Eğitim & Kariyer Üniversitede boş derslikte ders çalışmak suç mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bir kız kaldırdı yerimden sınıfta yasak kütüphaneye git diye o yüzden sordum. Üniversiteden üniversiteye değişmez sanırım bu. Yasak değil yani Üniversitede boş derslikte ders çalışmak suç mu? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ElifTurannn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kütüphane yok mu yani varsa orada çalışmanız mantıksız ama suç olup olmadığını bilmiyorum hiç denemedim 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet, ağırlaştırılmış müebbet yersin hatta 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 312 cevap paylaştı. Vuvvv 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hayır gözaltı 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle bi yasak yok istediğin yerde çalışabilirsin Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden olaun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kütüphane yok mu yani varsa orada çalışmanız mantıksız ama suç olup olmadığını bilmiyorum hiç denemedim
Universitelerin kendisi bos 🤣😂
Evet, ağırlaştırılmış müebbet yersin hatta
Değil seni keklemiş djdjj
2 yıl hapis cezası var.
Neden suç olsun ki?
Öyle bir yasak yok
Hayie
Vuvvv
Değil ki
Yasak değil
Hayir be ne alaka
hayır gözaltı