Eğitim & Kariyer Torpil olmadan atanan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İnsanlar hiçbir şeyim yok bari çalışıp atanayım diyor ama haklarını yiyorlar Torpil olmadan atanan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Özellikle kamuda mülakat varsa işin içine torpil giriyor. Ama özel sektörde torpil bir yere kadar. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Torpille atanan herkes haram para kazanıyor haberleri yok gadası 0 0 Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı. ameleliğin kamuda yapılanı makbuldür diye ekleyeyim ben de, amele olmaya gönül koymuş biri önceliği kamuya verip kamu amelesi olmak için çalışmalıdır. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. atanırsam yazarım buraya :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Özellikle kamuda mülakat varsa işin içine torpil giriyor. Ama özel sektörde torpil bir yere kadar.
Torpille atanan herkes haram para kazanıyor haberleri yok gadası
ameleliğin kamuda yapılanı makbuldür diye ekleyeyim ben de, amele olmaya gönül koymuş biri önceliği kamuya verip kamu amelesi olmak için çalışmalıdır.
Kpss puanımla atandım ilimin dışında bir yere
atanırsam yazarım buraya :D
Var tabiki