Eğitim & Kariyer Bir iş ortamında ilk dikkat ettiğiniz şey nedir? ArthurMorgan93 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben ilk olarak mavi yaka profilini incelerim benim için ileriki süreçte en iyi veri olur. ya siz? Bir iş ortamında ilk dikkat ettiğiniz şey nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Parası 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çslışanlar arasındaki diyalog. Bazen ailemizden fazla iş arkadaşlarımızla vakit geçiririz. Çalıştığımız ortam bu sebeple çok önemli. 1 3 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Öyle ama 😄 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Sen diyorsan doğrudur🙂 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Değişik insanlar var mı die bakarım sıkıcı ortamlarda durmayı sevmiyom 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Parası
Çslışanlar arasındaki diyalog. Bazen ailemizden fazla iş arkadaşlarımızla vakit geçiririz. Çalıştığımız ortam bu sebeple çok önemli.
🙂🙂🙂
Öyle ama 😄
Sen diyorsan doğrudur🙂
Değişik insanlar var mı die bakarım sıkıcı ortamlarda durmayı sevmiyom
Aydinlatma