Güncellemeler
+1 yıl
Super soru
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yks ye girmek istiyorum ama calisacak vaktim yok. Tyt icin kpss den calistiklarim yeterli olur mu? Eger vakit olursa ayt de bakarim ama olmazsa yapacak bir sey yok. En azindan tyt yi kpss calisarak halledebilir miyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba, büyük ölçüde aynı yani yeterli olacaktır Türkçe ve matematik bazında diye düşünüyorum. Başarılar dilerim.
Türkçe matematik aynıdır. Fen bilimleri zaten yok KPSS de. Sosyal bilimler de yarıya yarıya aynı.
Çoğunluk aynı konular fakat tyt de vatandaşlık ve güncel sorular yok bütün sınavların temeli aynı sadece dil sınavları farklı
Hangi sinav odakli gitsem ikisinede faydali olur?
Yks odaklı git yks de konular daha fazla ama aynı zamanda vatandaşlık falan da çalış
Yks geçtikten sonra 1 2 ay da kpss soruları çözersin olur biter
Kpss sınavları genel kültür sorusu çok soruyor. Tyt bilgi ve mantık agırlıklı
Peki hangi sinav odakli calissam ikisine de yarari olur? Kpss odakli mi calismam daha iyi olur yks odakli mi? Yani tek bir sinava calisayim iki sinava da yarari olsun istiyorum.
Tabikide kpss odaklı çalış
Büyük oranda aynı coğrafya ve tarihte farklılık var
Peki hangi sinav odakli calissam ikisine de yarari olur? Kpss odakli mi calismam daha iyi olur yks odakli mi? Yani tek bir sinava calisayim iki sinava da yarari olsun istiyorum.
Yks daha kapsamlı tabi ki ama kpss için de vatandaşlık anayasa çalışman gerek ayrıca ders olarak bunlar yks de yok
Yani yks odakli gitmem daha mi iyi olur?
Yks odaklı ama artı anayasa
Mat ve turkce yakin birbirine evet
Hayır aynı değil, bu arada hangi bölüm?
Yeterli olmuyor mağlesef
Yka odakli mi gitmem daha iyi olur?
Evet tyt konularını yüzeysel gözden geçirmek yetiyor, zaten çoğu aklımdadır hatırlamış olursun..
burada mısın
Birbirine yakın sayılır
Temel konuları öğren yeter