Ninni gibi konuşuyor adam nasıl uyumayayım ki 😂

Adım uykucu şirineye çıkacak 😂😂
Ninni gibi konuşuyor adam nasıl uyumayayım ki 😂

Adım uykucu şirineye çıkacak 😂😂
Seminer veya konferanslarda uyumam hayır.. insanlar ses varken nasıl uyuyor ki :D ben odada sinek olsa savaş verip o sinek odadan çıkmadan uyuyamam
mümkün olduğu kadar katılmamayı kaçmayı tercih ederim baktım kaçış yok en kuytu köşeye geçer uyurum
Ricalar..
Kesin uyurum kesin
Cevap
15Cevap
içerik ilgimi çekmezse çıkar giderim. uyumak hakaret gibi olur. sunumu yapan ben olsaydım seni uyandırmasını bilirdim
Gözlerim konuşmacıya kitlense de derin bir uykuda olurum. Ne hayaller düşünceler geçer aklımdan o sırada.
Mart ayında İtalya'ya gideceğim ikinci kez bir seminere katılıyorum ilkinde uyumuştum umarım tekrar olmaz :d
böyle arka tarafa doğru kaçıcan çaktırmadan :))) azcıkta gömülücen koltuğa arada bi şekerleme yapcan miss :)=
Okulda uyumuyordum emek verilip bilgi aktarımı yapılıyor.
En sevdiğim.
İstemsizce uyuyorum.
Mayışıyorum, civa gibi oluyorum. Bir sağ tarafa akiyorum bir sol tarafa
Ben uyursam benle birlikte 3 kişi daha uyur sonra ne olur malzemeler çalınır olmaz uyuyamam😅
Uzun konuşmaların olduğu her yer benim için sıkıcıdır. Gözlerim açık olsa da ruhum uyur.
tempoyu ayarlama konusunda sıkıntılı ve hitabeti kötü biriyse gözlerim açık uyurum
Aksine seminerler benim ilgimi çekiyor binde bir sıkılırsam da etrafa bakıyorum. Ama uykum gelmiyor
Uyumam ama uzun sürerse ve çok ilgimi çeken bir konu hakkında değilse genelde sıkılırım.
ben konferans salonuna indiğimizde genelde uyuyorum
ay hem de nasılll hangisine gidersem gideyim yavaş konuşan biri olduğu an uyuyorum
Dikkatim konudan dağıldı ise ve erken kalktıysam gözlerim kapanır mutlaka kaçınılmaz
İlgimi çekmeyen konular da görüş bile atıyorum kfkdk
Uyumam da çok sıkıcı oluyor 😂
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
@Degisik_-_ sayende balon görünce midem bulanıyor 😂
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 al biraz daha 😂
Hayır dinlemek isterim. Uyuyacaksam evde uyurum.😄
Hayır uyuyamam
Uykum gelir ama uyumam 😅
Uykum gelsede uyumam dayanırım sonuna kadar
Ooo çok severim valla
Benim için uyku her yerde güzel 😄
Uyumam hayır dinlerim