Başörtülü subay veya subay adayları varsa lütfen yanıtlayabilirler mi? Lütfen acil çok ihtiyacım var.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
geçen manisa da başortülü bir teğmen gördüm
Nerede gördünüz? Bende Manisa'da yaşıyorum ama hiç görmedim?
manisa ruh ve sinirde gördüm izmirden ya da çevre illerden ceza evi mahkumu getirmişlerdi jandarma teğmendi
Anladım, teşekkürler.
Başörtülü subay değilim ama harp okulu konularını az çok biliyorum söylersen belki yardımcı olabilirim
Bu aslında okullarla ilgili değil de dini bir mevzu. Bende başörtülüyüm ve en büyük hayalim subay olmak. Harp okulları da başörtülü öğrenci alımına başladı bende girmek istiyorum ancak kıyafetleri tam tesettüre uymadığı için kendimi biraz kötü hissediyorum.
Ona yapabilecek bir şey yok ki eğer bunu göze alırsan girersin göze alamazsan girmezsin
Anladım, teşekkürler.
Rica ederim. MSÜ ye mi gireceksin dış kaynaktan mı subay olacaksın
Şimdilik MSÜ istiyorum ancak dış kaynaktan subay alınımının ne olduğunu bilmiyorum. Lütfen anlatır mısın?
4 yıllık bölüm bitirip TSK nın açtığı ilanlara uygunsan harp okulu okumadan subay olabiliyorsun ama MSÜ daha mantıklı
sen 12. sınıf mısın mezun musun
9. Sınıfım...
Ohoo senin daha çook var bu işlere sana bi ağabeyin olarak tavsiyem bu senelerde gördüğün konuları iyi öğrenmen için çok çalışmana gerek bile yok boş geçirme iyi öğren gelecekte rahat edersin
Ya evet çok var biliyorum ama şimdiden hedefimi belirlemek benim için daha iyi oluyor en azından beni derslerime bağlayan bir hedefim oluyor ancak derslerim şimdiden kötüye gitmeye başladığı için geleceğimi ona göre yönlendirmeye çalışıyorum.
Çok kafana takma sadece yazılılarla obp ne dikkat et inan yaz ayında otursan 1 ay çalışsan tüm 9 u baştan sona bitirirsin
Sene başında konular kolay olduğu için çok takmıyordum nasıl olsa hallederim diye o yüzden düzenli bir çalışma programı yapmıyordum. Çalışmadığım için konular sürekli birikti ve içinden çıkılamaz bir hal aldı. Obp de bu sebeple düşüyor maalesef.
Ya bak ben 4 senelik konuyu 6 ayda bitirdiğimi bilirim şimdi sana zor geliyor da aslında çok basit konular
Anladım, yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Rica ederim, son tavsiye olarak youtubedeki derece öğrencilerini izle boş vakitlerinde. Nasıl çalışılır, onlar nasıl çalıştı sınav psikolojisi bilmediğin bölümler ya da üniversite içi yatay geçişler falan bir sürü şey var. Sana çok yardımcı olur.
Ben pek ders çalışabilen birisi değilim. Yani genellikle çalışmadan derslerden yüksek not alıyordum ancak liseye geçince durumun böyle olmadığını anladım. Emin oldun dediklerinizi tek tek uygulamaya çalışacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim.
İlk cümlen çok tehlikeli ortaokulda ben de öyleydim hiç çalışmadan Fen Lisesi kazandım ama ondan sonra çok çalışmadım sonra bayaa zorlandım. Allahtan bunun farkındasın kendini disiplinli çalışmaya adapte et ve başarılı ol. Çalışmadan başarmak diye bir şey yok sakın aklına öyle şeyler gelmesin. Rica ederim, iyi çalışmalar.
Bende genellikle ortaokulda başarılı birisiydim. Eve hep takdir getirirdim ve ailem bunun için benimle gururlanırlardı. Şimdi teşekkür belgesi alabileceğimi bile düşünmüyorum ancak ailem bunu pek dert etmiyor. Çalışır düzeltirsin sorun yok diyorlar. Bu yandan ailem baskıcı olmadığı için çok mutluyum. Sürekli ders çalışmadan geçtiğim için bu sene biraz afalladım doğrusu. Nereden başlamalıyım, nasıl çalışmalıyım bunları hep düşünüyorum çünkü dediğim gibi önceden hiç çalışmıyordum. Şuanda istesem de çalışamıyorum çünkü çok çabuk dikkatim dağılıyor ve ne yaparsam yapayım okuduğumu tam olarak anlayamıyorum. Ancak verdiğiniz tavsiyeleri gercekten uygulamaya çalışacağıma emin olabilirsin. Tekrardan çok teşekkürler.
Sen yola çık ders çalışıp başarısız oldukça öğreneceksin buna erken başlaman seni tecrübe olarak yaşıtlarından öne geçirecek o yüzden dolayı kafan rahat olsun. Ama yolunu bil ve kendini sınırlama her sınava fullemek için gir üni sınavında tüm soruları fullemek için gir
Gerçekten bu konuda az da olsa kendimi çaresiz hissediyordum ancak söyledikleriniz beni gerçekten fazlasıyla rahatlattı. Gerçekten bu konuda size teşekkür ederim. Eğer bir düzelme yaşarsam size mutlaka bildiririm. Tekrardan çok teşekkür ederim.
Bildirmenize sevinirim ama bazı sebeplerden dolayı siteye ve genel hayata biraz ara vermek zorundayım cevap veremeyebilirim ama ilk gördüğüm an cevap vereceğime kuşkunuz olmasın. Rica ederim mutlu ve iyi yıllar dilerim
Benim için sorun yok ne zaman müsaitseniz o zaman bakabilirisiniz. Size de mutlu yıllar dilerim.
👍👍👍
baş örtülü subay yok polis var
Subay var. 2017 yılından itibaren harp okullarına kadınlar girebiliyor.
Aynen
Aç başını
Ne alaka? Harp okullarına başörtülü öğrenciler girebiliyor.
Kemalistler sevmez seni
Kemalistlerin sevip sevmemesi umurumda mı sence? Benim derdim vatanımı savunmak fazla bir şey istemiyorum.
Vatanı senmi kuratcan asker demek piyon demek ülkeler kendi menfaatleri için sizi sahaya sürer ölen siz olursunuz kazanan devletler beynini kullan biraz gör gerçekleri
Asker polis olunmaz abim
Vatan uğruna ölmek benim işime gelir. Zaten bir kere ölüyoruz. En azından düzgün bir şey için ölüp şehit olalım.
Kafanı s.. senin 🤣🤣
Cok konusma Turkiyede mi yaşıyorsun bilmiyorum ama Turkiyede yasiyorsan ne yazik bizim askerimize ki sizin gibileri koruyorlar
Olabilirler