Maalesef hani bi söz var insan dostundan yediği kazığı hiçbir zaman kaldıramazmış o vize haftası bana yardım etmedi bilmiyorum ki felan dedi gayet de iyi aldı
Sende öyle de O tipler Ders alır ona güvenirler kendilerinden başkalarına faydaları olmaz sende bilmiyorum de bende onu yapan kişiye aynısını yapmıştım 🤠
Çalıştırma o zman Bizim sınıftada vardı öyle biri herkesten gizli çalışır çalışmadım derdi uyanık çok güzel kardeşim vardıda uzun sürer anlatmak ben fazla derslerle ilgilenmezdim sınıf grubunada hiç mesaj falan atmazdım neyse son sınavlarına giriyor herkes bütlere falan bir kız ilk bitirdi sınavları mezun oldum diye yazdı gruba ertesi günde benim son sınav açıklandı direk yazdım öezunum diye sırf bu çocuğa inat çatlasın diye 😅 Bunuda niye yazdım hiç bilmiyom 😂😄
Bu devirde bi atasözü var besle kargayı oysun gözünü yani hiçbir bilgi vermiycem artık sınıftakilere sessiz gizli bir şekilde başarcam aaaa nasıl yaptıkı diycekler sonra 😆🤫
Dişe diş kana kan. yani bu laf her zaman aklında olsun eğer alttan alıp yardım edersen bırak teşekkür etmeyi birde enayi gözüyle bakarlar işim var falan de geçiştir onları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çalıştır bence
Maalesef o bana yardım etmedi geçmesi gereken 2 ders var hava attı resmen sınıfta
Hatırlatma unutsun boş ver sevmem öyle insanları mesafelen yüz bulamasın
Dersi sökerse çok iyi anlıycak çok kendini uyanık zannediyor 2 dersi kötü onın hepsi bana hava attı
Maalesef hani bi söz var insan dostundan yediği kazığı hiçbir zaman kaldıramazmış o vize haftası bana yardım etmedi bilmiyorum ki felan dedi gayet de iyi aldı
Sende öyle de O tipler Ders alır ona güvenirler kendilerinden başkalarına faydaları olmaz sende bilmiyorum de bende onu yapan kişiye aynısını yapmıştım 🤠
Yardım etmek isterdim inan ama başarmak çok zor o kız beni anlamadı
Arkadaşım ama en yakının bile sırtından vurar final sonuçları açıklandığında yüzüme bile bakmaz yanii
Hatta sınıfta 2 tane uyanık var 😅 bilmiyorum diyorlar final de inşallah geçerim 2 sini
2 si de iyi arkadaş ama çok kurnazlar ya
Öyle oluyolar samimiyete girme sakın 🫣
Vize haftası yüz buluşturdular kötü diye bi baktım 90 almışlar
Ama çözdüm biraz geç oldu rakip geliyor rakip👊🤫
Parayla çalıştır o zaman
Ben ona vize haftası soru sordum bilmiyorum dedi benden yüksek aldı 2 dersi var kötü çalıştır dedi çok uyanık zannediyor kendisini
Çalıştırma o zman
Bizim sınıftada vardı öyle biri herkesten gizli çalışır çalışmadım derdi uyanık çok güzel kardeşim vardıda uzun sürer anlatmak ben fazla derslerle ilgilenmezdim sınıf grubunada hiç mesaj falan atmazdım neyse son sınavlarına giriyor herkes bütlere falan bir kız ilk bitirdi sınavları mezun oldum diye yazdı gruba ertesi günde benim son sınav açıklandı direk yazdım öezunum diye sırf bu çocuğa inat çatlasın diye 😅
Bunuda niye yazdım hiç bilmiyom 😂😄
Sinir oluyorum böyle insanlara görsünler bakalım gizli gizli çalışcam bende
Zırnık bile deyivermiycem çok pişman oldum vizede
Bundan sonra o zavallı kız yok güçlü rakip geliyor 🤫👊
Başarabilirsin yiğidim tek tek ele rakiplerini😄
2 tane uyanık var 😅sınıfta 90 alanları önce bi yensem👊
Başaracğıma inanıyorum onlara bilmiyor çalişmamış gibi davrancam 😅
Onlardan yüksek alamıyorsan onların düşük almasını sağla 😉
Öyle yapıcam zaten bugün dedim baya kafaları şişti finaller çok zor olucak filan😄
Zor olucak zor dedim baya düşündüler 😄😅 vize neki dedim finalde bitecz dedim😎
Kafalarını karıştırcamm maalesef 😄
Valla kafaları baya karıştı öyle korkutucu söyledim ki 😄😝😛korktular gizli gizli ders çalışcam bende
Fenaasın 😄
Bu devirde bi atasözü var besle kargayı oysun gözünü yani hiçbir bilgi vermiycem artık sınıftakilere sessiz gizli bir şekilde başarcam aaaa nasıl yaptıkı diycekler sonra 😆🤫
Böyle diyip yarın dersleri salmayasın 😅
Ha bu arada burcum akrep 🤫 maşallah de bana
Tekrar ediyorum okuldan gelince aklıllım
Valla helal olsun ben her dönem başında bu dönem çalışcam hiç büte bile kalmıycam derdim sonuç daha kötü olurdu 😅
Kendine inan başarır bana maşallah der misin? 🤗
Maşallah maşallah 😊
Teşekkür ederim 🤗🤗🤗 yaaaa
Sende bana maşallah de sıfır dökümanla ikinci mezun oldum sonuçta 😄
Maşallah 😄🤗
Tamam ver instanı artık 😂
Yeter bu kadar dırdır 😅
🤣🤣🤣🤣🤣 anlat
Çalışsın kendisi hiçbir şey istemiyorum kızdan kim yardım ederse etsin kız arkadaşım ama yardım edemem çünkü o bana yardım etmedi unutmam hiçbir zaman
Sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran ozaman
Haklısın çok uyanık 2 kız var sınıfta vize haftası yüz buruştırdular hiç çalişmadık dediler yeminle 70-90 aldılar 2 uyanık kız
Göstericem ama ben onlara final gününde bilmiyormuş gibi yapicam
Dişe diş kana kan. yani bu laf her zaman aklında olsun eğer alttan alıp yardım edersen bırak teşekkür etmeyi birde enayi gözüyle bakarlar işim var falan de geçiştir onları
Öyle yapıcam artık finalde düşük alacaklarına eminim
Sen liseyemi gidiyon knk
Üniversite