Merhaba arkadaşlar geçen burger king eleman arıyor musunuz demiştim yarın sabah saat 10 da gelebilirsin demişti aradan 4 gün falan geçiyor bugün gitsem mi acaba 10 da eleman arıyormuşsunuz ondan geldim desem çok utanıyorum ama ya?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir şey olmaz en azından korkun utangacligini yenmiş olursun/// ya da direk iş başvurusu için geldim de
Ya Ben şeyden korkuyorum işe alınırım ezberler beni falan en çok da kızlar
Ya salla maaşını onlar mı verecek ve günlerce insan geliyor oraya
O zaman gidiyorum şey diyim ben iş başvurusu için gelmiştim saat 10 da gelin demiştiniz diyim
Ya bence onu da deme hani kim dedi diye belki sorarlar birini işaret etmen gerekebilir ya da direk iş başvurusu için geldim de umarım olur:)
Tamam gidicem saat 10 da ellerim titriyor ya
Sakin ol eğer yakında başka bir şubesi varsa oraya git ya da
Direk bizim evin burada var 2-3 dk mesafe yol param da olmaz buraya soracağım
O zaman yakın olana hiç gecmissi sorduğunu karıştırma direk git iş başvurusu için geldim de genede sen bilirsin
Yakın olana sormuştum zaten
Ama ben sormadım annem sormuştu beni bilmiyorlar yani
Ooo tamam o zaman hatırlamazlar bile 😅
Ay çok utanıyorum
Eğer olumlu geçer ve ise başlarsan geçer utangaçlık ama inat edip kendinle yarın gitmrlisin
Bugün gitsem daha iyi değil mi hem uyanmışım müsaittim saat de 10 olcak az kaldı
Aynen mantıklı bak bu ama mülakatı ya da görüşmeyi müdür yapmıyor bölge sorumlusu yapıyor ise tekrar cagirrlar gel diye ama form doldurmuş ve ön görüşme yapmış olursun ve yarına ertelemeyip şimdi gideyim demen başarılı utangclik gitmiş gibi
Valla annem sormuş işte saat 10 da gelsin eleman arıyoruz demiş başk bişey dememiş muhtemelen bir sürü belge isteyecekler sağlık raporu falan
Aynen hem onları halletmiş olursun yarın onlarla uğraşırsın teslim edersin Çarşamba iş başı 😅
Hemen haber gelmez bence ya bekletirler biraz 1-2 hafta
Olabilir ama direk arıyorlar ise hemen alabilirler ve baktın dönüş yok başka yere bak mucedelen devam etsin
Sağlık raporu isteyecekler ya onu e devletten falan gösteremiyor muyuz acaba
Hayır genelde özel bir sağlık kuruluşuna gidip ücretsiz bir şekilde bazıları ücretli çoğu ücretsiz firmalara göre portör muanesi oluyon normal bir şekilde geri kalan adli sicil kimlik okul flan e devlet
Tamam neyse ay hazırlanıp çıkıcam birazdan beni eklesene konuştuktan sonra sana yazarım böyle böyle dediler diye
Tamm
Git. Parası için değil öz güvenin için git. Hayata nereye kadar saklanacaksın.
İçeri girdiğim de ne diyeceğim peki
1 hafta önce gelin demiştiniz. Niye bu zaman geldin filan diyecekler. Hastalık mevsimi normal olarak grip oldum ondan gelemedim de. Hasta olmasaydım ertesi gün gelirdim de. İş görüşmesi yaparken uzun vadeli ve kariyer peşinde olduğunu söyle. İlerde burada müdür olmak istediğini söyle. Hiç olmazsa geç kalmışlığını kapatmış olursun
Bence ben hiç deniyim öyle direk iş başvurusu için gelmiştim saat 10 da gelin demiştiniz diyim
Oda olur. Tanırlarsa benim yalanı de. Ama her zaman için iş görüşmesinde dürüst ol. Ama işin içinde yalan söylemeyi de bil. Korkma gayet öz güvenli dur iş senin olur.
Yok annem gitmişti ben sormadım
Tamam o zaman. Git yani bu sefer geç kalma :)
İnşallah alınırım dirk bizim evin 2-3 dk mesafesinde çok yakın yol param da olmaz
Aynen öyle abicim. Unutma herkes anasının karnında öğrenmiyor. Ekonomik bağımsızlığın olur öz güvenin olur en önemlisi hayatta bir başlangıç yaparsın.
İş aramaktan utanılmaz iş arayanla da kimse alay etmez
Neyden utaniyorsunuz gecen sormuştum gelemedim de tamsm
Eline CV al git ne olacak
Bişey istemedi
Ki 10 da gelsin dedi
Olsun sen al cv eline
Cv ne
Özgeçmişin
E devlet gösteririz ya
Al eline cv ni git
Bişey istemediler
Asosyal misin