En az 25k maaş beklentim, bu saatten sonra aşk olmaz zaten artık mantık çerçevesinde ilerlemek lazım.

En az 25k maaş beklentim, bu saatten sonra aşk olmaz zaten artık mantık çerçevesinde ilerlemek lazım.

Benden 25 k maas bekleyen erkekten bende en iyi sekilde yemek yapabilmesini, temizlik bilip yapmasini, ortaligi toplamasini ve cocuk bakiminda da gerekli sorumluluklari ustlenmesini beklerim... ki bekliyorum zaten cok sukur bu miktardan fazla da kazaniyorum. Ev islerinde erkek dahil olmazsa benim icin coptur. Istedigi kadar para kazansin. Beni hem evde hem disarda calistirip, kendisine maddi destek olmamami bekleyip, kendisi sadece işe gidip gelme sorumlulugunu gosterecekse zaten adam degildir, vicdani ve merhameti de yoktur... bende erkekten paradan önce, benden maddi destek istedigi surece bende sorumluluk sahibi olup evdeki her turlu iste sorumlulugunu bilip yapmasini onemsiyorum.
*kendisine maddi destek olmami bekleyip* olacak orası.
Ev işleri yapmalı bir erkek eşine yardım etmeli zaten de eşine yardım edecek karakterdeki erkekleri harcadılar be kardeşim.
@linkerboy1991 abi dedigin erkekler turk erkekleri arasinda o kadar az ki. Bulsam opup basima koyacagim😅 cogu erkek anne evindeki rahatligi hanim evinde de istiyor ve cogu calisan kadin hem evde hem işte calisiyor. Ayriyetten cocumlarla ilgileniyor. Gercekten fazla yuk bindiriliyor kadina. Kadin calistigi sürece, erkege maddi destek oldugu sureve erkeginde kadina destek olmasi, işini kolaylastirmasi gerekiyor. Yani kadinin tek basina 2 saatte yapacagi temizligi beraber 1 saatte yapmak var, is bolumu yapmak var. Hem kadin ve erkegin birbirine vakti daha cok artmis oluyor hemde kadinin yuku azalmis oluyor. Ama turk erkekleri cogunlukla calismaktan baska bir sorumluluk almiyor. Kadin calissin ya da calismasin. Gercekten esine yardim daha dogrusu sorumluluk alan erkek sayisi az ne yazik ki. Kadin ev isi yaosin, cocul baksin, yemek yapsin, misafir agirlasin, disarda calissin, mesleginin gerektirdigi seylere belki evde de devam etsin ayni zamanda, cocugun tum ihtiyaclari beslenmesi, okula götürüp getirmesi, ders calistirmasi, banyosu carti curtu kadinda olsun. Cocuk bakimi deyip geciyoruz ama kendi icinde de dallara ayriliyor fazlasiyla bunlar. Sonra bakkmli olsun erkegine kadinlik yapsin... kadinin dinlenecek zamani kaliyor mu ki kadinlik yapsin... iste erkek ese destek olup bunu da saglarsa tatminlik icinde zaman kalmis olur, kadinin enerjisi kalmiz olur ama cogu erkek kadin mukemmel olsun ben yan gelip yatayim derdin de ne yazik ki. Sonra hanim isteksiz, hep yorgun bilmem ne diye soyleniyorlar. Aldatmayi hak falan goruyorlar. Evlenirken kadin calisiyorsa o eve cift kazanc gireceginin garanrisi erkek icin var ama evlenirken kadinin, kocasinin kendisine destek olup olmayacagibin garantisi yok. Adam yapariz diye geçiştirir ama yapmayadabilir. Erkek calisan kadinla evlenirken maddi destegin garantisi var ama kadin sorumluluklar konusunda erkekten ayni garantiyi de alamiyor
Dişi yakarış mı desem ne desem bilemedim de sen evlisin galiba çok içerledin.. Evli modunda konuştun resmen. Evlenmeden enerjin bitiyorsa vah haline..🤣🤣
Çok kazanan birine karşı arzu geliştireceğim bir mekanizmam yok benim.. çalışsın çabalasin.. birlikte yaparız birşeyler.. açlıktan ölmeyiz bir şekilde idare edilir.. ama Arzum tutkum yoksa adama karşı. ben viraneye dönerim..
Cevap
10Cevap
Benim için önemli değil tabi ki de..
Erkeklerde bu aralar bı tavırlar var ahhaj baktılar tek maaşlı geçim yok artık onlarda karşı taraftan bisiler bekliyorlar yok karım calismasin ben ona bakarim devri bitmiş artık. 😂 Mantıksız değil tek maaşla nere gecincek ikii kisi artik
önemli değil yani ne alaksı var, kültürlü ve zeki olması beni daha çok tatmin ediyor
Evet önemli.
Kendim tıp okuyorum, sevgilim de tıp okusun isterdim.
Benim de sevgilimden beklentim en az 35 k o zmn 😅
Evet önemli, tamamen önemsiz demek pek gerçekçi olmaz.
Bilmem. Kişiyi sevdikten sonra anlamı kalmıyor aslında. Ama bu devirde işsiz birisi de çok yorar.
Meslek sahibi olup tembel biride olabilir, çalışkan olması önemli
Bu erkolar ne kadar minnos seylermis de haberimiz yokmus ya kiyamam
Bu devirde tek maaş zor iki tarafinda iyi bir maaşı olması gerekiyor
mesleği, dış görünüşü, maddi durumu hepsi çok önemli
Yani şimdi cluplerden de toplamayalım jxnxjdjd
zengin isterim ayol ben
Namusuyla parasını kazanırsa önemli olmaz tabi
Pek önemli değil, sevmem daha önemli..
Aşk laftır paralı erkek şarttır gdfhfdgh
benim için önemli
Çalışkan olması çok önemli
Bir noktada önemli oluyor galiba
Maaş konusundan değil de mesleği önemli
Önemli akademisyen olmalı 😐
Evet 25-30k en az almalı
önemsiz diyen kızlara asla inanmam.
Degil
Hayır önemli değil
Önemli
Hayır değil
Önemli değil
onemli
Önemli değil bana
Ben de öyle düşünüyorum. En az 25 26k olmalı.
evet önemlidir
Elbette önemli
Onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?