selam. burs normalde yapı kredi hesabına yatıyormuş. benim yapı kredi hesabım yok, başvuru için verdiğim iban ziraat bankasına ait. Bu durumda bursu çekebilmek için ne yapmam gerekiyor?
İBB bursu nasıl çekilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer selam. burs normalde yapı kredi hesabına yatıyormuş. benim yapı kredi hesabım yok, başvuru için verdiğim iban ziraat bankasına ait. Bu durumda bursu çekebilmek için ne yapmam gerekiyor?
İBB bursu nasıl çekilir?
Sana mesaj gelince en yakın Yapı Krediye git zaten bankacı sana İbb bursu için mi diye soruyor sormazsa söylersin bunun için hesap açmak istiyorum diye. Yatırıyorlar sonra
Genç Üniversiteli Eğitim Desteği olan İBB Bursu, ailesi ya da kendisi İstanbul’da ikamet eden lisans ve ön lisans öğrencilerine veriliyor. 7500 TL’lik bursun ödemesi 3 taksit halinde yapılıyor.
İBB Bursu almaya hak kazanan öğrencilerin cep telefonlarına ödeme tarihleri, İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından SMS olarak gönderilecek. Burs almaya hak kazanan öğrencilerden Yapı Kredi Bankası’nda hesap açmaları istenmişti. Bu bankayadaki hesabın üzerinden bursun yattığı zaman çekim yapabilirsin. İBB Bursunun taksitleri Yapı Kredi Bankasına yatırılıyor.
Cevap
2Cevap
Ziraat hesabına yatmadiysa beyaz masayı bir ara bence durumu anlat
Hesap açmana gerek yok herhangi bir yapıkredi şubesine kimliğinle gidip parayı nakit olarak teslim alabiliyorsun. Ben de aynı durumdaydım oradan biliyorum.
Yapı kredi şubesine git kimliğinle oradan verirler
yapıkredide açarsın hesap çok zor değil
yeni bir sey daha ogrendım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?