Kyk da aynı gün izin alınır mı
Arkadaşım için yani şimdi bu saatlerde alabilir mi yoksa 1 gün önceden bildirmesi mi gerekiyor?
Arkadaşım için yani şimdi bu saatlerde alabilir mi yoksa 1 gün önceden bildirmesi mi gerekiyor?
KYK yurtlarında izin alma süreci genellikle önceden planlama gerektirir. Yurtta kalan öğrencilere hafta sonu, bayram tatilleri gibi özel günler haricinde 75 gün de özel izin alabilme imkanı sunulmaktadır. Özel izin alabilmek için yurt müdürlüğüne dilekçe yazarak ya da e-devlet üzerinden başvuru yapmak gerekir. İzin aldığınız gün kadar özel izin günlerinizden düşer. E-devlet üzerinden başvuru yapmak için hesabınıza giriş yapmanız ve KYK sayfasına giriş yaparak izin oluştur ya da iptal et kısımlarından işlem yapabilirsiniz. İzin alırken gideceğiniz yerin adres, telefon numarası ve ne zaman gidip ne zaman döneceğinizin tarihlerini yazmanız gerekir. Eğer dönüş yapacağınız tarihi geçirirseniz yoklama kaçağı sayılırsınız.
KYK yurdunda kalıyorsanız yurda belirli bir giriş ve çıkış saatiniz bulunur. KYK yurtlarına giriş saati 06:00 çıkış saati 23:00 olarak belirlenmiştir. Bu saatler dışında güvenlikten giriş ya da çıkış yapamazsınız. Eğer izin almadan dışarıda kalırsanız yoklama kaçağı olursunuz ve yurdun belirlediği gün sayısı dolarsa yurttan atılabilirsiniz. KYK izin alma saatleri de giriş ve çıkış saatleri arasında yapılabilir. Eğer e-devlet üzerinden KYK izin işlemlerinizi yapacaksanız belirli bir saati yoktur.
Bu bilgiler genel bir açıklamadır ve belirli bir yurdun kurallarına bağlı olarak değişebilir. Her durumda, izin almadan önce yurt yönetimine danışmanızı öneririm.
Merhaba, evet aynı gün için alabiliyorsunuz. Galiba bir uygulaması vardı veya sitesi de var. Onun üzerinden alabiliyorsunuz yani bu şekilde mümkün olabiliyor. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
2Cevap
Aynı günde alınabilir
Sitesi vardı
Site üzerinden izin alıyordum ben
Arayın sorun KYK nizi
İdarede onaylıycak nöbetçi personel varsa alınır, saat 9 a kadar onaylanıyo diye biliyorum geç kalmadan hemen alın ya da gidin güvenliğe derdinizi anlatın yardımcı oluyolar
Ben arada unutuyorum sorun olmuyor mesela bu hafta da almayı unuttum hiçbir şey olmadı. d
Ayni gunde alinabilir ama karsi tarafin onaylamasi gerekiyor
İnternetten alınıyordu, aynı gün de alınıyor
Alınır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?