Eğitim & Kariyer Çalışmamak nasıl bir duygu acaba 😀? Acilsorumvar01 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben çalışıyorum arkadaşlar çalışmasam niye böyle bir soru sorayım? Çalışmamak nasıl bir duygu acaba 😀? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çalışmayı seviyorum. Çalışmama duygusunu resmi tatil ve izin günleri hariç hiç hissetmiyorum. Onlar da standart zaten 🙂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Bence güzel bir duygu değil.. çalışmıyorsun boş zamanın çok ama paran da olmuyor :D para varsa güzel tabi 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 923 cevap paylaştı. çalışmadığımda hiç iyi değildi evd eolmak sıkıcı sorna çalıştım işte olmakta sıkıcı iki ucu b.. lu değnek dasdasda 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 384 cevap paylaştı. Ya war ya bunu o kadar cok merak ediyorum ki.. :)) ama tabi işsiz kalmak da ayrı dert tabi. 1 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gece çalıştım eve gidiyorum şimdi. İş yerinde ki çocukların hepsiyle dalgamı geçtim tabii ben uyurken siz çalışın diye 😁 0 2 Yorumla Acilsorumvar01 +1 yıl Ne işi Yorumla Karga1993 +1 yıl Forklift operatörüyüm ben. Sen çalışmıyor musun Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 387 cevap paylaştı. Guzel ama sıkıcı evdesin paran olmadi paran olacak gezeven dunya ben 18 aydir çalışmıyorum borc var artik sikici geliyir hersey çünkü para yok😂 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çalıştığın işe göre değişiyor bazı işlere severek gidersin bazılarına ayakların seni götürmez.. hayırlı sendromlar.. 0 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hatırladım da kötüydü ya ay son para gelmiyordu böyle iyi 0 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiç tatmadım nasıl bir duygu acaba , kesin sıkıcıdır. :D 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 332 cevap paylaştı. Günaydın, oldukça iyi endişesiz oluyorsun durumun iyi ise. :) 0 0 Yorumla
notnecessarilylove Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Çalışmamak iyi fakat kendi kazandığın paranın tadı da bambaşka 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 532 cevap paylaştı. çalışmak değil bu artık kölelik sistemi resmen 1 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yakında öğreneceğim o duyguyu :( 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 440 cevap paylaştı. 14 yaşımdan beri o duyguyu hiç tatmadım 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı. Finansal òzgùrlùgùmù aldığım da elime bakacam 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Valla evden çalışınca o diygiyu unuttum🤣 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% +1 yıl Sana sormak lazim 0 2 Yorumla atılgan55 +1 yıl Çalışmamak kötü bir sey Yorumla atılgan55 +1 yıl Çalışmak harika Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Kötü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Çalışmayı seviyorum. Çalışmama duygusunu resmi tatil ve izin günleri hariç hiç hissetmiyorum. Onlar da standart zaten 🙂
Bence güzel bir duygu değil.. çalışmıyorsun boş zamanın çok ama paran da olmuyor :D para varsa güzel tabi
çalışmadığımda hiç iyi değildi evd eolmak sıkıcı sorna çalıştım işte olmakta sıkıcı iki ucu b.. lu değnek dasdasda
Ya war ya bunu o kadar cok merak ediyorum ki.. :)) ama tabi işsiz kalmak da ayrı dert tabi.
Gece çalıştım eve gidiyorum şimdi. İş yerinde ki çocukların hepsiyle dalgamı geçtim tabii ben uyurken siz çalışın diye 😁
Ne işi
Forklift operatörüyüm ben. Sen çalışmıyor musun
Guzel ama sıkıcı evdesin paran olmadi paran olacak gezeven dunya ben 18 aydir çalışmıyorum borc var artik sikici geliyir hersey çünkü para yok😂
Çalıştığın işe göre değişiyor bazı işlere severek gidersin bazılarına ayakların seni götürmez.. hayırlı sendromlar..
Hatırladım da kötüydü ya ay son para gelmiyordu böyle iyi
Hiç tatmadım nasıl bir duygu acaba , kesin sıkıcıdır. :D
Günaydın, oldukça iyi endişesiz oluyorsun durumun iyi ise. :)
Çalışmamak iyi fakat kendi kazandığın paranın tadı da bambaşka
çalışmak değil bu artık kölelik sistemi resmen
Çok kötü calismamak
Çok güzel bir duygu.✌🏻
Yakında öğreneceğim o duyguyu :(
14 yaşımdan beri o duyguyu hiç tatmadım
Finansal òzgùrlùgùmù aldığım da elime bakacam
Ne iş yapıyorsun
Valla evden çalışınca o diygiyu unuttum🤣
Bu duyguyu yarın evde yatarken tadacağım
Çok güzel
Bilmiyorum ki