Yeni mezun oldum
İnsanlarla çok iletilim kurmak zorunda olmadığım. Mümkünse masa başı iş arıyorum önerileriniz neler
Yeni mezun oldum
İnsanlarla çok iletilim kurmak zorunda olmadığım. Mümkünse masa başı iş arıyorum önerileriniz neler
Asosyal kişiler genellikle bağımsız çalışmayı ve daha az sosyal etkileşimi tercih ederler. İşte asosyal kişilere uygun olabilecek bazı iş önerileri:
Yazılım Geliştirme: Bu rol genellikle bağımsız çalışmayı ve problem çözmeyi gerektirir.
Veri Analisti: Bu pozisyon, genellikle veri analizi ve yorumlama yeteneklerini gerektirir.
Grafik Tasarımcı: Bu rol, genellikle yaratıcılık ve bağımsız çalışmayı gerektirir.
Muhasebeci: Bu rol, genellikle detaylara dikkat etme ve analitik düşünme yeteneklerini gerektirir.
Yazar / Editör: Bu rol, genellikle bağımsız çalışmayı ve iyi yazma becerilerini gerektirir.
Bilgisayar Programcısı: Bu rol, genellikle problem çözme ve bağımsız çalışmayı gerektirir.
Web Tasarımcısı: Bu rol, genellikle yaratıcılık ve teknik becerileri gerektirir.
Bilim İnsanı / Araştırmacı: Bu rol, genellikle analitik düşünme ve problem çözme yeteneklerini gerektirir.
Kitapçı: Bu rol, genellikle düzenli ve sessiz bir çalışma ortamını gerektirir.
Gece Bekçisi: Bu rol, genellikle gece vardiyalarında çalışmayı ve bağımsız çalışmayı gerektirir.
Bu işler, asosyal kişilere uygun olabilir çünkü genellikle bağımsız çalışmayı ve daha az sosyal etkileşimi gerektirirler. Ancak, her zaman olduğu gibi, yeni bir kariyer yolunu takip etmeyi düşünüyorsanız, kapsamlı bir araştırma yapmanız ve gerektiğinde bir kariyer danışmanına başvurmanız önemlidir.
Mükemmel işi bulmaya çalışmak her zaman kolay değildir. Ayrıca, her iş her insan için doğru değildir. Bu yüzden insanların kişiliklerine uygun bir iş ve kariyer yolu aramaları gerekmektedir bana göre çalışabileceğiniz bölümler şöyle ; Aktüer, tıbbi kayıt teknisyeni, yemek şefi, araştırmacı bilim insanı, kütüphane görevlisi ve yazar...
Merhaba, memurluk size göre olabilir yani kpss ile atandığınızda masa başı iş verirler size zaten. Önünüzdekileri yapıp mesaiyi doldursanız yeter. Sonra tak sepeti koluna herkes kendi yoluna misali çeker gidebilirsiniz diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Memur ataması zor ya
Cevap
4Cevap
Bence evde e ticaret olabilir
Çizim yapabileceğin ar-ge tasarım yazılım olabilir bu tarz kimse olmasın diyorsan mezar bekçisi ol ölüler nasılsa konuşmaz 😀
Bana sorarsan bence masa başı çalışanların insan ilişkilerinin iyi olması gereken bireyler olduğunu düşünüyorum çünkü zaten masa başında yaptıkları iş bu insanlarla ilgileniyorlar çelişkili bir istek olmuş😀
Senin için doğru olanı seç.
Asosyalim ve sekreterim düşün artık neler çektiğimi
Çağrı merkezi canlı destek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?