Ya bu gidişle vakti gelince hiç iş bulamamaktan korkuyorum. İş görüşmesine çağırıyorum ama ailemde yılbaşından sonra bak diyor. Benimde canım evden çıkıp hiç gitmek istemiyor. Bulabilir miyim daha sonra sizce işler biter mi bursada yaşıyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
gitmedim
dur ya engelleyim seni yeter.
Bende bursada yaşıyorum 2 yılde işşizdm eve kapatmıştm kendini depresyona girdm antidepresan kullanmaya ve namaza başladm salı günü iş görüşmesine gittm işe alındm bugünde evraklarımı teslim etcm
Hayırlısı olsun senin için bulursun diyorsun yani
Yani diyorum ki diyosun ya evden çıkmak istemiyom diye bende öyleydm evden çıkmayınca daha kötü oluyor her şey hiç bişeye hevesn kalmıyor yılbaşından sonra değil bugün iş aramaya başla görüşmelere git
Ama yılbaşından sonra zam gelecekmiş ya zamdan muaf tutmak için öyle yapıyorlar
Senin çalışmaya niyetin yok bence
Var ama doğru düzgün bir işte şu an gideceğim işler mantıklı değil gayrimenkul ne yapabilirim ki orada
Başka iş bak ozaman
Yani daha mantıklı
Yani niye kendini gayrimenkul diye sınırlandırdın ki
Yok öyle sinirlandirmadim ama ben her işe başvuruyorum
Ama gitmiyormusun ki 2 bin başvuru yapsan ne fayda gitmedikten sonra
Demi haklısınız belki gönlüme yatmıyor işler
Aslında bir iş var
Bende otomotiv fabrikasına başlıcm bnnde gönlüme yatmıyor çalışmak istediğşm iş başkaydı ama bi süre fabrikada çalışıcm
@cevap SAHİBİ ve @serenn19 Hanımlar hiçbir kadın çalışmak zorunda değil. Kendinizi çalışmakla mükellef tutmayın. Bekâr olduğunuz sürece aileniz size bakmak zorunda, evli olduğunuz sürece de kocanız size bakmak zorunda.
Çalışmaktansa devlet memuru bir koca bulun yan gelin yatın arkadaş.
Saçmalama ya kadınlar çalışsın ki kendi ayakları üstünde dursun hiç bir kadın bir başkasının eline bakmak zorunda değil.
@serenn19 Babanın ya da eşinin sana yasal olarak bakmak zorunda olması başkasının eline bakmak olmuyor. Baban ve eşin sana hayatın boyunca seve seve bakacak. Buna mecburlar.
Çalışıp da ne yapacaksın. Sabahtan akşama kadar ciğeri beş para etmez müdürlerden patronlardan gerekli gereksiz azar işitmek hoşunuza mı gidiyor?
Evet efendim hoşumuza gidiyor her kadın ayakları üstünde duracak.
@FikretinMücadelesi aynen öyle hoşumuza gidiyor evde kocann babanın sesini çekecene patronun sesini çekerm aysonu maaşımı alırm
Harikasın aynen öyle arkadaşım.
Git maaşı konuş hem iki insan görmüş olursun
Ya büyük ihtimalle yer yer gezip pazarlama
Bazen öyle şeyler oluyor ki keşke yaptım diyorsun bence git sana bir zararı olmaz
Zam vermemek için en iyi zamanlama.
Nasıl yani
Yıl sonu alınan eleman yılbaşı zammından muaf olur. İşe girerken bunu değerlendirmeli.
Zamdan sonra iyice işler olmazsa durursa
Bunun size işe girme zamanınızla alakalı değil. Diyelim şimdi verdiği maaşta yüzde 20 zam öngördü ama sene başında yüzde 35 zam yaptığında yüzde 15 zarardasınız. Bu sebeple değerlendirmenizi doğru yapın. :)
Yılbaşından sonra mı arayım yani
Hayır. Onu demek istemedim. ücret politikasını sorgulayabilirsiniz? Bunuda ona göre değerlendirin. Hayat güzel öyle değil mi? :)
Yılbaşından sonra farklı bir iş bakmak daha doğru olmaz mi
ne tür bir iş mesela?
Gayrimenkul ne yapcam hiç bilmiyorum bir şey demediler
Emlak, ofis işşdir. ya da müşteri gezdirirsiniz. Sürekliliği olan bir iş ancak iş potandiyeli önemli.
Gideyim mi yani gerçi adama da yazdım ama
Görüşmenizde fayda var. Maaş şartlarını yol yemek durumunu varsa prim sitemini zam oranlarını herşeyi konuşun
Bilmiyorum ders çalışacağım başka iş bakacağım
😊😊😊
Yılbaşından sonra git
Ya hiç bulamazsam 200 tane işe başvurdum ya hiç bulamazsam
Bulursun ya