Eğitim & Kariyer Sabah sabah güvenlikten geçerken geçemedim var mı benim gibi biri? kayıprensesssss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 😅😅😅😅🤲 herks bana baktı ayy yaşaaa🤭 Güncellemeler+1 yıl Üniversite bana yaramadı rezil olmaktan başka 🤭😅😅🤷♀️🤷♀️🤭 Güncellemeler+1 yıl Yaaaa rezil oldum offf😄 Sabah sabah güvenlikten geçerken geçemedim var mı benim gibi biri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. bazukayla gezersen öyle olur tabiki kaç kere dedim çıkmadan evde bırak diye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Neden ki özel yerlerinde piercing mi var 😂😂 0 23 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Kartı okuttum ama geçemedim erkekler de bana baktı çekici olmadığım gün yok😅😅 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Valla yardım edeceklerine yanımdan geçtiler 😄😄🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vay dangozlar Yorumla kayıprensesssss +1 yıl 🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayıp etmişler Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Beğenmedikleri için mi😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardım etmedikleri için ben olsam ohoo😂😂 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Kendimi zavallı bir kız gibi hissettim 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilsin bence Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Valla arada sıçan gibi kıstım kimse yardım etmedi 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tüh be orada ben olmalıydim Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Dalga geçer gibi baktılar🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazık ya ne gaddarca bir davranış Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Oğlanın biri vardı mal mal baktı gitti yardım istercesine gözlerine baktım etmedi öküz gitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yardım ederdim sonra kahvaltı ismarlardim ders bitiminde de bana giderdik 😂 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Makyaj yapmıyom diğer kızlar var yüzü badana gibi Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Belki de o yüzden kaybediyorum kendim olmak en güzeli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Makyaj yapan kızları bi görsen vazgeçemezsin ben yapmadığım için kaybediyorum sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim için yüz güzelliği önemli değil fiziksel olarak bakıyorum olaya Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Hepsi de çok saçma kendilerini beğendirmeye çalışıyor Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Evlilik bile uzun sürmüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef öyle Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. neden geçemedin ki 0 1 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Kartı okuttum lakin geçemedim erkekler bana baktı güvenlikçiden yardım aldım😄😄 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nerenin güvenliği 0 6 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Üniversite Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Hahah. Bildiğin zorladım geçemedim 😅🤭🤭 Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl O me öyle ya hangi üni o gelmeyelim biz sjjsjs Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Kartı okuttum olmadı denedim çıkmak için fare gibi😅🤲 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Yeminle erkekler bana baktı 😅 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Allah'tan tekrar okuttum geçtim Yorumla
cennettedepresyonda Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl ah sana vah sana 0 20 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl 😄😄😄😅🤲 Allah'ım çok rezil oldum sonumu güzel eyle oğlanın biri de kaldı diye bakıyor 😅😅 Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl inanılmaz rezil bir durum ya yerin dibine girmelik adeta. Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Valla ya erkekler de mal mal baktı Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl ah onlara vah onlara Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Yardım etmeleri lazımdı kartı okuttum geçemedim sonra güvenlikçiden yardım istedim kartı tekrar okut dedi okuttum geçdim Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl ben olsam sizi buyrun bayan benim kartımı okutun diye geçirirdim Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Mal mal oğlanın biri baktı gitti😄 valla acımasız bu erkekler Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl tüh onlara püh onlara :( Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Beğenmedikleri için mi😅 Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl görmeden konu hakkında yorum yapamam :D Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Sıçan gibi arada kıstım insan bi yardım eder dimi😄 Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl terbiyesizler. Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Kendimi değersiz hissediyorum 😔 Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl bunlar senin değerini belirlemez Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Şunu çok iyi anladım erkekler güzelliğe bakıyor Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl hayırlısı diyelim Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Bilmiyorum erkekler güzel kız görünce yardım etmesini biliyor çirkin gördüğünde kaçmasını iyi bilirler Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl yorum yok. Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Çok yorum var bence Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl görmeden yorum yapmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bazukayla gezersen öyle olur tabiki kaç kere dedim çıkmadan evde bırak diye
Neden ki özel yerlerinde piercing mi var 😂😂
Kartı okuttum ama geçemedim erkekler de bana baktı çekici olmadığım gün yok😅😅
Valla yardım edeceklerine yanımdan geçtiler 😄😄🤷♀️
Vay dangozlar
🤷♀️
Ayıp etmişler
Beğenmedikleri için mi😄
Yardım etmedikleri için ben olsam ohoo😂😂
Kendimi zavallı bir kız gibi hissettim 😅
Değilsin bence
Valla arada sıçan gibi kıstım kimse yardım etmedi 😄
Tüh be orada ben olmalıydim
Dalga geçer gibi baktılar🥺
Yazık ya ne gaddarca bir davranış
Oğlanın biri vardı mal mal baktı gitti yardım istercesine gözlerine baktım etmedi öküz gitti
Ben yardım ederdim sonra kahvaltı ismarlardim ders bitiminde de bana giderdik 😂
Makyaj yapmıyom diğer kızlar var yüzü badana gibi
Belki de o yüzden kaybediyorum kendim olmak en güzeli
Kesinlikle öyle
Makyaj yapan kızları bi görsen vazgeçemezsin ben yapmadığım için kaybediyorum sadece
Benim için yüz güzelliği önemli değil fiziksel olarak bakıyorum olaya
Hepsi de çok saçma kendilerini beğendirmeye çalışıyor
Evlilik bile uzun sürmüyor
Maalesef öyle
neden geçemedin ki
Kartı okuttum lakin geçemedim erkekler bana baktı güvenlikçiden yardım aldım😄😄
Nerenin güvenliği
Üniversite
Hahah. Bildiğin zorladım geçemedim 😅🤭🤭
O me öyle ya hangi üni o gelmeyelim biz sjjsjs
Kartı okuttum olmadı denedim çıkmak için fare gibi😅🤲
Yeminle erkekler bana baktı 😅
Allah'tan tekrar okuttum geçtim
ah sana vah sana
😄😄😄😅🤲 Allah'ım çok rezil oldum sonumu güzel eyle oğlanın biri de kaldı diye bakıyor 😅😅
inanılmaz rezil bir durum ya yerin dibine girmelik adeta.
Valla ya erkekler de mal mal baktı
ah onlara vah onlara
Yardım etmeleri lazımdı kartı okuttum geçemedim sonra güvenlikçiden yardım istedim kartı tekrar okut dedi okuttum geçdim
ben olsam sizi buyrun bayan benim kartımı okutun diye geçirirdi
m
Mal mal oğlanın biri baktı gitti😄 valla acımasız bu erkekler
tüh onlara püh onlara :(
Beğenmedikleri için mi😅
görmeden konu hakkında yorum yapamam :D
Sıçan gibi arada kıstım insan bi yardım eder dimi😄
terbiyesizler.
Kendimi değersiz hissediyorum 😔
bunlar senin değerini belirlemez
Şunu çok iyi anladım erkekler güzelliğe bakıyor
hayırlısı diyelim
Bilmiyorum erkekler güzel kız görünce yardım etmesini biliyor çirkin gördüğünde kaçmasını iyi bilirler
yorum yok.
Çok yorum var bence
görmeden yorum yapmıyorum