🙏👇KPSS sürecinde TERK eden sevgili🙏👇?

2022 de kpss önlisansa girdim güzemde bi puan aldım ve evde boş durmamak için bi yerde işe başladım 1 yıl çalışıp çıkarıh atanamazsam tekrar sınava hazırlanırım düşüncesi vardı ve başlayınca işe biriyle tanıştık istememe rağmen geleceğimi düşünmeme rağmen sevdim onu. 11 ayı doldurduk ve ben işten çıktım. Onun için instadan erkekleri sil dedi silip engelledim sonra hesabımı dondurdum o da sildi ama işten çıktıktan birkaç hafta sonra farklı kızları gördüm hesabında sorduğumda takıntılı mısın psikopat dedi rahatsız olduğumu söylememe rağmen çıkarmadı bende ne hissettiğimi anlaması için engellediğim kişileri ekledim diye bana beni onlarla aldattın bi erkeklede değil hepsiyle dedi ben yoruldum artık istemiyorum dedi ve benden ayrıldı. Birden olan bişey değil bu Instagram eklemelerinden 1 aydın kavga ediyoduk bu yüzden sonunda patladım sadece. Sorum şu ben bi sınav sürecindeyim ayrılalı 1 ay oldu tam bugün ama 1 ayda kavga ettiğimiz için ben 2 aydır ders çalışamıyorum çalışsam da aklım almıyo dersin ortasında ağlıyorum uyku düzenim bozuldu. Namazada başladım 2 gün oluyo. Biraz toparlanmak için ama önceden 4 dersin konusunu bitiren ben şimdi bi dersi tam bitiremiyorum bile. Kendisi hem çalışıyo hem okuyo boş vakte bile yok beni hatırlayacak. Tavsiyeniz var mı bana?🥺🥺

🙏👇KPSS sürecinde TERK eden sevgili🙏👇?