Sağlık olsun ben senin yerinde olsam ingilizce öğretmenliği yerine Tercümanlık tavsiye ederim çok güzel kazaniyorlar ama ingilizcenin yanına birkaç dil eklemen şart
avukatlık serbest olarak yapılıyor atanma vs gibi bir durum yok dava alıp paranı kazanıyosun. Ben ceza avukatlığı istiyorum mesela en ucuz dava 150 binden başlıyor. Dava bulamassan devlette maaşla çalışma imkanı da var davaları devlet yönlendiriyor.
Nasıl özelliği yok? Ben İngilizce öğretmenliğini bitirdim bu sene. Üniversite odtü. Bölümümdeki insanların %70’i Avrupa’ya Amerika’ya çalışmaya/yüksek lisans yapmaya gitti. Arkadaşlarımdan beşi Paris’te karşılıklı daire kiraladılar orada yaşıyorlar örneğin.
İşletmeye de kötü diyor yüzlerce binlerce kişi ama Boğaziçi, odtü vs gibi yerde işletme okuyunca üst düzey firmalarda yöneticilik yapıyor insanlar. Kötü bölüm yoktur kötü üniversite ve kendini geliştirmemek vardır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ingilizce öğretmenliği'nin hiçbir özelliği yok atanamıyorsun ve ingilizce herkesin bildiği bir dil artısı yok yani
Akrabam tam tersini soylemisti aslında
Dediklerimin arkasındayım :)
Baska ne varki dil olarak ve bana kalirsa İngilizceyi herkes bilmiyor
Yine de teşekkür ederim
Türkiye de ingilizce bilmek marifet olabilir yurt dışında herkes biliyor zaten ve normal karşılanıyor
Asya ulkelerinde pek bilen yok
E sen hindistana git madem kimse bilmiyor nasıl olsa diye avrupada yaşamak mı asyada yaşamak mı?
Asya olarak hindistan yok ki sadece abicim japonya falan da var gayet güzel ülkeler var
Avrupa mi asya mi dersen avrupa tabi ki
Japonya her ne kadar gelişmiş ülke de olsa bana hitap etmiyor.
Abi sana simdi deseler japonyaya gel kosa kosa gidersin biliyorsun degil mi JWJSJWİSUWUWJWİSİWİSJWİSJ
Allah carpsin gitmem :d
Türk alman üniversitesinde avukatlık okuyorum bitince sertifakmı alıo almanyada işe başlayacağım zaten s
hukuk okuyorum çevirmis onu yanlislikla
Ben de hukuk istiyordum :') ama iste onun hic atamasi yok falan demislerdi vazgectim o yuzden
Sağlık olsun ben senin yerinde olsam ingilizce öğretmenliği yerine Tercümanlık tavsiye ederim çok güzel kazaniyorlar ama ingilizcenin yanına birkaç dil eklemen şart
Bu arada hukukta atama vs yok ki o nerden çıktı
Öğreniyorum su an zaten fransizca japonca İspanyolca Korece Portekizce
Nasıl ya BANA NİYE OYLE DEDİLER O ZAMAN
Avukatlik istiyordum
iyi yapiyosun kendini geliştirmen çok güzel
avukatlık serbest olarak yapılıyor atanma vs gibi bir durum yok dava alıp paranı kazanıyosun. Ben ceza avukatlığı istiyorum mesela en ucuz dava 150 binden başlıyor. Dava bulamassan devlette maaşla çalışma imkanı da var davaları devlet yönlendiriyor.
Nasıl özelliği yok? Ben İngilizce öğretmenliğini bitirdim bu sene. Üniversite odtü. Bölümümdeki insanların %70’i Avrupa’ya Amerika’ya çalışmaya/yüksek lisans yapmaya gitti. Arkadaşlarımdan beşi Paris’te karşılıklı daire kiraladılar orada yaşıyorlar örneğin.
Odtüden mezunsun bi zahmet
Bu kız da ODTÜ’de okuyacak belki. Hemen bölümü kötülemeye gerek yok bence.
Ya bi bırak allah aşkına sadece ben mi kötülüyorum? Bölümü kötüleyen yüzlerce insan var
İşletmeye de kötü diyor yüzlerce binlerce kişi ama Boğaziçi, odtü vs gibi yerde işletme okuyunca üst düzey firmalarda yöneticilik yapıyor insanlar. Kötü bölüm yoktur kötü üniversite ve kendini geliştirmemek vardır.
Tamam bay cok bilmiş
kötü
İyi mi diye sormamistim ama neyse..
+maaşı nasıl?
-kötü
Ha sagol abla
İngilizce öğretmenliği oku yurt dışına da gidersin
Maasi nasil
28 bin
He iyiymiş tek ben olacagim zaten arti olarak tercumanlik yapsam ne kadara gelir
Sadece ingilizce bilerek tercümanlik mi herkes seni işe almak için sıra olur artık
@alfabetasigma sadece İngilizce bildigimi nereden cikardin ki 😔
ŞAKA ŞAKA 🤪