Çalışma saatleri birbirine tam ters hale geldi. Çok sıkılıyorum, ne yapacağız biz?

Çalışma saatleri birbirine tam ters hale geldi. Çok sıkılıyorum, ne yapacağız biz?

O insanların geneli gibi gündüz saatlerini çalışarak geçiriyor. Saat 18:00 gibi eve geliyor. Ben şu anda haftanın 4 günü saat 19:00'da evden çıkıp 22:00 ya da 23:30'da dönüyorum. Yakında bu 6 güne çıkabilir. Haliyle görüşemiyoruz gibi bir durum oluştu.

Maddiyat açısından kazandığım paraya ihtiyacımız yok, zaten keyif aldığım için çalışıyorum. Hobimi işe çevirdim, keyif alıyorum ama biraz da yoruluyorum. Eve gelince bazen konuşacak enerjim bile kalmamış olabiliyor.

Bana işi bırak demiyor, ima bile etmiyor ama bugün ilk defa tek başına sinemaya gitmek için bilet aldığını söyledi, biraz içim buruldu ama bir şey de diyemedim.

İki ucu boklu değnek sözünü sanki içinde olduğum durumu tanımlamak için söylemişler. Ben ne yapacağım ya?

Güncellemeler
+1 yıl
Yaptığım iş normal mesai ile çalışan insanların işten çıktıktan sonra gelebilecekleri bir alanda, işimi çok iyi yapıyorum zaten bu yüzden sürekli daha fazla talep oluşuyor. Ama giderek aile ilişkimi yönetmemi zorlaştıran bir hale geldi. Bir yandan şikayetçi değilim ama diğer yandan da bu şekilde devam etmek eşime ayıp ve haksızlık olacak.