Eğitim & Kariyer Üniversite hayatınızı bir kelimeyle anlatın? Tamo_sharipov Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor BenimkiÇekişirmekten yoruldum😭 Güncellemeler+1 yıl Var ya böyle bir şey olamaz abi Üniversite hayatınızı bir kelimeyle anlatın? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Sıkıcı 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sayılar purnasındaki kameramanım. (Kelimeler az kalıyor aljdsa) 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. organize suç örgütü kurmak üyesi olmaktan üni bitmedi 0 0 Yorumla
FurkannBeyy55 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cekisirmek? Güzeldi aslında ortam iyiyse dahada iyi olabilir 0 6 Yorumla Tamo_sharipov +1 yıl Cehennem bölümü okuyorum o yüzden fena Yorumla FurkannBeyy55 +1 yıl Ortamdan uzaklaş boş ver Yorumla Tamo_sharipov +1 yıl Boş veriyim de napiyim abi sen söyle Yorumla FurkannBeyy55 +1 yıl Tek takıl en iyisi Yorumla Tamo_sharipov +1 yıl Başkasının yanında çalışamam o yüzden okuyup kendi işimi kurmam lazim n'apiyim Yorumla FurkannBeyy55 +1 yıl Orası öyle tabi o yüzden tek ol boş ver Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Yoğun, yorucu, ve hala devam ediyor 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 401 cevap paylaştı. Çalışmak çok çalışmak 0 0 Yorumla
YoungWriter Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 410 cevap paylaştı. Çekisirmekten ne demek 0 2 Yorumla Tamo_sharipov +1 yıl Çekiştirmek yazıcaktım😆😆😆 Yorumla YoungWriter +1 yıl Dedikoducu kimleri cekistiriyosun Yorumla
Abazansavaryeni Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 71% +1 yıl acı. 0 1 Yorumla Tamo_sharipov +1 yıl Neden Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yorgunluk 0 3 Yorumla Tamo_sharipov +1 yıl Evett ya Yorumla Tamo_sharipov +1 yıl Hangi bölüm'ü bitirdiniz Yorumla XxBloomxX +1 yıl Hemsirelik Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. Deli dolu😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Günahlar şehri 😄 1 2 Yorumla Tamo_sharipov +1 yıl aaa neden😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Derslere kayarken + Yaşam 😄 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. yok :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sıkıcı
Sayılar purnasındaki kameramanım. (Kelimeler az kalıyor aljdsa)
Çekişirmek diye bir kelime Türk Dil Kurumunda yok 👽👽👽👽
organize suç örgütü kurmak üyesi olmaktan üni bitmedi
Cekisirmek? Güzeldi aslında ortam iyiyse dahada iyi olabilir
Cehennem bölümü okuyorum o yüzden fena
Ortamdan uzaklaş boş ver
Boş veriyim de napiyim abi sen söyle
Tek takıl en iyisi
Başkasının yanında çalışamam o yüzden okuyup kendi işimi kurmam lazim n'apiyim
Orası öyle tabi o yüzden tek ol boş ver
Yoğun, yorucu, ve hala devam ediyor
Çalışmak çok çalışmak
Çekisirmekten ne demek