Öncelikle eski patron kadın mı erkek mi? Ve daha önce aranız da kötü bir olay yaşandı mı? Veya size yaklaşımı nasıldı önce bunları belirlemekte fayda var
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
patron degıl mudur cıkardı goya ben şirketteki herkesle sorun yasıyorum felan dıye aama böyle cıkarma degılde uyarma seklındeydı bende benım ıcın sorun yok heryerde ıs bulurum dedım esyalarımı topladım cıktım sonra telde bana dıyorkı sen kendın cıktın
Sizinle belli ki uğraşmak istiyor olabilir. Sizin çıkmanızı veya tavrinizi yedirememiste olabilir. Bence diyalog halinde olmayın ve sizin başvuru yapacağınız işler bu kişinin müdahale edeceği bir yerde olmamalı.. konu dışı goya dediniz ya nerelisiniz acaba
bak bır gorusmeye gıttım kız cok begendı benı olumlu dedi arıycam dedı mutlaka sonra ne olduysa olmadı benım o ısım hıc donmedıler bana cok sasırdım bunların parmagı var kesın
Sorunu önce onunla konuşmak mantıklı fakat mantıklı davranmıyorsa polise gitmeni öneririm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
o eski patronuma bi kardeş yapardım. anladın.
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben boyle bır durum yasıyorum sanırım ısten ayrıldım gıttıgım gorusmeler var cok olumlu deyıp donmedıler sonra bıryerde benım cvmı bır kac sırkete gondercektı gondermedı felan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Polise ver pustu akillansin
bıktım yemın edıyrorum bıryere gıttım cok ıyı gectı olumlu dedıler sonra aramadılar baska bır ınsan kaynakları sırketı cvmı ıyı sırketlere yonlendırcem dedı hıc yonlendırmedı suphelenıyorum
Öncelikle eski patron kadın mı erkek mi? Ve daha önce aranız da kötü bir olay yaşandı mı? Veya size yaklaşımı nasıldı önce bunları belirlemekte fayda var
patron degıl mudur cıkardı goya ben şirketteki herkesle sorun yasıyorum felan dıye aama böyle cıkarma degılde uyarma seklındeydı bende benım ıcın sorun yok heryerde ıs bulurum dedım esyalarımı topladım cıktım sonra telde bana dıyorkı sen kendın cıktın
Sizinle belli ki uğraşmak istiyor olabilir. Sizin çıkmanızı veya tavrinizi yedirememiste olabilir. Bence diyalog halinde olmayın ve sizin başvuru yapacağınız işler bu kişinin müdahale edeceği bir yerde olmamalı.. konu dışı goya dediniz ya nerelisiniz acaba
benı takıp bıle ettırıyor olabılır hersey yapacak ınsanlar oyle dıyeyım nereye hangı yere gorusmeye gıttımı bulur acar kotuler benı oyle ınsanlar evet benı uyardı aslında benım ıcın sorun degıl dedım gıttım sasırdılar bence benım yalvarmamı beklıodu heralde
Çalıştığınız sektör neydi acaba
onu vermıyımde sunu gordum sırf kadınsan basarılıysan erkek yonetıcıler senden nefret edıyor
Olabilir bu tam terside olabilir ama devir kötü olduğu için maalesef dikkat etmen de fayda var
bır ınsan altında calısanı neden kendıne rakıp gorurku cok komık
Kotu niyet herşeye sebep verir
aynen öylee artık naparlarsa yapsınlar benım baska yerde ıse gırmemı engellemesınlerde
benden ıyısını bulamıycaklarını bılıolar ama benım baska yerlerede gecmeme fırsat vermıolar napcam
Öyle bir dünya yok her yere el atamazlar nasıl bir ortam yaşıyorsun iş ne bilmiyorum ama internet üzeri başvurulara bak
el atarlar onlar benı bıle takıp ettırıyor olabılırler oyle bır guc dıyeyım sıze
Anladım ıçeriği bilmediğim için çok bir şey diyemiyorum kendinize dikkat edin
bak bır gorusmeye gıttım kız cok begendı benı olumlu dedi arıycam dedı mutlaka sonra ne olduysa olmadı benım o ısım hıc donmedıler bana cok sasırdım bunların parmagı var kesın
Ya zaten gizli kullanicisin ne iş olduğunu söylersen daha çok fikir beyan edebilirim
şöyle dıyım dısarıdan kurumsal gozuken aıle sırketı gıbı
Siz ne iş yapıyorsunuz burada
Sorunu önce onunla konuşmak mantıklı fakat mantıklı davranmıyorsa polise gitmeni öneririm
o eski patronuma bi kardeş yapardım. anladın.
ben boyle bır durum yasıyorum sanırım ısten ayrıldım gıttıgım gorusmeler var cok olumlu deyıp donmedıler sonra bıryerde benım cvmı bır kac sırkete gondercektı gondermedı felan
yapabilir, ket vurur.. ararlar, ref. vermez.. şrfsizlik paraylamı..
yaa onlar benı cıkardı ısten bana dıyorkı telde sen kendın cıktın saka gıbı yaa
telde mahsus öyle der, kayıt kuyut, ispat..😉tam çakalmış şrfsiz.. yeni başvuru yaptığın yer arar, referans almak için, olumsuz konuşur hakkında
tüm haklarımı aldım vs kağıt imzalamadın inşallah
ben heryerde iş bulurum dedım esyalarımı topladım cıktım agırlarına gıtmıs heralde baska yerde işe gircek olmam
adi şrfsin teki demekki eski patron
ne varkı bn heryerde iş bulurum dedım onlara neee yanı
iyi demişsin.
evet agırlarına gıttı heralde patron degıl ıdarı ısler muduru
idari işlerini s kmonun
bılıolar benden ıyısını bulamazlar ondan hep
sanırım yurrtdişi yaparım giderim
neden
yani iş imkanı bu ülkede hep sorun
Şikayet et bence.
cimere şikayet