Ailemden habersiz okul degistirmek istiyorum ne yapmalıyım?

Oncelikle baştan sona hikayemi anlatmak istiyorum ben 11. Sınıf imam hatip öğrencisiyim ailemle aram iyi değil bu sebeple aslında (bundan dolayı değil açıklayacağım) farklı bir şehirde okul okumak istiyorum tabi bunu yaparken de aileme soylemeyecegim eğitimimi orada devaplm ettirmek istiyorum üniversiteyi kazanırsam üniversiteye kazanamazsam da bir İs bulup onda çalışmak istiyorum ailemden uzaklaşmak istememin neden onların bana kizmasindan dolayı değil çok küçüklükten beri benimle uğraşmaları ve çoğu zaman da bundan ötürü hem babamın sağlığının bozulması hem de ailenin düzeninin bozulmasına sebep oluyor benden bir yaş küçük kardeşim var onunla sanki benden dolayı ilgilenemeiyorlarmis gibi hissediyorum ve bunca zaman ailenin düzenini huzurunu ben kaçırmışım gibi hissediyorum o yüzden çok uzak bir şehre gitmeyecegim birkac akrabam da var fakat yurtta kalmak istiyorum
Gittiğim zaman da şöyle bir korkum var İmam Hatip öğrencisi çıkışlı olduğumu için 11 de nakil aldirabilir miyim bilmiyyorum ve ayrıca okul kaydimi bir akrambamla aldirabilir miyim bilmiyorum gerekirse velimi değiştirme başvurusu yapacağım
Belki ilk başlarda çok kizacaklar ama sonrasında daha iyi olacağını düşünüyorum
Bu arada oule sorunlu bir kişilikte biri değilim normalde hocalarım tarafından sevilirim derslerim de kötü değildir fakat ailem bunun yetersiz olduğunu söylediğinden bu tür tartismalar çıkıyor

Sonuna kadar okuduysaniz lütfen mantıklı bir şekilde açıklama yapar mısınız bu 15 tatile kadar bunu gerçekleştirmek istiyorum
Ailemden habersiz okul degistirmek istiyorum ne yapmalıyım?