Birinin bana akıl vermesine ve beni rahatlatmasına ihtiyacım var. Stres ve takıntılar mahvetti beni çünkü

Birinin bana akıl vermesine ve beni rahatlatmasına ihtiyacım var. Stres ve takıntılar mahvetti beni çünkü

Maalesef bu biraz bahane. Kendimden örnek vereyim sözde 2+1 diye geçen ama 1+1 tarzında olan eski bir evde 6 kişi yaşiyoruz. Düşün ki ev gece yatakhane gibi oluyor. Herkes koltukta. Eve 1 misafir bile gece kalamiyor çünkü yatacak tek bir yer yok. E haliyle ders calismak ciddi zor. Her yerde insan her yerde ses. Kendime ait oda olmasini birak çocuk odasi diyr bir oda yok. Yemek masasinda calisiyorum. Zor ama oluyor yapacak baska bir sey yok cunku. Arri olarak kutuphaneye gidebilirsin. Hemen herkes kutuphanrye gidiyor. Yoksa da elindeki sartlari degerlendireceksin. Kendini engelleme
Çok doğru
Öğrencilik yıllarında insanın kendi maddi özgürlüğü maalesef olmuyor. Eldeki imkanlarla bir şekilde hayata tutunmaya çalışılıyor. Evinin dar olmasından çok kendi düzenini yaratamayışın ders çalışmanı, odaklanmanı etkiliyor diye düşünüyorum. Evin darsa yapacak bir çözüm maalesef yok ancak minimalistliğe giderek az ve açık renkli eşyalar ile evine daha ferah bir hava yaratabilirsin. Bunu da yapamıyorsan senin için en iyisi kütüphaneye gitmek.
Eskiden insanlar ders çalışıyorsa sende öyle çalış şikayet etmeye gerek yok ayrı odalarda ayrı çalışma yerleri ince zorluk sonra rahatlık belkide ailenin durumu buna elverişli değildir biraz mantıklı düşün onlar için bir adım atmak istiyorsan zorluklara katlanmalisin
Yürüyüşe çık. Hep evde olunca duvarlar basar. Roman oku, keyif alırsın, kafanı toplar. Biraz uzaklaşmış da olursun. Monotona bağlamışsın. Bir mola ver. Yürüyüşü düzenli yap 3-5 km yürü yeter, üstüne bir duş. Limon tuz soda çiçek gibi olursun.
Cevap
9Cevap
Ya bir yol bul ya da bir yol aç
Çözüm sende yani iş sende bitiyor söz konusu olan geleceğin ise istemediğin şeyleride yapmak zorundasın.
Böyle bir mwsan var. Çalışma yerin var ve hâla çalışamıyorum mu diyorsun
Kütüphanelere gidebilirsin çalışmak isteyen bir yolunu bulur yeterki motivasyonunu sağla
yakınlarda kütüphane varsa orayı alternatif olarak kullanabilirsin
Kutuphaneye gitmeye calis oda masrafli olabiliyor ama
Kutuphaneye gidebilirsin. Sabah erkenden git. Aksama kadar otur. Hem ev ortamindan uzaklasmis olursun
Kütüphaneye git daha iyi gelir
Selam ücretlimi yoksa kişiye tipe penise göremi bilgi alayım
Bende yks öğrencisiyim ama zamanı durduramazsın sadece elinden geleni yap
Kutuohane varsa bulundugun ilcede oraya git
Okul veya kutuphanede calis
sana bir oda vereyim :)
Kütüphanede çalışabilirsiniz…
Gece çalışabilirsin mutfakta.
Kütüphaneye gitmelisin çok faydası olur
Ne güzel odan var takıntı yapma
kütüphane falan olabilir
kütüp