30 yaşındayım yıllarca atanamadım iş de bulamadım. Kpss çalışıyorum ama umudun yok. Ailemle yaşıyorum. Bekarım ailemle yaşıyorum, sosyal hayatımı kpss sınırlandırmış , aşk desen anca hayallerde.. zaten çok geç kaldım bunun için. Ailem yaşlanıyo ben tek çocuğum hayattan gelecekten umudum yok , ben neden yaşıyorum hala
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle, yaşadığınız zorlukları ve hislerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu tür durumlar gerçekten zor olabilir ve duygusal olarak yıpratıcı olabilir. Ancak, lütfen unutmayın ki, her zaman yardım alabileceğiniz profesyoneller ve destek grupları vardır. Psikologlar, psikiyatristler ve danışmanlar, bu tür durumlarla başa çıkmak için eğitimli ve deneyimli kişilerdir. Ayrıca, yerel topluluk merkezleri ve online platformlar da destek grupları sunabilir.
Hayatta karşılaştığımız zorluklar bazen bizi umutsuzluğa sürükleyebilir. Ancak, bu zorlukların üstesinden gelmek ve hayatımızı daha iyi bir hale getirmek için atabileceğimiz adımlar da vardır. İş bulma konusunda zorluk yaşıyorsanız, belki de farklı sektörlerde veya farklı iş pozisyonlarında iş aramayı düşünebilirsiniz. Ayrıca, becerilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirecek kurslara veya eğitimlere katılmayı da düşünebilirsiniz.
Sosyal hayatınızın KPSS tarafından sınırlanmış olması zor olabilir. Ancak, belki de hobilerinizi veya ilgi alanlarınızı keşfetmek ve bu alanlarda sosyal etkinliklere katılmak, sosyal hayatınıza biraz renk katabilir. Ayrıca, online platformlar ve sosyal medya, benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışmanızı ve bağlantı kurmanızı sağlayabilir.
Aşk konusunda endişelenmenize gerek yok. Herkesin aşkı bulma süreci farklıdır ve bu süreçte “doğru” veya “yanlış” bir zaman yoktur. Kendinize karşı sabırlı olun ve doğru kişiyle tanışacağınıza inanın.
Ailenizin yaşlanması ve sizin tek çocuk olmanız da zor olabilir. Ancak, unutmayın ki, aileniz sizin için her zaman orada olacak ve siz de onlar için orada olacaksınız. Ayrıca, yaşlı bakımı konusunda yardım alabileceğiniz birçok kaynak ve hizmet vardır.
Son olarak, hayatta karşılaştığımız zorluklar bazen bizi umutsuzluğa sürükleyebilir. Ancak, bu zorlukların üstesinden gelmek ve hayatımızı daha iyi bir hale getirmek için atabileceğimiz adımlar da vardır. Kendinize karşı sabırlı olun, kendinize inanın ve her zaman yardım alabileceğinizi unutmayın. Kendinize iyi bakın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmişteki beni gördüm de ama o kadar umutsuz hiç bir zaman olmadım. Yani ufaktan özel sektör deneyimin olacaktı. KPSS çalış ama hayatını da ona adama. Sonuçta artık açıktan atamalar çoğalıyor ve malum şeyler daha sık olmaya başladı. Bence yeni sayfa iyidir.
00 Yorumla
+1 yılHayat bazen istediğimiz gibi olmuyor böyle zamanlarda hayata küsmek değil alternatif aramak gerekir. Atanamıyorsan başka bir iş düşün, illa özelde çalışmak zorunda değilsin. Kendi işini yapmayı düşünebilirsin.
Allah yürü ya kulum derse kim engel olabilir ki?
00 Yorumla
+1 yılAşk veya evlilik tamamen kısmet işi.. birini değil birbirini bulmak daha mühim. Akademik konuda en azından bundan sonrası risk alabilmek önemli diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
55Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zamanla düzelir
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBende geç atandım; boş durmadım hem ilgisiz alanlarda hem de kendi alanımda da özelde çalıştım. Yıprattı mı yıprattı, zor muydu zordu. Ama milletin eline bakmadım, hayatı ve insanları o anlarda insan çünkü daha iyi görüyor; dostunu düşmanını zor zamanlarında daha iyi görüyorsun; bir bakıma hayatının turnusol kağıdı gibi oluyor bu durumlar; insanı pişiriyor 👍 Bu şekilde bakarsanız olaya, nasibiniz varsa ve elinizden geldiğince tırmanmaya uğraşırsanız belki belli mi olur bir şeyler olur belki.
Evlilik konusu ise zaten apayrı bir şey; o tamamen kısmet
20 Yorumla
+1 yılBenim de hayatım pek geciktim oldum yok ertesi gün sabah olsun diye yaşıyoruz işte sürekli bir koşturmaca ama ne umut var ne heyecan yatıyorsun kalkıyorsun Bir de bir bakıyorsun yarın olmuş yıl geçmiş ama hala aynı yerdesin arkadaşların tanıdıkların hep yerde ama sen hala aynı yerdesin hayat
13 Yorumla
Soran+1 yılNolcak böyle
- +1 yıl
İnan bilmiyorum bunu ben de bilmiyorum bunu ben de hep soruyorum ama artık bıraktım sormayı bir olacağı iki öleceğe çare yok o yüzden bekliyoruz işte bakalım dertleşmek istersen yazabilirsin en azından iki geleceğini bilmeyen insan birbirini az çok anlar
- +1 yıl
Neyse sorun yok sen bilirsin ben de boşluğa bakarak müzik dinlerim o halde
Bir bolum arkadaşım ile 2013 te mezun olduk ben 2015 te atandım cok üzülüyordu hiçbir şey yapamadım. Ne is ne as ne es. Tam 32 yasinda atandı atanır atanmaz birisi ile tanıştı masallah o kadar mutlu ki şu an iyi ki gec olmus böyle olmuş diyor. Bazen biz bizim için hangisi hayirli bilemeyiz. Umutsuz olmamak lazım tüm kainat hayir olmaz dese bil her şey Allahin o demesi ile mümkün..
Her sey gönlünüz gibi güzel olsun diyelim neden olmasin diyelim sadece biraz daha sabır.
20 Yorumla
+1 yılBir yerlerde çalışmaya başlasan iyi edersin. Sigorta emeklilik maaş bunları geciktirdiğin her geçen gün daha pişman oluyorsun. Kpss ve atanamamak durumlarına gelince ise içler acısı aynı şeyi bende yaşıyorum. Ama durmadım askerden geldikten sonra işe başladım ne olursa çalıştım derken birini buldum evlendim ve yoluma bakıyorum tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim korkulu rüyam ya. Kendime hep şunu derim"25 e kadar ekonomik ozgurluk ve evlenecek dogru kisiyi bulamazsam allah canımı alsın yasamiyim"şu an yks ye hazirlaniyorum ve geleceğe baktigim zaman pekte iç açıcı değil. Evden kaçıp fabrikada işe giricem. Para kazanmaliyim. Erkenden para kazanmam lazim. Bazilari evleniyor cocuk sahibi 25 te. Arabalari evleri var. Bende aile desen yok para yok aşk yok hayat yok ulan tuh.
00 YorumlaKpss kasmak için eve kapanmana gerek yoktu. Dershane, özel okul, ücretli öğretmenlik, özel ders vererek bir şekilde paranı kazanabilirdin.
13 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmen değilim
Soran+1 yılAlmadılar işte sadece çağrı merkezi oldu ona da ben dayanamadım ve kendime yakıştıramadım
+1 yılÜlkenin genel durumu dostum.. seni umutsuzluk için yaşatıyolar, belirli bi zümre de bedavadan yaşıyo. Bren bunu farkettiğimde kendimi dahs iyi hissettim. Aşk deyimce, onu bilemem
00 Yorumla
+1 yılOhooo bazı şeyler olmmuyorsa olmuyodur aşko yeni işlere atılmak gerek belki özel sektörde çok yükseleceksin. Veys kendin iş kurup çok büyüyeceksin
00 Yorumla
+1 yılHer şey kafada bitiyor, metalini sağlam tut, kötü düşünürsen mutlaka kötü olur, iyi düşünürsen iyi olma ihtimalin olur her zaman bir çıkış yolu vardır. Yapmaktan hoşlandığın kafa dağıtacak bir meşgale bul. Haftanın 1-2 günü çalışmanı azalt o günleri insanlarla konuşabileceğin yerlere ortak bir şeyler yapabileceğin topluluklara katıl. Aşk her yaşta mümkün ama her zaman önceliğin kendin olmalı sonra ilişki, hiç bir zaman geç değil, doğru kişiler her zaman olacak ümitsiz olma.
00 Yorumla
+1 yıl𝐁𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐠𝐢𝐛𝐢 𝐚𝐲𝐧𝐞𝐧, 𝐤𝐚𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐲𝐞𝐥𝐢𝐦 𝐛𝐚𝐳𝐞𝐧 𝐧𝐞 𝐤𝐚𝐝𝐚𝐫 𝐮𝐠̆𝐫𝐚𝐬̧𝛊𝐫𝐬𝐚𝐧 𝐮𝐠̆𝐫𝐚𝐬̧ 𝐨𝐥𝐦𝐮𝐲𝐨𝐫
01 Yorumla
Soran+1 yılNapıcaz , çok zor böyle yaşamak
Herkesin ayrı bir sınavı var. İnşallah sonrası güzel olur senin için. Çabalamaktan vazgeçme. Benzer durumdayız hala çabalıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşa çabalamaktan yoruldum artık. Bazı şeyleri kabul etmek gerek belki
Memur olamadın diye ölmenmi gerekiyor. Özelde çalışır karı koca yaşarsın niye kendini kapattın bu kadar
09 Yorumla
Soran+1 yılÖzelde bulamadım. Çağrı merkezinde çalıştım ama bir yıl dayanabildim
Soran+1 yılSosyal hizmet
Soran+1 yılEvet maalesef öyle , keşke okumasaydım hiç
Soran+1 yılBence öyle , boşa çabaladım bunca zaman ne doğru düzgün işim oldu ne de iyi bi evlilik yaptım. Benden küçükler atandı evlendi bende hiç yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende elimde olmayan sebeplerden dolayı hayata çok geç kaldım, evlenebileceğimi düşünemiyorum bile evim yok arabam yok kendime hayrım yok başkasına nasıl olsun
20 YorumlaBelli ki karşınıza çıkan fırsatları elinizin tersiyle itmişsiniz. Çünkü hayat her konuda insanın karşısına fırsatlar çıkarır.
01 YorumlaBen de hayatımın bi dönemi bu sorunların yaşadım. 33 yaşından sonra hayatım bir anda değişti. Umudunu kaybetme
00 YorumlaBen de atanmaya çalışıyorum 23 yaş. Çok yıpratıcı bir süreç cidden
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBu ne bekarım atanamadım ailemle yaşıyorum kısmetlerimi bekliyorum mu :)))
00 Yorumla
+1 yılUmudunu kesmemelisin. KPSS çalışmaya devam et. Evet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir iş bul çalış. Hem sosyalleşirsin hem de bir yandan kpss ye çalış. Ben de yks için aynısınıbyapıyorum. Hem sınava çalışıyorum hem de işte çalışıyorum zor ama güzel.
00 YorumlaÜzülme canım hala gençsin ve çıtırsın çalışmaya devam bu sene olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla öyle düşünme. Şu an okuyan neslin yüzde 70i senin gibi bende öğretmenlik mezunuyum ama kendi işimi yapıyorum atanamadim. Ama hayat kpss'den ibaret değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem cinslerinle konuşma bile boşuna zaman harcarsın... Hem cinsin aynı zamanında rakibinde unutma.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Cevap sahibi+1 yılKadından kadına bir fayda gelseydi... Dünyada erkeklerin olmasına gerek kalmazdı. Kız arkadaşlar çelme takmak için var ayağına.
- Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok zor bir durum gerçekten umarım en yakın zamanda atanırsın. hakkında hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılUmutsuzluk bize yakışmaz birgün her şey çok güzel olacak
00 Yorumla
+1 yılBana idealist biri gibi geldin atanmaya kanalize olup yasamayi unuttun tatlim atanamadim bari evleneydim kafasiyla hic okumayip bekleyen kiz arasinda fark yok dogru insan cikmamis ciksaydi su akar yolumu bulurdu üzme kendini herkes ziyan bu devirde
10 Yorumla
+1 yılBende 33 yaşındayım atanamadım ailemin günah keçisiyim tek kızım ama tek çocuk değilim. Sen şanslısın bana göre, ben hor görüldüm sen tek çocuksun diye atansanda uzaklara gitmeni istemezler
19 Yorumla
Soran+1 yıl, nolcak bu halimiz
- +1 yıl
Allah bilir, ama içine sinmeyip hayat monotonluğundan sıkılıp evlenmeye kalkışma evlenen bikaç arkadaşım aldatıldı boşandı psikolojileri bozuldu, içine sinen biri çıkarsa evlen, ben evlenecektim annem mani oldu, sen yapma öyle bir hata.
Soran+1 yılBen evlenmek istiyorum kurtılmak için. Fazlalık gibi yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
kurtulmak için evlenilmez ki yağmurdan kaçıp doluya tutulmak var. mantık evliliği senin istediğin ama mantık evliliği yaparsa çocuğuna yazık olur annemden biliyorum mantık evliliği yaptı çok mutsuz ve çocuklarına sataşıyor
Soran+1 yılAma anne olmak istiyorum. Karşıma çıkanlar hep aldattı veya terk etti. Günümüzdeki erkeklerde hep takılma peşinde. Aşka inanmıyorum artık mecbur mantık evliliği yapcam
Soran+1 yılBu Yaşta aileyle yaşamak çok kötü utanıyorum
- +1 yıl
Bende anne olmak istiyorum ama sevdiğim sevildiğim adamın çocuğunu doğurmak istiyorum, mantık evliliği yapsan kocanın gönlü geçse senden senle ilgilenmese mutsuz olacaksın bide üstüne çocuk sorumluluğu var.
Soran+1 yılYaş olarak da geç kalıyorum ama hem sevip sevilebilsceğime inanmıyorum artık
- +1 yıl
evlenip boşanmaktan ise geç evlenip iyi ki senle evlendim demek daha iyi olmaz mı? yaşadıkların seni güçlendirmesi lazım moralini düşürme.
Eğitim & Kariyer konusunda 310 cevap paylaştı. Umutsuz olma, rahat ol, akışına bıraz bazı şeyleri kendini kasmana gerek yok, bazı şeyler için çabalamak lazım sende yap.
00 YorumlaEvlenmek için geç değil ummadığın bi anda Allah karşına öyle birini çıkarır ki iyi ki beklemişim dersin yeter ki umudunu kaybetme ve Allah’a tevekkül et hayırlısını iste senin nasibin elbet seni bulur sabret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 29 um yeminle bahsettigin her şey bendede var hala kpss de var bıktım artik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaşına kadar hiç mi talibin, evlenmek isteyen vs çıkmadı?
00 Yorumla
+1 yılUmudunu kaybetme umudun bittiği yer dediğiniz anda bile hayatınız değişir ve bu yüzden kendinizle daima barışık kalın neşeniz bol nasibiniz hayırlısı olsun 🤗🤗
00 YorumlaTek atanamayan sen değilsin bundada bir hayır vardır evlen atanmayı bekleme başka bir iş bulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo , hep kullanmak isteyenler çıkıyo
Boş ver ekmek elden su gölden ye iç yat
50 Yorumla
+1 yılHic o moda girme guzel ablam sen bi elini at bir şeye bi ise gir devami gelir insallah
00 YorumlaPratik anlamda tek kurtuluşun evlilik. Seni çok iyi anlıyorum 18 yaşında biri olarak...
00 Yorumla
+1 yılasla umudunuz yitirmeyin elbet gülecek yüzünüz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yaş geç değil ki. Atanmaya dair umudun yoksa farklı bir işe girmeyi dene
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenmedin.
13 Yorumla
Soran+1 yılYanlış kişiler çıktı
- +1 yıl
Şimdi yok mu hiç talip
Soran+1 yılVar ama benim istediğim beni istemiyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 35 yaşında ögretmen. oldum. şu an 39 yasındayım her işini kendi yalpan engelli bi bekarım düşünürmusunuz
00 Yorumlahadi ordan et hayatı boş ver kpss yi gez toz ya
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılneden kendini kapattın bu kadar
00 Yorumla
+1 yılKorkulu rüyam resmen
00 Yorumla
+1 yılkasiyerliği falan denesene belki devam edersin
00 Yorumla
+1 yılumutsuz başlama direncin kırılmıstır belki
00 Yorumla
+1 yılGeç olsun hayırlısı olsun
00 YorumlaAz daha bekle ben alacam seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin için yaşıyordun üzülme
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 965 cevap paylaştı. Al işte bir sistem mağduru daha
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerede yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim de senden pek farkım yok valla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYediğin hurmalar misali yazık…
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmudunu kaybetme buradan bul birini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi sehirdesin bu önemli
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılAramıza hg :D
20 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 707 cevap paylaştı. kpss niye gerekli başka iş yapamıyor musun
00 YorumlaBaşka işler bul kızım ağlayacağına
03 Yorumla
Soran+1 yılÇağrı merkezi dışında olmuyo
Soran+1 yılOlmuyo işte , doğru düzgün iş yok mesleğimle ilgili yok , başka bi konuda uzmanlığım yok , tebrübem yok nası bulcam
Ne mezunusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyal hizmet
Saçmaladiginin farkındasın di mi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan
+1 yılEn gğzeli bencw bekaelık
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı