmaz okuyanlarda para için okuyor. maaşlarına bakıpta sonra okuyan işsiz oluyorlar her okuyan o bölümde meslek sahibi olamaz o kadar iş açığı yok. zaten kimse bir şey bilmeyeni almaz zaten sistem adaletsiz özel okulda okuyanın puanı herzaman daha yüksek olur. en iyi okuyanın aylık kazancını okumadan daha fazlasını kazanırsın okul para kazanma yeri değil
Cevap
28Cevap
Bence gerekli
Çok adaletli ve eğitimli bir ülkede yaşıyoruz ki çalışanlar, işçiler genellikle üniversite mezunu ama ilk okul bitirmiş adamın işinde çalışıyorlar
Final ödevi zor geldi sanırım sana ve çok sıkıldın , tamda yolun sonuna gelmişken bıraksam mı diye düşünüyorsun galiba hı?
Hayır ödevimizde belirli bir konuda anket yapmamız istendi ben de eğitim üzerine yapmak istedim hukuk okuyorum ve kazanana kadar çok zorluk çektim yolun sonuna geldim bırakmak istemiyorum
Hukuk çok güzel bir bölüm kendini geliştirirsen. Bende müh okudum İstanbul üni mi senin?
Hayır
ok
Hukuk, tıp ve mühendislik dışındakiler vakit kaybı. Bi tek mütercim tercümanlık değil diye düşünüyorum.
Her insan eğitimini tamam lamalıdır bu şarttır yoksa yaşamında eksiklik hisseder okumalı herkes
Değildir önemli olan kendini yetiştirmektir üniversite seviyesinde
Herkes en az bir üniversite okumalı diye düşünüyorum
Hayır ama okuması iyi olur imkanı da yoksa bir şey gerekmez.
Üniversite okumak şart değil gerekli diye düşünüyorum
Şart olması gerekmiyor ama meslek bulmak için edinmek için daha fazla şansın oluyor
Hayır 90 2000 Li yıllardan yaşamıyoruz hatta çoğu üni gereksiz.
Türkiyede diploması olmayana adam gözüyle bakmıyplar
şart degıl fakat enpati yetenegının en fazla gelıstıgı yer bence unıversıte ya sence?
Üniversitenin çok farklı kültürde ve çevrede yetişmiş insanları bir araya getirmesi bence bu empati yeteneğini kazandırıyor
haklısın pekı genelde sosyal bırı mısın :)
Hayır tabiki, mesleki eğitim de olmalı
Hiç usta lazım değil mi ülkeye en basit örnek temizlikci olmaz ise kasap olmaz ise ne olur
Hayir kesinlikle, meslek lazim
kendini yetiştirmesi önemli
Okumayan yazmasın bana ıyyy
imkani olsada herkesin okusa
Ben okudum ama vakit ve para israfı oldu.
Hayır sıvacı ve mobilyacı da eksik ülkede
Marketlere kasiyerde lazim
Hayır
hayır kesinlikle değil
Fenomen olursun
Öyle bir şart yok.
Hayır değil neden şart olsun
Hayir
okusan bile bir sey kazanamzsin
Evet
Şarttır yani
Hayır şart değil.