Yaptığınız işi seviyorsunuz fakat maaş olarak karşılığı sizi tatmin etmiyor yine de çalışmaya devam eder misiniz?

Yaptığınız işi seviyorsunuz fakat maaş olarak karşılığı sizi tatmin etmiyor yine de çalışmaya devam eder misiniz?

Sevdiğim işe meslek demem ben. Hobi derim ve aldığım maaş da benim için çalışma karşılığı değil bereketi olur. Tam açıklayamadım ama bir karşılık bile beklemem. Çünkü hobidir yani artık benim için. "Yine iş var abi, kalktık sabahın köründe" demek yerine "bugün de yeni bir rengi keşfetme zamanı!" der uça kaça giderim mesela. Yani bakış açısına göre değişir
Sevdiğim işi yapabileceğim tek firmanın mevcut çalıştığım firma olmadığını kendime hatırlatır, emeğimin değerine göre şartlar sunacak başka bir firmada iş bakarım.
Hayır devam ettiremedim ve ayrılmak zorunda kaldım.
Teşekkürler 🙏
Paraya ihtiyacım yoksa devam ederim.
Cevap
7Cevap
Eğer başka bir iş bulabilme şansım yoksa yeni bir iş bulana kadar çalışırdım. yani oda eğer maaş konusu harbi yetersizse. yoksa işimi severek yapmak ve sıkılmadan çalışmak da öncelikli benim için
İşimi seviyorum diye kendimi de @. ptal yerine koyduracak değilim.. Anında istifamı veririm.. 😅
Kesinikle kimse hakkını aramıyor.. Ben haksızlığa gelemem hatta tahammülüm yoktur..
Olması gereken de bu aslında.
Maaşa zam işe son derim 😄 hergün lanet ede ede çalışılmaz
İşsiz kalmaktansa çalışırım ancak aynı işi daha iyi imkanlarla yapacağım başka bir yer bulursam da çıkarım
Ben genelde kendi işimi yapmak isteyen biriydim. Bu yüzden devam edeceğimi düşünmüyorum ayrılır kendim için devam ettiririm.
Sevmediğim bir işte karşılığını alamamama rağmen çalışıyorum sevdiğim işte kesin çalışırdım.
Evet huzursuz ortamda olmuyor para mutlu etmiyo ya.
Evet başarısız olsam da inat ediyorum koç kadını olmak budur
Düşünürüm.. ama seviyorsam bırakamam kolay kolay..
Ortama bakarım iş arkadaşlarımı değerlendiririm ondan sonra karşılığını düşünürüm.
Seviyorsam maaşı fazla önemli değil. Keyifle yapıyorum sonuçta
5 yıl bilişim sektöründe çalıştım. Çok sevdiğim ama karşılığını göremediğim için sektör değiştirdim. Hobi olarak kaldı artık.
Etmem kullandirmam kendimi bide
Aynn
Seviyorum ama kendimi de kullandirtmam
Para sıkıntısı yok demekki
Yok ben istifa ediyorum
Yapana kadar devam etmeli derim ben.
Motivasyonumu kaybederim
Başka alternatif yoksa devam ederim
Devam edeyim çünki şeviyoyum
hayır devam etmem
Hayir
Ederim